Reklama

Reklama

Dobrák Rover

  • USA Rover Dangerfield
Trailer

Animovaná komedie o psíkovi, který musí opustit své milované Las Vegas a skončí na farmě uprostřed pustiny. Jeho velkoměstské manýry brzy narazí na místní venkovské způsoby. Ovšem městský pes se přece jen tak nevzdá... Animovaná komedie o lasvegaském psíkovi, který všechno ví a říká si Rover Dangerfield. Jeho panička, tanečnice, ho miluje nade vše. Ovšem její žárlivý a pomstychtivý přítel ho nesnáší. Když zavře Rovera do nádrže, unikne Rover smrti jen o vlásek. A tak končí městský rozmazlený psík na venkovské farmě, zděšený venkovským životem. Ovšem městský pes se přece jen tak nevzdá a tak se snaží ze všech sil, aby byl jedničkou nejen v Las Vegas, ale i na venkově, uprostřed pustiny. (HBO Europe)

(více)

Recenze (20)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Velice poučné a kreténské. Psí verze Aut s natuplými dialogy a to říkám jako obrovský žrout animovaných filmů. Tohle se opravdu zle nepovedlo a důvod pro zdejší vysoké hodnocení je fakt, že je Rover tak neznámý, že se mu v čechách nějak podařilo uniknout očím všem kritičtějším pohledům. Z ostatních uživatelů zřejmě mluví hřejivý pocit dětských vzpomínek, které ve mě holt vyvolávají jiné filmy. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jak já byl na tom oplácaným psím kravaťákovi závislej... dokonce tak moc, že jsem si v dětství půjčil od kamaráda VHS s tímto titulem.. a už ji nikdy nevrátil. (: ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Rovera jsem naposledy viděl asi před dvanácti lety. Toho farmáře, který chtěl Rovera zastřelit, jsem nesnášel. (314.) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príbeh je taký jednoduchší Disney a aj animácia vyzerá na prvý pohľad veľmi pekne. Lenže pri pohyboch animácie sú velké skoky, ktoré ju tým kazia - akoby to bolo spackané, narýchlo urobené. Aj ked sa na gagoch nedá pobaviť, príbeh má svoje čaro a pre deti určite bude zaujímavý. Hodnotenie: 65% ()

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Kazeta s Roverom u nás bežala každý deň.. prevelká škoda, že teraz ju už nemám.. Toto je totiž Pán animák mojich detských čias!! ()

Bejbinka 

všechny recenze uživatele

Tak strašně dlouho jsem po tomhle filmu pátrala...už od mých šesti let, kdy jsem si ho pouštěla pořád dokola na videu. Pak se kazeta někam ztratila asi při stěhování. Nepamatovala jsem si název a až teď nedávno jsem si pustila telku a on tam BYL!!!!! Nasmála jsem se u něho a říkala si, že jsem ho konečně našla a s ním i tak trochu klid :o) Jinak jsou tam neopakovatelný hlody!!!! :oD Moje nejoblíbenější pohádka z dětských let! ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť sem se teda u tohole kousku nebavil, abych pravdu řekl. Přiběh byl zdlouhavej, nezáživnej a já nevim co dalšího. 2* za chladnou atmosféru, na chlup stejnou jako u geniálního snímku Jetsonovi. ()

Louie 

všechny recenze uživatele

Ve své době, kdy u nás Rover vyšel na VHS jsem na něj koukal snad každej den, i když jsem už nepatřil rozhodně mezi nejmladší. Poctivej animák. ()

Martell47 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca rozprávka, ktorú som si v detstve pozrel veľmi veľa krát, vyvoláva vo mne pekné spomienky na bezstarostné detstvo. Samozrejme, táto rozprávka si zaslúži vysoké hodnotenie, mimoriadne pekná:), 95%! ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Vcelku jsem se u tohoto snímku nudil....jako špatné to určitě nebylo, ale podruhé se na to už nemusím dívat...45% ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Tak další pecka z dětství! Rover je hvězda, zhýčkaný měšťák, který šel ovšem do sebe. Vždycky se mi tajil dech, když na něj ten chlápek namířil zbraň. ()

hani94 

všechny recenze uživatele

Boží!!! Jedním slovem, jinak se to říct nedá. Mohla jsem tento animák sledovat stále dokolečka dokola :D a pořád mě to bavilo. Moc hezké. ()

tubera 

všechny recenze uživatele

Je to moc dlouho, co jsem viděl tenhle film. Nevzpomněl bych si na něj, kdybych se nepodíval na polici a neviděl kazetu s tímhle skvostem. Hezký animák pro děcka to je :) ()

Sibork 

všechny recenze uživatele

I po 23 letech se rád na tuto pohádku podívám, protože je dle mého názoru nadčasová, neokoukaná a je ukázkou toho, jak má vypadat animovaný film pro děti. Starší diváci jistě ocení vtipné scénky v podání mladého kohouta a jeho "staré" (tlustá nervozní slepice). Do dnes se chlámu nad hláškami "Dej ty pracky od krůty" nebo "Pojď k mámě....(následuje proplesknutí". Celý film pak vylepšují poměrně chytlavé songy. ()

Reklama

Reklama