Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má krásné tělo, je stále k dispozici, netrpí migrénou a nedělá scény.  Milostná touha se po letech vytrácí. Takovou zkušenost mají i Claire s Alexem. Jejich manželství, jako tisíce jiných, sklouzává k rutině. Claire si najde milence, Alex si koupí milenku. 55 kilogramů silikonu a dalších materiálů - prostě zázrak moderní techniky. Má ideální míry, je sexy, tichá, nepláče a neruší u televize. Jmenuje se Monika a je tou nejbáječnější ženou v Alexově životě. Ale pravé ženské rty umí ještě stále dělat zázraky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Typická francouzská slátanina bez hlavy a paty, pokusně oživená tzv. francouzským šarmem. Ale proč, proboha!, národ, který žere šneky, škeble, žáby a kdovíco ještě hnusnějšího, má být zajímavý??? Ukáže se noha a špičaté prso a hned je na co koukat, že? Možná by si film zasloužil alespoň jednu hvězdičku za krásu Moniky, ale nedám, nedám... 2casioa....: Co to meleš??? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak budem náhodou starý mládenec, tak môj život bude vyzerať takto. Na francúzsky film je to bomba. Snímku som videl v češtine, ono totiž pozerať na nejakú drámu vo francúžštine, to chce viac než pevné nervy. Je pravda, že snímka od polovice stráca tempo a už nemá čo ponúknuť, ale presne takúto snímku som v túto chvíľu potreboval. Nenútený humor, síce som sa veľmi nesmial ale často pousmieval. Presne som čakal, ako na novú priateľku bude reagovať hlavne ženské okolie nášho osamelého hlavného hrdinu. To, že ho jeho stará podvedie, to je v poriadku, ale že si potom on užíva s bábikou, to už je nemorálne. Ak máte aj vy chuť si zašpásovať so silikónovou priateľkou, tak už dávno sú dostupné aj na Slovensku a cena jednej sa pohybuje okolo slušných 350 eur. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tematický podobné Larsovi a jeho vážné známosti, který mě poměrně dost nudil, zatímco Monika se ubírala o poznání svižněji a párkrát mě i rozesmála... Larse jsem zkoukla jednou, bez touhy se k němu někdy vracet, tohle jsem v rozmezí několika let zkoukla už několikrát. Příjemná oddychovka made in France. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Daleko lepší zpracování, ne moc normálního námětu, než u Larse a jeho známosti. Odlehčené a vtipné. Mimo jiné výborná terapie pro zajeté manželství. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Podle tvůrců to má být komedie, ještě ke všemu romantická. Jenže na komedii to není zrovna moc zábavné a špetku romantiky tam nenajdete ani pořádně tlustou lupou. Na počátku filmu stál jistě zajímavý nápad, jenomže se ho podařilo rozdrobit tak dokonale, že výsledný produkt ztratil tvar. Chtělo by to lepší scénář, příběh postrádá gradaci a finále se vlastně žádné nekoná – najednou jdou titulky. Velice rozporuplné jsou také herecké výkony, matným Dupontelem počínaje: ten místy vypadá jako druhá silikonová figura, která sem tam něco řekne. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak špatné ... třeba jako kulisa když něco děláte, ale jediné(á) co snad stojí za reč je Monika. Pár situací s ní mě i rozesmálo - aneb co dokáže 55kg silikónu někomu nadělit radosti a potěšení. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se nabránili otevřenému sexuálnímu námětu, ale to je tak všechno, co stojí za zmínku! Moc se člověk ani nezasměje, což je u komedie asi špatně... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Málem jsem usnul ve stoje se zapnutou žehličkou v ruce, když jsem tuhle bídu sledoval. Jednoduše, Francouzi umí, stejně jako my, natočit velmi trapnou a velmi nudnou komedii. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku za Moniku :-) Jinak celkem nezáživné a typicky francouzské, sice u toho člověk neumírá nudou, ale jednou vidět je až až. 28% ()

mutace 

všechny recenze uživatele

Mě se ten film velice líbil. Rozhodně byl originální a vtipný. Myslím, že i romantiku v něm každý najde, pokud nepatří k omezené skupince diváku, kteří nepovažují za romantické nic, co nekončí svatbou. ()

winstonik 

všechny recenze uživatele

Určite nie špička francúzskej komédie, ale scénka, pri ktorej ani najlepší priatelia nie sú schopní argumentačne poraziť Alexovo rozhodnutie pre "živoť" s Monikou, je naozaj vydarená. ()

Dalik 

všechny recenze uživatele

sice trochu ujete, ale je pekne, jak na Moniku vsichni krome Alexe zarli a touzi po ni a v podstate je to jen kus silikonu :) ()

elgato 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie, jemně ujetý humor a filmařsky dobře udělané. Škoda že má tady tak nízké hodnocení, které může někoho odradit ... pak tedy rozhodně nezklame. David3141 ap: pobavit ()

Reklama

Reklama