Reklama

Reklama

Poslední z vyvolených

  • Velká Británie Last Man Down (více)
Trailer

Po tom, čo civilizácia podľahne smrtiacej pandémii a jeho žena je zavraždená, John Wood (Daniel Stisen), bývalý vojak špeciálnych jednotiek, opustí vojenskú službu a stane sa pustovníkom v severskej divočine. Po rokoch sa na jeho prahu objaví zranená žena Maria Johnsonová (Olga Kent). Bola pokusným králikom v laboratóriu, ktoré sa snažilo nájsť vakcínu, ktorá by zachránila ľudstvo. Jej prenasledovatelia veria, že jej krv je kľúčom k celosvetovej liečbe. John zistí, že Mariiným prenasledovateľom nie je nikto iný ako veliteľ Stone (Daniel Nehme), muž, ktorý pred niekoľkými rokmi zavraždil jeho ženu, a neváha jej preto pomôcť... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas tak marně bych to neviděl. Film nám sice nabídne ohranou zápletku, plnou žánrového klišé, ale i několik vcelku povedených akčních - bojových scén a mrtvých je tu taky dost. Co na tom, že některé mordy vypadali trapně, většina postav je tragická, nechybí ani zbytečná dramatická vložka a dementní závěr. Namakaný Daniel Stisen to tam kosí hlava nehlava a nejdříve téměř nepoužitelná ženská hrdinka, se promění ve vraždícího maniaka – bylo srandovní se dívat, jak drží a používá ty zbraně. Zdejší hodnocení je zbytečně nízké, protože si myslím, že ač jde o podprůměrný film, v černých číslech být nemusí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

céčkový akčňák,který je chvílemi tak debilní,že by mohl mít náběh na kultovku.Bohužel ale jen chvílemi,takže k tomu nakonec nedojde.Vrcholem scénaristické nápaditosti je to,že hlavní hrdina se jmenuje Wood,bydlí v lese a štípe dříví a hlavní záporák (který hrdinovi zabil manželku a dřív byli kámoši) se jmenuje Stone.Určitě chápete,že v rámci tohoto dojde i na nějaké ty humory a hlášky suché jak polní cesta.Taky je tu celosvětová pandemie,modelka,která má v sobě lék (asi) a horda žoldáků.kteří mají dohromady IQ napařovací žehličky.A t je asi tak všechno.Příběh je jednoduchý a nepodstatný,herci toporní a jediným plusem je prostředí ve kterém se film odehrává,protože tam bych se klidně odstěhoval...30% ()

Reklama

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Kategorie C, trošku přitroublý scénář, hodně přitroublé dialogy. Krásné záběry přírody ve které bych rád trávil každý víkend (tzn. kameraman "dokumentarista" není takový nýmand jako zbytek štábu). Lesy, voda, chaloupka a pěkná ženská, osobně bych preferoval spíš fighterku M. Vall než modelínu Olgu, ale to už je věcí vkusu. Velké množství zabitých, dementně se chovajících žoldáčků možná někoho potěší, místy to má své tempo. Cca 2** hlavně za lokaci. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím že mně měly varovat ty černý čísla hodnocení. Jenže já postapo filmy rád. Tak jsem si řekl, že to třeba nebude tak špatný... No... Bylo to ještě horší. Co bych vám víc povídal. Herecké výkony naprosto toporné, výprava naprosto zoufalá (hádám, že pár scén se točilo v Londýně na HMS Belfast). No a ty dialogy.. Bože. Uživatel Pepinec má naprostou pravdu. Ty rádoby drsný hlody kolikrát vykřikovaný úplně mimo děj... To bylo fakt peklo. Tohle je odpad jak vyšitej - ODPAD. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Hodnotím v rámci akčných céčiek, tak si to uvedomte predtým, ako by to niekto chcel zrovnávať s inou tvorbou. Toto bolo no-name osadenstvo, so slušnou výpravou resp. reáliami a kulisami či zasadením. 99% tohoto no-name osadenstva bolo chodiacou reklamou na steroidy a tak sa aj všetci správali. Príbeh vycucaný z prsta a videný xmiliónkrát, ale popravde veľakrát aj v omnoho horšej podobe. Dve slabučké hviezdy s odretými ušami dávam za snahu, ktorú napriek slabému výsledku bolo cítiť, len jednoducho s tých kôp svalov sa viac von dostať nedalo. A koniec lákajúci na pokračovanie? Inokedy by som tvrdil, že to sa nestane, ale pri takýchto rozpočtoch je možné všetko... :) ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama