Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Diskuze

---sfad

---sfad (hodnocení, recenze)

Teda hazet Medicoptera na uroven Ordinace v ruzove zahrade... Zamyslete se vy odpadaci. Beztak jste nevideli vic jak 2 epizody 

parody

parody (hodnocení, recenze)

Když jsem byl někdy ve možná 3. třídě zbožňoval jsem to. Vyloženě jsem prožíval většinu dílů co jsem viděl. Jaké zklamání když jsem tuhle pozoroval dotyčnou sračku! Oni to snad přetočili nebo co?

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

jo kdysi davno kolem 2-4 hodiny ranni kdyz sem se vracel z hospod sem to parkrat videl

radar33

radar33 (hodnocení, recenze)

Seriál vhodný pro děti mezi 10-13 lety. Jedinou věcí, která se dá na seriálu sledovat je vrtulník BK 117. Nic víc, nic míň ...

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Trocha slabšie než Kobra 11 a dosť často riadne "za pačes" čo sa realizmu týka, ale inak celkom fajn akčná záležitosť... A najlepším hrdinom je rozhodne ten ich vrtuľníček. Kurňa, mať taký doma ! :-)

Reklama

Reklama