Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy jsem byla ochotná udělat cokoliv, abych neminula byť jen jediný díl a svými znalostmi z oboru letového provozu jsem ohromovala spolužáky. Teď si teprve uvědomuji, jak je to hloupé a německy trapné. Zápletky jsou praštěné, dialogy neuvěřitelně připitomnělé a herecké výkony mizerné. Ta jedna hvězdička je za ten krásný červeno-žlutý vrtulník, jehož model mi stále visí nad postelí a já pořád nemám to srdce ho sundat. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může tento seriál tak hanobit a hodnocením jsem šokován. Navic přirovnaní ke Kobře 11 také nechápu. Až na to, že to natočili Němci a je to seriál plný akce, s ni nemá nic společného. Naopak se mi zdá velmi originalní. Existuje snad seriál podobného typu - zachraný vrtulnik v akci? Ano, je pravda, že mnoho situaci je nerealných, hlavním hrdinům jde neustále o život atd. Kdyz vsak berete seriál nadneseně, tak je to napětí, akce, adrenalin. Diky vedlejším dějům hlavně o životě postav a vzajemným vztahům i vtip a hůmor. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Nechápem čiernu farbu a veľmi nízke hodnotenie, ktoré tento seriál má. Mne prišiel Medicopter 117 svojou témou a prostredím zaujímavý, miestami celkom napínavý a nemal som s ním žiadny problém. Určite by som ho nespomenul, ak by sa ma niekto opýtal na moje najobľúbenejšie seriály, ale hovorím- tá prehnaná kritika mi nejde celkom do hlavy. Jemný nadpriemer a v pohode sledovateľná záležitosť. 60% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Jsou seriály, které si spojujete s určitým životním obdobím. Medicopter 117 je jeden ze seriálu, které se budou navždy spojovat s mým dětstvím, kdy člověk makal domů po škole, aby stihl vysílání na Nově / Primě. Oceňuju technickou stránku seriálu, a štědrou výpravu, kdy se mnohdy natáčelo na opravdu krásných místech, a i se spoustou adrenalinových kousků. Nejzapamatovatelnější je určitě díl z první série, kdy pilotka příjde po nehodě vrtulníku o nohu, to bylo opravdu hodně drsný. Jen škoda, že s odchodem Thomase a Michaela seriál ztratil na kvalitě, a nové postavy už je nedokázali plnohodně nahradit. Ono vůbec z těch původních postav moc nevydrželo, a do konce seriálu zůstala jen jedna. Každopádně žluto-červený vrtulník a hlavní hudební motiv v člověku už zůstanou :) ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu kterou hlavu mohlo napadnout zkloubit dohromady něco takového jako je Medicopter 117. Je to jako by se autor snažil dát dohromady všechny špatné německé seriály a představovat je jako to nejlepší z německé produkce. Medicopter 117 jsou policajti, lékaři, hasiči, záchranáři, automechanici, pekaři a vůbec neexistuje profese kterou by tahle banda nesvedla, jsou prostě tak neskutečně cool. K tomu dostaneme v paketu hromadu výbuchů, akce a hlavně napětí jak z knížky o medvídkovi Pů. Nevím co dodat pokud jste rozumní budete se tomu snažit vyhnout a vlasní názor si raději neuděláte. Já bohužel vyrůstal v době kdy sledování televize ještě bylo zábavné a s tím spojené sledování všecho co v ní hrálo. ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Herečka Barbara Demmer, která hrála v 1. sérii na základně Medicopteru 117 sekretářku Heidi Oberhuberovou, si v 7. dílu 4. série s názvem Šikana zahrála pacientku Juttu Breitnerovou. (patrik1177)
  • Stejně jako v případě řady amerických seriálů i Medicopter 117 se stal námětem pro počítačovou hru. Nakonec vznikly celkem tři hry, které RTL nabízelo v době vysílání seriálu ve svém e-shopu na internetu. (patrik1177)
  • Herečka Julia Cencig, která hraje v seriálu pilotku Ginu Aignerovou, si v tomto seriálu zahrála již dříve, a to motorkářku v epizodě „Věřina smrt". (patrik1177)

Reklama

Reklama