Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

heyda 

všechny recenze uživatele

Ale kdepáák, tohle není odpad! Medicopter je seriál, který drží vše v solidním průměru a nemá se za co stydět. Nabízí nádherné záběry na Německo-Rakouskou přírodu, mnoho drsných příběhů a nebezpečných situací. Před pár lety jsem se na Medicoptera díval často a bavilo mě to, takže jít pod 3 hvězdičky by mi šlo proti srsti. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jako u většiny německých akčních seriálů tu za pozornost stojí jen efekty (občas - a navíc ne vždy pozitivní pozornost:)), ženské hrdinky (celkem často) a hudba od žáků Hanse Zimmera (i když je to pořád totéž). Prostě typický televizní hnůj, kterého bohužel stále neubývá. 20% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Otřesná kriminálka od německé produkce. Nuda, hrozné efekty a příšerní nesympatičtí herci. Nic zajímavého co by stálo za povšimnutí. (25%) ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Na německé seriály rozhodně "příjemná" změna, při čemž se tedy musíme přenést přes těch pár obvyklých super-explozí všeho, co létá, jede, plove či pouze leze, neustále klišácky stejných epizod a neuvěřitelných hlášek (V originálu má být "hláškami" mimochodem něco naprosto jiného, než to, co na hlášky pasoval jako obvykle povedený dabing.) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stačila vám třetina času, slušné." Jakmile vzlétl červenožlutý Medicopter 117, tak jsem napětím přestával dýchat. Ta dechberoucí akce, ty precizně vygradované příběhy, ty geniální hlášky, ti sympatičtí záchranáři a to zdaleka není všechno, co tomuto seriálu chybělo k dokonalosti. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalý důkaz toho, že zlo je v německé kultuře zakořeněno tak hluboko, že se ho nikdy nezbaví. Seriál tak špatný, tak hloupý a tak trapný, že to snad ani nemůže být omyl. ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Šílená kravina, němci prostě seriály neuměj a dokazujou každým novým kriminálním seriálem, ale tohle to už je snad vrchol, banda trapáčků zachraňuje nějaký debílky a ještě se snažejí a nějaký akční a napínavý akce. proč nezůstanou u seriálů typu kobra 11, na který se ještě dá koukat ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Když už prostě nešlo machrovat furt jen na dálnici, musel někdo sednout ke stolu a hodit na papír progresivní změnu – přidělat autu vrtuli a poslat ho do luftu. Heleťte, tady nejde o žádnej realistickej pohled do života záchranářů. To si jen nějaký německý Helmut či Horst bouchnul do stolu a otevíraje prkenici řka: “Teď těm amíkům ukážem, že my taky umíme akci!“ Celé to stojí na stupidním principu, že v každém díle se musí něco jedné z hlavních postav (pokud ne všem) něco přihodit. Nedivil bych se, že by tu na pláži někomu spadla na hlavu kovadlina. Ale vždyť je to vlastně konzum, zabíjačka času na odreagování trochu napařená na adrenalinu ala Kobra 11 a kupách zběsilých momentů. Díl od dílu ta hra s osudy vcucne nic netušícího diváka, který pak na úkor všímání si absurdit (čiliže nedostatkového voyeurství) pouze požírá „příběh.“ Shlédnout tři, čtyři díly, tak vpálím nemilosrdně odpad jako vyšitej, ale zase sem se zasmál pár neuvěřitelným náhodám a situacím, takže dávám jednu odřenou a potrhanou hvězdičku.[1/10] ()

Phobia 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Německo/Rakouská TV produkce - netřeba nic víc dodávat, to je dostatečná informace o kvalitách seriálu. Nesympatické gesichty, mizerné herecké výkony, podpořené deklamovanými debilními dialogy českých dabérů, scénáře užitečné leda jako hajzlpapíry, otravná hudba, kamera naprd, slaboučké efekty. Kdysi jsem z důvodů, na které si nemůžu vzpomenout (že by nějaký otřes mozku ve spojení s paralýzou, nebo jsem byla u někoho jednoduššího na návštěvě?), přetrpěla 2-3 díly. "Pobřežní hlídka" je vedle "Medikoptéry" veledílo, co by mělo obrážet festivaly. 20% dokonale odpovídá tomuto unylému germánskému "skvostu". ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Zase nechapu stanici Nova, ze to opakuje po 4, vzdyt se na to uz nemouze nikdo koukat?! Prumerne podprumerny serial ve kterem porad umiraji hlavni hrdinove, se jim ani nedivim, je to fakt o drzku tohle sledovat. Konec, přepínam. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Německé pojetí TV dramatu, které bylo kdysi dávno do mrtě vyčerpáno Schimanskim a ještě tak trochu koukatelně recyklováno první řadou Kobry. Superherové z vrtulníku, co mají šmrnc, rozum, sílu i tu kapku lidskosti, co tak krásně rozechvěje srdíčka malých i velkých...OMFG, co to plácám??? ()

burina 

všechny recenze uživatele

Ok, asi si poviete, že nemám vkus a dnes by som o to už sama nezavadila, ale za zlatých stredoškolsých čias, keď sa mi nechcelo ísť do školy mi to krátilo dopoludnia. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Typický nemecký TV krimi žvásť ako Kobra 11. Tentokrát s helikoptérou. Na americký Airwolf to zďaleka nemá... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další podprůměrný seriál. Velké peklo to není jak je to tu hodnoceno na CSFD, ale pouze podprůměrnák na pár shlédnutí, když v televizi nic jiného nedávají. Občas jsou zde zajímavé případy, avšak často dost přehnané. Ani herecké obsazení není na tom nejlépe. Takže to vidím tak na 38% = ** ()

Reklama

Reklama