Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestnáctiletá dívka (Jennifer Connelly) má třináct hodin na to, aby překonala nástrahy nebezpečného, ale úchvatného Labyrintu a zachránila svého malého bratra, kterého kdysi na její přání unesl král Goblinů (David Bowie). (Bontonfilm)

Recenze (240)

Wendy 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů mého dětství a navzdory "horší" technice působivý fantasy snímek (který jsem s chutí shlédla i po letech). Kdysi jsem dokonce chtěla zorganizovat své okolí, abychom si zahráli a natočili vlastní Labyrint: pro sebe jsem si zabrala roli (tenkrát bezejmenného) Davida Bowieho, už proto, že zde zpívá, a hlavně pro ty jeho vlasy. :-) Bohužel z nápadu sešlo, ale Labyrint mám ráda dodnes. ()

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Hoodně silné 4*. Film už jsem dlouho neviděl, ale v mládí jsem byl schopný se na něj dívat pořád dokola a zanechal ve mně silný dojem. V mládí bych ho hodnotil určitě na 5, dnes bych asi ubral tu jednu hvězdu za starší stylovost, ale jinak skvost tenhle film :) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Opravdu to nebylo vůbec špatné. Ale pro mě (nevím, možná pro datum vzniku) trochu naivní. Možná i pro fakt, že jsem se místo na příběh soustředil na Davida Bowieho a jeho skladby, které především dodaly tomuto fantasy pohádkovému příběhu šmrnc a punc kvality. Jen tři hvězdy i proto, že film pro mě nesplňoval některé technické parametry. Ale to je fakt jen můj problém. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hodně divná fantasy pohádka pro nespecifikovatelné publikum. Nijaký příběh se zřetelným "podobenstvím" o dospívání jí nedává moc šancí zaujmout, zvlášť když neustále lavíruje mezi dětinským blbnutím a zodpovědným vyprávěním. Takže ji nad vodou drží pouze vizuální nápaditost a trikové zpracování, většina kulis, loutek i maňásků totiž vypadá skvěle dodneška (tedy s výjimkou klíčovaného pozadí a dřevních digitálních pokusů). ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Asi moje naprosto nej nej fantasy "pohadka" na ktere jsem vyrostl (tedy spolu se Scottovo Legendou, ale z te jsem mel nocni mury). I ted kdyz jsem si nedavno sehnal DVD original a na netu dohledal soundtrack, tak oboji tocim navzdory svemu veku dosti casto(mozna z nostalgie. Bowie uzasne zpiva, hudba od Trevora Jonese krasne vse dokresluje. Henson umi scenu pokryt manasky aby nevypadala TAK trapne i po 20ti letech, navic s penezenkou George Lucase se daji delat divy. Kdo to videl jako male dite, tak proste nemuze hodnotit jinak. ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad,veselé písničky a fantasmagorické příšerky taky super, efekty na tu dobu slušné a David Bowie film skvěle osvěžil. Pohodová oddychovka na odpoledne nejen pro děti. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Zase jedna guilty pleasure. Ajajaj... Ale, když to vezmu kolem a kolem a srovnám třeba s Jumanji, rozdíl není zdaleka tak propastný... A ve sboru paťatých skřetů zpívá Trpasličí Kocour, takže co... 2,5* ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu určite prelomový film. Patrí k tým lepšim fantasy filmom. Čudujem sa že aj táketo staršie skvosty ponúka netflix s titulkami. S dabingom by to bolo ešte lepšie. Škoda, aj to že sa tu trochu spievalo. Ale to by nebol David Bowie ktorý tu hrá kráľa Goblinov. Veľké plus mladá Conelly ktorá bola na nespoznanie, ak ju porovnám so seriálovou ľadovou archou, kde hrala tiež dôležitú roľu. 4* ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Vynikající fantasy pohádka, která mě sice tolik neoslovila jako Temný krystal, ale má skvělý černý humor, zajímavé nápady, velmi bizarní atmosféru a charismatického Davida Bowieho. Nebýt několik slabších chvilek (hlavně písničky) bylo by to za pět. ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Chutná Jennifer Connely, skvelé príšerky, nadčasové vizuálne efekty ale niečo tomu chýba.. Slabinou je David Bowie , ktorý je skôr na smiech a myslím, ýe to malo byt naopak..Pesničky sa mi nehodia do tohto filmu.Inak V porádku 8) ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

Film je dobře natočený, hlavně různé pohádkové bytosti od těch nejmenších po největší pobaví a zaujmou, ale na můj vkus je místy poněkud pomalý. Bowie je asi skutečně král skřítků, nebo přinejmenším mimozemšťan:-) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pri sledovani jsem si vzpomnel na Nekonecny pribeh, ktery mi prijde prece jen lepsi... Pro zabaveni osmiletych deti v sychravem odpoledni to asi lze pouzit. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Připravte se na kopii kopii Alenky v říší divů (atp.) ve které se ještě zpívá (ikdyž v animované Alence od Dysneyho se taky zpívá, ale tam je to přirozené a zde je to silně umělé.)*-[. Má to ale světlou stránku. Bouwie umřel, a jakož-to zpěvák, který hudbu vyvíjel kupředu (prý, já jsem ho neposlouchal), jsem chtěl si pro sebe objevit (jedno jestli za týden nebo za rok). Ze snímku jsem pochopil, že šel mimo mě z dobrého důvodu a že ho tedy nebudu ani zkoušet. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Ta čtvrtá hvězdička je z nostalgie. Viděla jsem to totiž hróóózně dávno, ještě ve školce. Myslím si, že jsem to tenkrát ani neviděla celý ale moc dobře si pamatuji na scénu, jak černovlasá holka kreslí rtěnkou na zemi šipky, aby se neztratila a nějací potvory jí to vždycky překazí, když tu dlaždici otočí. Když jsem film nedávno náhodou objevila a podívala jsem se na něj po těch letech znovu, už jsem z toho sice trochu vyrostla ale ty staré triky mají pořád své kouzlo. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmu u kterych cas sehral svou roli nekompromisne a tvrde. Zvlaste zvuky a hudba tahaji za usi. Zapletka prapodivna a z meho pohledu dost lacina. Ale porad se najde par dobrych forku, sympatickych postav a hezkych momentu. Doporucit tento film vsak jiz uplne nemohu. Pro vychutnani i v dnesni dobe by clovek musel byt skalnim fandou jednoho z hlavnich predstavitelu (David Bowie / Jennifer Connelly). Zde na csfd vcelku odpovidajici hodnoceni. 75% i za me. P.S.: Prevlikani a kostymy Davida Bowieho, k popukani! ()

cab 

všechny recenze uživatele

Prapodivne priserky brani a klasti cestu Sarah, ktera chce zachranit sveho maleho bratricka ze sparu vladce skritku. Opravdu mimo misu a absolutne mimo me chvilkove naladeni ci rozpolozeni. Krome snazive a sympaticke (Jennifer Connelly) nebo zajimaveho fantasy prostredi mi cely projekt prisel trapny, infantilni a postaveny na hlavu. Karikatura v podani (David Bowie) je otresna. 30% ()

Související novinky

Pokračování Labyrintu našlo režiséra

Pokračování Labyrintu našlo režiséra

01.06.2020

Neobvyklá pohádka Jima Hensona Labyrint z roku 1986 se dočká pokračování. Dvojku kultovního filmu v němž hlavní roli kdysi ztvárnil David Bowie pak natočí režisér Scott Derrickson (Doctor Strange).… (více)

Pokračování Labyrintu má scénář

Pokračování Labyrintu má scénář

29.10.2018

Pokračování kultovní fantasy Labyrint z roku 1986 s Davidem Bowiem a Jennifer Connelly má hotový scénář. Potvrdil to režisér Fede Alvarez (Smrt ve tmě, Dívka v pavoučí síti), který se k projektu… (více)

Zemřel Kenny Baker, R2-D2 ze Star Wars

Zemřel Kenny Baker, R2-D2 ze Star Wars

13.08.2016

Dva týdny před svými 82. narozeninami nás opustil představitel jednoho z nejznámějších filmových robotů. Kenny Baker si R2-D2 zahrál v prvních šesti epizodách Star Wars a u sedmé zastával pozici… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Reklama

Reklama