Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik zažije na turné příšernou noc a pak musí s bratrem řešit její následky, které ho můžou připravit o všechno, co vybudoval. Tady půjde o život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart se začíná pomalu ale jistě snažit aby se vymanil ze škatulky ukřičeného a místy vtipného sidekicka a přesvědčit všechny,že zvládne i vážnější role a ono se mu to celkem daří.V tomhle případě hraje částečně sám sebe a spolu s Wesleym Snipsem jakožto jeho bratrem musí řešit sérii nešťastných událostí,které by mohli vést nejen ke zničení jeho kariéry.Některé ty situace jsou sice lehce mimo a daly by se vyřešit úplně jinak a úplně v pohodě,ale když dojde k finálnímu zvratu/odhalení,tak svým způsobem začne jednání postav dávat smysl.Platí nicméně,že by to celé nemuselo mít čtyři a půl hodiny (jakkoliv cca třiceti minutové epizody jsou stravitelné) a v pohodě by to pokryl film o poloviční stopáži.V tom případě bych dal klidně za čtyři.Takhle jsem někde těsně mezi...70% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

NETFLIX Minisérie - (7,5/10). Bez hereckých výkonu Kevina Harta a hlavně Wesleyho Snipese, by byla tato minisérie poloviční. Wesley tady hraje totálního namachrovaného, ale zároveň hrozně drsného bráchu, ke kterému chováte respekt. Kevin jeho mladšího bráchu, který ho ale věčně tahá z průserů. Příběh je dosti obyčejný. Hlavně díky ne příliš dlouhým epizodám děj pěkně plyne a těch 7 epizod se mi zdálo tak akorát. Druhá polovina je o hodně lepší než první hlavně díky většímu šlapání na plyn co se týče děje a zvratů. Jako fiktivní příběh to funguje hezky pohromadě a vůbec bych se nedivil tomu, kdyby to bylo inspirováno skutečností. Nejedná se o žádný velký zázrak, ale rozhodně jsem se u toho nenudil a bavilo mě sledovat všechny dějové zvraty a pletky. Nejlepší epizoda: Kapitola šestá: Co by člověk neudělal pro rodinu (E06). ()

Reklama

Doldus 

všechny recenze uživatele

Seriál vytahují z průměru dvě věci. Zaprvé tu máme kvalitní ústřední herecké duo - Wesley Snipes je tu boží a Kevin Hart přinejmenším dobrý. A zadruhé (pro mě nesmírně sympatické) není seriál zbytečně natahovaný výplňkovým obsahem, vše se krásně vešlo do sedmi dílů, a tak lze tento napínavý, leč dějem těžce neoriginalní, seriál s radostí slupnout za dvě odpoledne. A to je na Netflix nebývale osvěžující... ()

ER 

všechny recenze uživatele

Za mně jedno z překvapení  roku. Provázání skutečné postavy Kevina Harta jako stand up komika a herce s fiktivní story, kde jde o život, se povedlo. Gangsterská zápletka komorního charakteru stojící hlavně na postavách dvou bratrů (výborný Wesley Snipes) dodává patřičné drama s finálním překvapením. Ale to hlavní se děje pod povrchem resp. v hlavě Káčka, jelikož to je on, kdo rozjede sérii smrtících událostí jen aby zachránil svou kariéru. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Pro mě super .. Hart za 4* - konečně předvedl, že zvládne vážnou roli ... tedy zahraje vše ... je to opravdu dobrý herec ... navíc je to celé takové správně absurdní ... skoro takové ... něco jako Fargo apod. - Wesly Šnaps taky skvělej ... konečně někdo z těch starejch mlátičů přišel na to, že už nemá cenu si hrát na devadesátky a snaží se hrát charismatem a mimikou ... u mě fakt překvapení a super ... ()

Galerie (108)

Reklama

Reklama