Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti svojho starého otca sa Robin (Rachel Nichols) a jej manžel Leo (Yohance Myles) vracajú do jej rodiska v nemeckom Čiernom lese, kde na nich čaká desivé tajomstvo. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď do 21. storočia dávajú mytologické prvky a mystickosť typickú pre ranný stredovek, automaticky vznikne mišmaš, ktorý nevyzerá dobre. Historická atmosféra strieda súčasnú a človek sa proste cíti nesvoj. Po čase z toho normálne začnú bolieť oči. Slaboduchý dej a ešte slaboduchší bubák, ktorý vyzeral ako pacient psychiatrickej liečebni v maske. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Americký pár vs. německý mytologický bubák vydávající se za keltského boha Cernnuna. Bída a utrpení. Lesy, které mohly být nejsilnější stránkou věci, jsou nasnímané bídně, atmosféra chybí a dvojice kněžek s ochočenou Jamambou působí směšně. Vyhřezlé střevo a useknutá ruka to vytrhnout nemohly. Rachel Nichols jakž takž snesitelná, démonská maska nudná. 10% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Se mi zdá, že Rachel Nichols od posledně trochu přibrala, značně pozbyla svého roštáckého charmu a stala se z ní taková tuctová nakynutá městská panička. Ale to je jen maličkost oproti jejímu hlavnímu prohřešku: Přivede si do rodných germánských hvozdů černého opičáka. To samozřejmě nemůže zůstat bez patřičné odezvy, a tak přichází družina uctívačů prastarého keltského boha, aby zjednala nápravu... A tady bych si dovolil odbočit: Kdo z vás si myslí, že by se tohle béčko přece jenom snad dalo nějak zkousnout, možná se šeredně plete. Tohle totiž není béčko, ale minimálně céčko, neumětelský poloamatérský škvár, jehož dějová hyperdemence a režijní mizérie není zábavná ani nechtěně. Zaprvé ten údajný Cernunnos vypadá spíš jako Mínótaurus. Zadruhé onen "prastarý hvozd", pamatující prý snad dokonce ještě i zkázu tří římských legií, vypadá jako lesík za každou druhou vesnicí. A zatřetí kdybyste dopředu viděli tu skvadru nehereckých jelit a trapáků, kterou tvůrci přihodí k Rachel a jejímu ašantovi, a kdybyste četli ty retardované plky, které jim do úst vloží nějaký retardovaný scénárista, ani byste si to nejspíš nepustili. "Dajne frojdyn, ja? Little girl - majne frojdyn!". Džýzys. Ale pořád lepší, než třeba takovej Finch, vo tom žádná. Ale teď už šup s tím do koše. ()

Reklama

Reklama