Reklama

Reklama

Strach v přímém přenosu

  • Velká Británie My Little Eye (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět mladých nadějných lidí má šanci stát se součástí soutěže, kterou sledují miliony diváků. ODMĚNA: 1 milion dolarů pro každého. MOTIVACE: Peníze, sláva, noví přátelé. ÚKOL: Všechno, co musí udělat, je zůstat v jednom domě. Uprostřed ničeho. Šest měsíců. Ať se děje, co se děje. Nebo všichni prohrají. VÝSLEDEK: Něco se začíná dít... Pohledy z více úhlů kamery, záběry děsivých noční vizí a mrazivá přesvědčivost dělá z filmu STRACH V PŘÍMÉM PŘENOSU skutečnou noční můru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parta buzerantů v obývacím uzavřeném domě působící dojmem, jako reality SHOW Big Brother.. Vyloženě nudná záležitost.. Ve filmu se pouze dohaduje, hádá! Tomuhle Filmu by se měl každý vyhnout obdobně, jako nekuřák kurácké místnosti ! ()

tron 

všechny recenze uživatele

STRACH V PRIAMOM PRENOSE pôsobí ako nezávislý, nízkorozpočtový horor s malým rozpočtom. Príbehovo sa odráža od populárnych reality šou a naprieč mrazivo atmosférickým a komorným dejom nezadržateľne mieri k plnokrvnému hororu. Prekvapivo zaujímavé. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Horrorová reality show, která se usilovně snaží vypadat jako ambiciózní dílo, ale dojíždí na prkenné neherce a zoufale nedomyšlenou myšlenku (ehm). Narozdíl od ultra nudné a obdobně zpracované Záhady Blair Witch se lekneme vícekrát, ale bát se budeme asi stejně dlouhou dobu, tj. asi tři vteřiny. Amatérská záležitost, kterých obden vznikají tuny. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevýrazné charaktery, zvláště hlavní hrdinka je tak nesympatická, že jsem jí přál nějaký pořádně hnusný konec, a v druhé polovině nuda. Tvůrci nejsou sto napsat jediný trochu zajímavý dialog. V nějaké recenzi stálo, že kladem je závěr a pohodový song na konci. Souhlasím s tou druhou částí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Strach v přímém přenosu je velmi povedeným thrillerem se zajímavým námětem. Napětí se stupňuje, charaktery postav se vyvíjejí a mění. Nikdo neví, jak tato "hra" skončí... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Velmi vydarený psychologický horor s pravým hororovým a brutalnym koncom. Ak sa vám páčila Záhada blair witch, tak toto je pre vás. Pozrite si to večer po tme a je skoro 100% istota, že tento film vás dostane.80%. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Mám rád nezávislé nízkorozpočtové horory a to hlavne kvôli netradičnosti, ktorými sú natáčané. I v tomto filme nájdeme pár netradičností hlavne v rôznych kamerových finesách - zašumené statické webcamery s efektným zoomom je vynikajúci a originálny nápad. Tu ale režisérova invencia končí - hlavne prvá polovica príbehu je značne o ničom a strach je tu vytváraný za pomoci ľakačiek (treba ale povedať, že sú to BRUTÁLNE ľakačky, ktoré vás vždy zaručene trhnú hlavne z dôvodu neskutočne nárazovo hlasnej zmäti zvukových efektov). Je to síce dosť lacný spôsob vystrašenia, ale v každom prípade efektný i efektívny. Lepšie, než priemerne, ale hodnotiť bohužial nemôžem... ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina na kvadrát, výplod neumětelů, debilní od kamery, přes režii k hercům. Skutečně jsem se bál...vážně...bál jsem se, že to nikdy neskončí... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Autorská predstava toho, kam by mohli viesť reality shows. Dnes vieme, že každý radšej pozerá seriály na streame, ale možno si na podobných programoch stále fičia v Amerike, neviem. Z tohto hľadiska film dosť zostarol, ale zase môže slúžiť ako štúdia toho, aký mali v danej dobe pohľad na vec filmári, respektíve umelci. Je to husto nezávislá záležitosť, ale aj tak ma prekvapuje, že nebyť toho, že sa film dostal na Netflix, tak by išlo o neznámy kúsok. Chlapci majú príšerné dobové účesy, baby sú na tom s krátkymi zostrihmi dosť dobre. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Horor, jenž je kombinací Záhady Blair Witch a populárního voyaerského real seriálu Big Brother. Pětice mladých má vydržet ve vile půlrok za neustálého dohledu kamer a vyhrají milion dolarů. Brzy se však začnou objevovat různé nesrovnalosti a dojde k prvnímu úmrtí. DVD: Komentář režiséra a producenta, komentář herců (stylem rozhovoru), půlhodinové Making Of (rozhovory s herci a tvůrci), 4 vystřižené scény, erotická scéna ze 4 úhlů kamery (!), kompletní webcastové monology z úvodu filmu – a jen GB titulky. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Dosť dobre nerozumiem akým zázrakom sa táto kravina tituluje žánrovými označeniami typu triler či horor(!). Jedná sa totiž o akúsi nevtipnú a nudnú paródiu na reality show (ala BIG BROTHER), ktorá je načisto úbohou vykrádačkou "kultovky" BLAIR WITCH. (18.7.2006) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který prvních 40.minut vypadá jako odvárek Vyvolených, nebo Velkého bratra. Nic zajímavého se tam neděje, jen musíme poslouchat nesmyslné kecy pětice ziskuchtivých dobrovolníků, kteří sice moc inteligence nepobrali, ale za to mají plnou hubu blbostí. Teprve potom se začne atmosféra trošku podobat té hororové a na scénu příjde i slabounká psychojízda. Jenže u mě to moc nezabíralo, protože jsem u toho několikrát málem usnul. Až úplný závěr mi konečně nabídl to, na co jsem celou dobu marně čekal a tím si u mě tenhle kousek vysloužil průměrné hodnocení. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Opäť raz sa nejaký polotalent pokúsil preraziť pomocou chudáčika hororového žánru. Však hej, možnosť nízkych rozpočtov otvára dvere, relatívne mladé publikum nemá vysoké nároky na dramaturgickú stránku veci, no a šanca zapísať sa do dejín kinematografie ako tvorca kultu je tu kvôli práve vymenovanému veľká. Len škoda tých námetov... Aj Strach v priamom prenose - preboha, keď už vplávam do tématiky reality shows, tak to tam aj trochu rozvírim, neuspokojím sa iba s tým, že akože to celé zaujímavo nasnímam kvázi skrytými kamerami. Namlsám divákov vouyerismus, pekne mu predhadzujem šteklivé obrázky, postupne zahusťujem atmosféru, vyhrocujem konflikty v skratke načrtnutých, typovo výrazných postáv a potom udriem plnou silou poriadnym GORE nárezom aby sme sa všetci uslintanci cítili pri záverečných titulkách ako posledné prašivé hyeny... Ale to by som chcel veľa od niekoho, kto sa uspokojí s polopríbehom plným slepých uličiek, polomotívov polopostáv, to všetko v poloatmosférickom, polocool balení. Asi som príliš náročný, každopádne strácam chuť púšťať sa do ďalších hororových dobrodružstiev. (keby aspoň tie debilné audiokomentáre režisérov na DVD neboli. pri nich s nervami definitívne končím) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Na počátku byl velmi dobrý nápad, který ovšem nadopadl, tak jak by si asi každý divák představoval. Dosti nevýrazný děj života čtyř mladých lidí na samotě jasně předčí zvratový závěr. Co dodat - chvílemi dobré napětí, ale celkem dost nemastný film, na který si za měsíc nikdo nevzpomene. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No v prvom rade sa nedajte zmiasť lákavými titulkami na obale VHS alebo DVD. Kto videl viac, ako zopár hororov, vie o čom hovorím. Ale na zahodenie to nieje. ()

Reklama

Reklama