Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedinečný formát, který na jaře letošního roku zaznamenal u mladých diváků a uživatelů sociálních sítí obrovský ohlas, pokračuje! Druhá řada představí novou partu různorodých influencerů v čele s Agátou Hanychovou, novou vilu, nové výzvy i novou noční show. Soutěžící, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun... Reality show, která zbořila české sociální sítě, je zpět! Like House 2 představí pestrou skupinu influencerů známých z TikToku, Instagramu nebo YouTube a za přítomnosti kamer bude sledovat jejich společný čas strávený ve vile. Diváci budou mít možnost dívat se pod ruce tvůrcům obsahu a zábavy, které sledují stovky tisíc lidí. Každodenní život influencerů ve vile bude i tentokrát plný výzev a úkolů, které soutěžící dostanou za hranu své komfortní zóny a v nepříjemných a náročných situacích odhalí svůj pravý charakter. „Ve druhé řadě chceme ještě více posílit prvek soutěžení a ukázat influencery ze všech úhlů pohledu. Nově například budeme zadávat i týdenní výzvy, které budou časově náročnější a složitější. Poslouží nám k tomu i delší, čtyřicetiminutová stopáž pořadu,“ doplňuje kreativní producent Pavel Nosek. Dění ve vile zpestří i celá řada hostů z řad zpěváků, herců, sportovců, influencerů a dalších veřejně známých osobností. Novinkou druhé řady bude dvacetiminutový noční pořad s názvem Like House 2 Night Show. „V něm představíme a rozehrajeme další příběhy, které se nevejdou do denních epizod, a zároveň ukážeme dění ve vile pod rouškou noci,“ vysvětluje Pavel Nosek. Tvůrci vybrali pro druhou řadu reality show novou vilu, ve které se influenceři na několik příštích týdnů zabydlí. A kteří další influenceři se společně s Agátou Hanychovou v půlce října do vily nastěhují? Tereza Koubková (@holkazletne), Tadeáš Kuběnka (@tadeaskubenka), Samuel Samake (@samuel_samake), Kristal Shine (@_kristal_shine), Jakub Smrek (@freescoot), Sebastian Šikl (@vyslovujesetomem) a Ela Yababy (@ela_yababy). (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Vítězem druhé řady soutěže se stal Tadeáš Kuběnka a domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 Kč. (SONY_)
  • Ve vile všichni účastnící používají mobilní telefony značky Apple, konkrétně modely iPhone. Až na jedinou účastnici Satnady (Anastázie Chomičová), ta má telefon jiné značky. (TheSlezy)
  • Luciu namluvila Magdalena Králová, která byla dříve známá jako youtuberka na kanále „stayz“, kde vydávala videa společně s herečkou Johanou Krtičkovou. Magdalena je také zpěvačka a vystupuje po uměleckým jménem Indiga. (Monika.Gross)
  • Vila, ve které jsou ubytovaní účastníci, se nachází v obci Tuřice v okrese Mladá Boleslav. (TheSlezy)
  • V 8. epizodě, kdy influenceři měli zahrát hororový skeč, tak roli „masového vraha“ hrál ve skutečnosti kuchař, který vaří pro influencery ve vile jídla (obědy a večeře). (TheSlezy)
  • Agáta Hanychová je jediný účastník ve vile, který dostal za svoje účinkování ve vile honorář. Ostatní účastníci jsou ve vile bez nároku na honorář. (TheSlezy)

Reklama

Reklama