Reklama

Reklama

Vrah studentek: V mysli netvora

(TV film)
  • USA The Co-Ed Killer: Mind of a Monster
USA, 2021, 3x42 min

Režie:

Johnny Burke

Obsahy(1)

Ed Kemper vypadá jako něžný obr, který nabízí svezení mladým stopařkám. Za jeho okouzlujícím úsměvem se však skrývá zvrhlé monstrum. (TV ID Xtra)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pred pár dňami som o Edovi vzhliadol dokument: "Kemper on Kemper" ktorý je vzhľadom na množstvo video záznamov z výpovedí so samotným Edom, určite lepším, krimi doku zážitkom, pričom už len ten fakt, že je divákovi všetko podané "z prvej ruky", má ďaleko väčšiu váhu, ako keď sa mu to podsúva z "tej druhej". "ID" produkcia to však opätovne zobrala do svojich rúk po svojom. Materiál s potenciálom zbytočne obohatila o pasáže, ktoré nebolo zapotreby, natiahla samotný dokument na tri epizódy do stopáže, ktorá vraždí potenciál. Ono nemožno vyslovene povedať, že by bol tento dokument nevydarený. Veď vzhľadom na zvukové záznamy (+občasné video zábery z výpovedí) sa o zas taký prepadák nejedná, no je to proste klasická "ID" bez tempa, emócie a všetkých aspektov podobného rázu, ktoré sú už dnes pre vyššiu kvalitu spracovania samozrejmé .. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím, proč zrovna Kemper dostává víc jak dvě hodiny prostoru ale takový Ridgway nebo Dahmer, kteří mají na svědomí daleko více vražd, jen hoďku dvacet, co už. Špatný to nebylo a vlastně jsem se i těšil ale asi jen skrze toho, že Kempera jsem měl v hledáčku už od Mindhuntera. Rozhodně se jedná o jednoho z nejbestiálnějších vrahů v historii USA vůbec. Obzvláště když začne hovořit o tom jak zavraždil svou matku, ohavnost nejvyššího kalibru. Bohužel, opět pro mě, i Kemper, podobně jako díl s Jespersonem, byl vrah, který se policii sám přiznal a tudiž jsem byl opět ochuzen o takový to klasický vyšetřování a ta nedočkavost jak že ho vlastně chytí tu prostě není. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama