Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hugo dokázal ostatní namotivovat k přípravě na mistrovství v Seredi. Musí teď ale zjistit fyzickou kondici jednotlivých hráčů a stav týmu jako celku. Obojí se na první pohled zdá být v katastrofálním stavu. (Voyo)

Recenze (13)

Marcos22 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl pouze potvrzuje nekvalitu celého seriálu, uspěchanost natáčení a naprostý amatérismus. Přestože je dějových linek nastolených minimum, tak si skriptka Gabriela Bernardová nedokáže pohlídat dva na sebe navazující díly. 1. díl „Pavlušo, zejtra budu dělat smažený stehna, tak se nevožer a přijď normálně, ať na voběd vstaneš. To se nedá vohřejvat“. 2. díl „Pavluško, vstávej, už je půl jedný, ať se stačíš nasnídat. Co si dáš? Chleba se sádlem nebo džemem?“ Tak přesně v takovémto nelogickém vyznění se nese celý seriál. Po úvodní jedné hvězdě, pád na totální dno, kde se již nemá pořádně o co zastavit. ❗SPOILER "Tým se potýká s prvními finančními potížemi na obnovení své sportovní činnosti, a poprvé se o objeví postava Síry" ❗ ⚰️ (26.03.2022) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že se mi to líbí čím dál více. A dokonce tam vidím jakési herectví u Suchánka což jsem měl doposud problém vidět i jinde. Největší machr je ale Václav neužil, to je prostě borec. A Martin Pechlát svým civilním přístupem také hraje na jedničku. Vypadá to, že by to mohlo být zajímavé ! Co vím už teď, žeto hravě strká do kapsy soudobé české komedie. Ty jsou fakt hrůza. * * * * ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl není taková ubohost, ale snad jen díky tomu, že se Suchánek autor přestal pokoušet o humor, takže tam žádnej není, tak to člověka neuráží, jen to tak nějak odzívá. Dorazilo mě ale, že se snad připravuje téma cizoložství a že si Suchánek napsal náctiletou fanynku, která ho asi chce oject soudě podle toho, co jsem viděl a mě z toho úplně dobře není a nehodlám zůstat a zjišťovat, jestli z toho vyleze něco zajímavýho, nebo to bude tak špatný, jak očekávám... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě by se dalo říct, že byla druhá epizoda na úrovni prvního dílu, tentokrát jsem se ale proti své vůli několikrát zasmál a musím přiznat, že úvodní sledování a rozbor dvacet let starého zápasu mě dokonale odvařilo. To byl zatím jasně nejlepší moment za obě epizody. Po shlédnutí druhého dílu už nevidím celou záležitost tak temně a jsem ochoten věřit v další zlepšení. Příliš optimistické očekávání? No, uvidím. / Poučení: Už nemůžeš? Jdi až na krev. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama