Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhodlaná státní zástupkyně se ponoří do případu pohřešované třináctileté holky a při pátrání po tom, co se opravdu stalo, zajde až do extrému. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Trošku mě mrzí, že se filmaři až úzce věnovali hlavnímu podezřelému, který nepochybně sedí právem, ale opoměli jiné skutečnosti které ve skutečném případu hráli velkou a téměř zásadní roli. Nicméně i tak se mi to velmi líbilo i když jsem příběh, kterým žila celá Itálie neznal. Pěkne zahrané a vygradované. Netflix mě potěšil. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Priemerná, ale nie zlá kriminálka, vhodná na nejaký štátny kanál pre nenáročného diváka. Začína sa zločinom, končí v súdnej sieni. Zo začiatku sa vyvíja veľmi dobre, ale následne akoby strácal dych a vo vyšetrovaní, odhalení ani na súde nepríde nič výnimočné. Veľmi sympatické herecké výkony, hlavne u nežnejšieho pohlavia, keďže stále verím len na dve. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Smutný true-based príbeh zmiznutia trinásťročného dievčaťa v Bergame. Vyšetrenie a pátranie na úrovni TV filmu, podobne ako práca s jednotlivými postavami. Isabella Ragonese v roli Letizii Ruggeri je v poriadku, v závere na súde potvrdzuje svoju dominanciu, ktorú mala počas celého filmu. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Absolutně vůbec ne špatná krimi dle trůstory z italského Bergama. Oproti ostatním si nemyslím, že se příběh rozpadl, vyšetřovat takový případ bez důkazů je vždy mravenčí práce a nejde z toho udělat Jasona Bourna. Ovšem naprostá dechberoucí arogance viníka je pro mě neskutečná, neuvěřitelná a nebetyčná drzost, která bohužel nemá konce...A to je na tom všem úplně nejhorší. Za mě 85% ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Inspirováno skutečným případem zmizení a vraždy třináctileté dívky, kterým ve své době žila celá Itálie. Toto zpracování do filmové podoby je ale veskrze průměrné - v provedení, v příběhu, v postavách. Není to úplně nuda, ale ani výrazněji nestrhne, nezaujme - spíš to jen tak jaksi nenápadně přejde. Námět, který by si zasloužil lepší zpracování. 55 %. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován skutečným případem zavraždění Yary Gambirasio. (p.a.douch)

Reklama

Reklama