Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednou budu zpívat s Karlem Gottem! Iveta je dívka z Frenštátu pod Radhoštěm, která chce být slavná. Nejdřív ale musí přesvědčit vlastní rodiče, aby jí vůbec umožnili zpívat. A to ještě nevědí, že jí brzy vstoupí do života láska… (Voyo)

Recenze (43)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jméno Ivety Bartošové beru jen jako marketingový tahák a její smutný život mne nějak nezajímá ( chudák holka ), takže nebaštím myšlenku jak to bylo doopravdy, ale na druhou stranu mne zajímal další ambiciózní projekt Tv Nova s dobovou výpravou, kde jsem se těšil na atmosféru doby a tak nějak nástin, jak se dělala za socíku kariéra v showbyznysu, jenže první díl je pro mne zklamáním - krom hadrů a dvou aut tady není z té doby vůbec nic natož socialistická atmosféra ( soudružko tady zazní jen jednou,) těžko jinak poznat v jaké době se to odehrává. Díky minimu exteriérů to působí i dost lacině a story o zpěvačce, která chtěla být slavnou zpěvačkou je zatím hodně slabá a působí víc jako povrchní papundeklová záležitost, občas i hloupá, ale pár věcí to mělo kvalitních. První díl bída, zatím nejslabší ze všech Voyo projektů, ale třeba se to rozjede. Potenciál to má. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mě vyděsilo, když ted zjišťuji, kolik to má dílů. Ivetě jsem nikdy nefandila, takže při sledování nemám výhodu sladké nostalgie a mohu svůj názor vyjádřit naplno. Příšerné dialogy a nyvé pohledy, z nichž každý má asi tak o 5 minut déle času, než by mít měl, solidní podívanou neudělají. První díl byl zkrátka jenom nuda. ()

Reklama

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Veľmi civilné, nebojím sa povedať, že celé to nesie určité znaky ,,starej" filmárčiny z našich končín, čo je vždy len dobre.⚪Vizuálne nie je veľmi o čom písať, kamerovo a výpravou je to nadštandard, ktorý by som rada videla v televízii častejšie, po stránke príbehu je už ale čo komentovať.⚪Je dobre, že scenárista celý dej nepoňal vyslovene ,,bulvárne," ale skôr komornejšie, ako životný príbeh jednej naivnej mladej ženy túžiacej ,,po sláve ako Goťťák," bez toho, aby si uvedomovala, čo všetko za ňou stojí a že v konečnom dôsledku jej to všetko viac vezme, ako dá. Zaujímavo je zobrazené i rodinné prostredie a zázemie Ivety, ktoré bolo vyslovene starostlivé a milujúce (o to paradoxnejšie, čo sa dialo potom), dôležitá charakterová postava otca zmýšľajúceho dopredu a chápajúceho, že dievča ako Iveta popularita zomelie je highlightom dielu. Fialová sa síce na Ivetu nepodobá, a ani hlas nemá tak čistý a prenikavý, dá sa to však prepáčiť, Sepéši už castingovo trafený lepšie.⚪Inak celá postava Sepéšiho je v realite úžasné kontroverzná - na kamere milý nevinný mladíček, v realite namachrovaný mladý ch*j, ktorý mal sebavedomie až na Olympe. Pikošky, ktoré naňho Iveta kedysi prezradila stoja za vyhľadanie na googli. Sprotivý sa vám ešte viac.⚪ ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní hrdinka je dobrá, ale Iveta byla jenom jedna, tu nikdo napodobit nedokáže. Křenková, jako že ji normálně nemusím, tak tady aspoň trochu bodovala. Přece jenom nějaké mimické svaly má (asi dva) ;-). No a Mikluš, to je šílenej pedofil. Chmela a jeho účes, u toho jsem téměř uchcával. Komunistickej manager jak vyšitej. Akorát si nějak nedokážu zpětně vybavit, jestli Habera za mlada nosil kníra. Spíš si ho pamatuju v kraťasech, ze kterých mu téměř lezly vejce. Dávám čtyři hvězdy a myslím, že je prostor i na pět. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mi zatím hodně sedlo. O Ivetu Bartošovou jsem se nikdy až tak detailně nezajímal, takže znám hlavně až její eskapády od období Pomeje a dále, a její mládí je pro mě tak plné tajemství. Nedokážu tak určit, do jaké míry se toto zakládá na skutečnosti, každopádně se mi líbí dobová atmosféra, a celé to dobové prostředí showbyznysu. Stejně tak dobře to vypadá i u hereckých výkonů. Velké překvapení v podobě Anny Fialové a Vojtěcha Vodochodského. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Iveta (Anna Fialová) jede s rodiči v novém autě z domova do Jihlavy na soutěž „Mladá píseň Jihlava“. Auto má SPZ: ZRA-28-60. Taková značka příslušela okresu Žďár nad Sázavou. V té době muselo být každé auto majitelem registrováno v okrese trvalého bydliště, což u Bartošů byl okres Frýdek-Místek. Dále je sporné, jestli v roce 1983 měl Žďár nad Sázavou za označením ZR už i písmeno A. (bearmeedek)
  • Slavnost, která probíhá na začátku, se natáčela v hostinci v obci Domousnice nedaleko Mladé Boleslavi. (HanzoBureshi)
  • Iveta ve filmu na Mladé písni Jihlava dostává cenu útěchy, ve skutečnosti ale dostala cenu poroty za interpretační výkon. (jujec)

Reklama

Reklama