Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(9)

Obsahy(1)

Iveta chce být slavnou zpěvačkou. Cesta vede z dětského sboru přes pěvecké soutěže, nahrávání prvního hitu a desky až k celostátní slávě. Iveta musí přesvědčit rodiče, porotce, producenty, diváky. Tím jediným, který v ní od začátku věří, je Petr Sepéši. Její první láska. Ta, o které se říká, že musí někdy skončit... Jaká je cena splněného snu? Začátek životního příběhu Ivety Bartošové. (Voyo)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (7)

Iveta (2022) 

Minisérie o počátcích kariéry Ivety Bartošové mne překvapila dvakrát: jednak, že je to hodně laciná záležitost za málo peněz a pro mne i jako nenáročného diváka, který by se spokojil s hloupou hezky udělanou retro pohádkou je to hodně slabé - blbě nasvícené, nezáživné, nereflektující dobu, unylé s vizuálem osmdesátkového módního časopisu Burda. Na druhou stranu hodně překvapivě asi i u mne fungoval ten marketingovej tahák jména Bartošové, ikdyž ta osoba byla úplně mimo moje zorné pole. Kdyby to byl o něznámé fiktivní zpěvačce, tak to ani nedokoukám. Pozitiva vidím hlavně v několika scénách, povedl se Brzobohatý jako Štaidl, největší oblíbenec byl dobový producent Chmela, a i ústřední dvojice sedla, ale ono je těžké fandit někomu tak děsně hloupému, naivnímu, koulícíma očima, pasivně posouvanému v ději jako byla Iveta v podání Fialové. Můj největší respekt má nakonec povedený trailer a fakt, že se to nemělo jmenovat Iveta ale Totální trotl Sepéši, o kterém to bylo asi pětkrát víc. ()

Tisíc obyčejných věcí (2022) (S01E01) 

Jméno Ivety Bartošové beru jen jako marketingový tahák a její smutný život mne nějak nezajímá ( chudák holka ), takže nebaštím myšlenku jak to bylo doopravdy, ale na druhou stranu mne zajímal další ambiciózní projekt Tv Nova s dobovou výpravou, kde jsem se těšil na atmosféru doby a tak nějak nástin, jak se dělala za socíku kariéra v showbyznysu, jenže první díl je pro mne zklamáním - krom hadrů a dvou aut tady není z té doby vůbec nic natož socialistická atmosféra ( soudružko tady zazní jen jednou,) těžko jinak poznat v jaké době se to odehrává. Díky minimu exteriérů to působí i dost lacině a story o zpěvačce, která chtěla být slavnou zpěvačkou je zatím hodně slabá a působí víc jako povrchní papundeklová záležitost, občas i hloupá, ale pár věcí to mělo kvalitních. První díl bída, zatím nejslabší ze všech Voyo projektů, ale třeba se to rozjede. Potenciál to má. ()

Knoflíky lásky (2022) (S01E02) 

Ať už tento seriál bude hodnocen jakkoliv a kýmkoliv, tak díky němu bude postava Sepéšiho historií vnímána jako totální kokot. ()

Snad nám to vyjde (2022) (S01E03) 

Pásmo scén odehrávajících se u stolů - stůl u Sepéšiho, stůl u Bartošových, stůl v obýváku Vondráčka, stůl na discotéce atd.... poslední díl podtrhl celou sériii aneb jak natočit něco levnýho i v podmínkách Voyo. A to nemluvím o tom, že poslední díl byl utahaný, nudný a úplně mimo realitu. Štaidl nevolal Bartošové jako uplakané holce, která na roky zalezla k rodičům, ale začal s ní spolupracovat až jako se zlatou slavicí. Tak asi tak je třeba brát seriál dle skutečnosti... hlavně ty od Novy. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Druhá řada má jen tři dobré věci: 1) Sarabande in D minor, hudbu od Handela 2) Oskara Hese 3) .... na to třetí si už nějak nemůžu vzpomenout. ()

Smím dál (2023) (S02E01) 

.. stále ve stejném módu značky nuda, nicméně pokud se tvůrcům podaří přehodit výhybku žánru do naznačeného horor psycho trhilleru jak naznačuje závěr, tak začnu sázet hvězdy. Ale na to nemají tvůrci dost kuráže ... PS: Pochvala za jedinou zajímavou postavu v podání Jana Jackuliaka. ()

Já se vrátím (2023) (S02E02) 

Celkem oceňuju ten žánrový odvážný pokus o psychohoror, ale nakonec to vyšlo stejně úplně to prázdna. Jedna fajn hvězda za výkon skvělýho Hese, kterej z mladýho nejmladšího Hrušínskýho udělal takovýho autentickýho frajera, že se mrknu na Discopříběh. ()

Související novinky

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

16.09.2022

Fúze společností Discovery a Warner Bros. a s ní související snaha razantně omezit výdaje napříč všemi subjekty měla bohužel dopad i na televizní odnož HBO. Ta byla nucena se stáhnout z mnoha… (více)

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

10.06.2022

Rok 2022 je ve znamení originálních minisérií na Voyo. Poslední úspěch sklidil příběh Ivety Bartošové, od 10. června Voyo představí další dlouho očekáváný seriál. Minisérie Jitřní záře zobrazuje, jak… (více)

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

06.05.2022

Jaký je skutečný příběh princezny československého popu? Díky čemu v osmdesátých letech Iveta Bartošová prorazila? A jak skončila její první velká láska? Odpovědi přinese třídílná minisérie Iveta na… (více)

Reklama

Reklama