Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Recenze (57)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vy nás ale zásobujete, pane Zahrádko. Kohák jako profesionální tenista? Ano, ale pokud byl na vrcholu v éře Nastaseho! Postavy střídavě v módech naivní, tupý, proradný a vylitý jak váza a do toho Krejčíková v podivné snaze napodobit způsoby amerických komiček vzešlých z televizních show (tzn. kombinace buranství a ztřeštěnosti). K odpolednímu žehlení přijatelné. Jen pozor, aby vám ve chvílích konsternace něco nevzplálo.. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Úvodem bych rád poukázal na fakt, že šlo o návštěvu kina asi po 4 letech, v naprosté euforii ze zajištěného hlídání dětí, možnosti rande s vlastní ženou a po dvou sklenkách vína. V sále navíc seděla zřejmě právě cílová skupina, dost možná placená distibutorem za každý projevený smích. Tato podpůrná konstalace vyústila v překvapivou spokojenost s děním (ne už tolik dějem) na plátně namísto očekávaného úprku z kina. Jasně, není to perla české kinematografie, ale nenáročného diváka v podobné situaci zaručeně pobaví. Jen ten soudtrack opravdu dost bolel... 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Eliška (Eva Burešová) se zmítá mezi dvěma muži - hodným kamarádem (Petr Buchta) od dětství, který se k ní po manželských neshodách na čas nastěhoval, a tenisovým playboyem (Jakub Kohák), se kterým randí. Ze všeho nejraději by ale chtěla ze své pozice módní návrhářky mít svůj vlastní obchod. A jelikož má akční a dobromyslnou sestru (Aneta Krejčíková), její přání podnikání v oblíbeném oboru bude vyslyšeno. Tahle úsměvná komedie dost lpí na hlavních představitelích. Nemá totiž dostatečně vycentrovaný scénář, který by diváka permanentně vybízel k salvám smíchu. Výskyt drobných vtipných míst ovšem má své zastoupení. Dobrá a hlavně dostatečně nosná zápletka se ale nekoná. Většinou se jedná o sled lepších a horších scén. Eva Burešová je ve své roli akceptovatelná a je rázem zastíněna prsní výbavou své kolegyně Anety Krejčíkové. Scénář mnohdy disponuje šílenými nápady spojit herecký úkaz, tedy v tomto případě Jakuba Koháka, s pohlednou hlavní hrdinkou, potažmo s Bárou Mottlovou. Je sice tak nějak znát, že autorka Zita Marinovová pokukovala po nadhledu, ale úplně o tom nejsem přesvědčen. V rolích rodičů hlavní představitelky se objevuje Veronika Freimanová a Jiří Lábus. Hlavně Freimanová obstarávala legrační komické vsuvky. Filmem zní frekventovaně hudební tvorba Olgy Lounové, ta současně hraje nezbednou manželku Petra Buchty, ale nenašel jsem kloudné vysvětlení, proč je tolik jejich hudebních songů ve filmu použito. Režisér Petr Zahrádka má na svém kontu už celkem slušnou řádku komediálních kousků, kdy ani tento nikterak významně nevybočuje z jeho tvorby. Nerežíruje nikterak nepřijatelně, jen dostal k realizaci další z pofiderních scénářů, kterými autorka potřikrát počastovala režiséry. Takže je div, že z toho režisér a herci udělali relativně zábavné pokoukání. 6/10 ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Mě dostáva, jak když je to český, tak to má lepší hodnocení, než kdyby takovouhle sračku někdo natočil v americe, kde by to hned neslo černou barvu, že točí v usa sračky. Je mi zle z české kinematografie. Je to jak sledovat hromadu sraček, která se tváří, že je co k čemu, přitom je to furt hromada sraček. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Je otázka, jestli je strašnější hudba Olgy Lounové (o jejím hraní nemluvě, a proboha kde vzala česká média tu odvahu psát o ní jako o krásce? Je to možná milá holka, ale pohledná není ani trochu), nebo film Petra Zahrádky. Takže pozitiva: Eva Burešová je pěkná, u Anety jsme aspoň mohli zavzpomínat na Poupata, Lábus je miloučkej a filmové kulisy městečka u řeky se tentokrát povedly. Tím končíme, ostatní je do šrotu. Odpad byl ve vzduchu, ale bohužel existují ještě horší filmy. Na druhou stranu, naštěstí v nich nehraje pornoprincezna "vždyť toho tolik zase nenatočila" Achmajerová. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Romcom neprinasi nic noveho, ale  bude lepsi az si ho pusti divaci za dvacet let s odstupem jako sociologickou sondu. Treba postava esoterika je presna. Pobavila me jeho umelohmotna pritelkyne , nebo rada "stesti hledej ve skrini" ci "mate slecny skutecne malo hodnotnych zazitku", nebo "ten tenista je materialne a spolecensky terno, ale aby nebyl do vetru." Vyhodou filmu je zajimave obsazeni. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Navzdory malému očekávání se z tohoto dílka vyloupla naprosto skvělá romantická komedie se super herci. A jako bonbónek navíc skvělá hudba Olinky a navíc si tu také zahrála nemalou roli. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Kohák na druhém místě obsazení? Takovému filmu se raději vyhněte obloukem. Tak tedy aspoň malá pochvala za rozkošný pár Lábus + Freimanová. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se předem bál kvůli hodnocení a vlastně také obsazení hlavních rolí. Ovšem nekonal se žádný průšvih, snad i díky mému nízkému očekávání. Film sice má těžce předvídatelný děj, humoru moc není, ale na druhou stranu ani nijak neurazí a pár Freimanová - Lábus je milý. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vzhledem ke jménu scénáristky sem čekal utrpení rovné Sezn@mce nebo Románu pro pokročilé a k mému velkému překvapení sem zas až tolik netrpěl. Je to sice taková ta na pohled milá česká romantika, která není moc romantická, ale na rozdíl od jiných podobně laděných filmů je tady celkem sympatické obsazení a tu a tam dokonce přijde i fungující vtip. Úplně nejvíc meta je tu pak Kohákův profesionální seladon a tenista. Nevím koho tenhle casting napadl, ale to že právě Kohák hraje takovou postavu je něco mezi Lynchem a Troškou a celkem by mě zajímalo, jestli je to od tvůrců cílený humor a nebo je castingový režisér(ka) úplný debil...40% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to o velkej kus horší. Ale v kategorii počinů pana Zahrádky je to asi spíš to lepší. Nebudu tomu dávat odpad, když třeba každej poslední Willisův film je o kus horší. Obsazení není nic světobornýho, což hlavně v případě Jirky lábuse znamená, že jeho roli by zahrál kdekdo. Byli tam asi tři vtipné scény, a i když už zejtra po snídani nebudu vědět, co jsem viděl, tak flusat na to úplně nebudu. 40%. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Když si scenáristka Zita Marinovová myslí, že největším problémem muže ve středním věku je úbytek vlasů na hlavě, tak se popravdě ani nedivím, že téměř všechny ženské postavy vykreslila jako totální pipiny. Snad jedině Veronika Freimanová ztvárnila trochu důstojnější roli, podle všeho byl brán ohled na její věk. Ovšem kromě ní herecká sestava stejně za moc nestojí. Pokud k tomu přičtu ještě dost stupidní zápletku a úděsný soundtrack, nedá se na tuhle rádoby komedii skoro koukat. (20%) ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Veľmi, ale veľmi zlý vtip. Kohák vtip, Burešová vtip, ale presne ten typ hlúpeho nepodareného vtipu, po vyrieknutí ktorého každý pozerá do zeme a nastane trápne ticho.⚪Scenár snáď ani nedáva zmysel, rovnako ako väčšina dialógov, ak je toto film žánru komédie a romantiky, tak sme ako cz/sk kinematografia na úplnom dne.⚪ ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Další česká vztahová komedie v té naší nekonečné řadě, akorát nechápu proč se tomu říká komedie, když tam není nic ani k pousmání. První polovina vyloženě trapná, humor sázející na otřepané průhledné klišé, v druhé polovině nějaký záblesk smysluplnosti a jedna hvězda za poslední scénu Koháka ve sprše, ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně příšerný a zbytečný film, který ale zachraňují skvělí herci a spousta celkem povedených ftipů... Film, ve kterém každý zahýbá každému (a Eva vypadá ještě líp než v ZOO), film ve kterém Jakub Kohák hraje asi nějakou parodii na Jaromíra Jágra (ale naprosto nepovedenou), a film, ve kterém je jediným autem KIA (ta má myslím na víc)...Ale jo, občas jsem se zasmál, ušetřím to odpadu...20% ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, slabé, rádoby vtipné... ale obsazení super a ač nerada, přiznávám, že tady Aneta válcuje úplně všechny. Dokázala bych se na její Ilonu dívat další dvě hodiny. ()

Reklama

Reklama