Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Většina natáčení se odehrála pod horou Říp ve městečku Roudnice nad Labem. (rakovnik)
  • Když Barbora Mottlová natáčela scénu, kdy rozbije cihlou čelní sklo exkluzivního sportovního auta, cihla byla pěnová rekvizita, aby nedošlo k žádnému poškození vozu, „pavouk“ byl na sklo dodělán trikově v postprodukčním studiu. Leč co čert nechtěl, když se Bára nahýbala nad kapotou auta, přezkou na pásku poškrábala lak. (rakovnik)
  • Jaromír Nosek, který v komedii ztvárnil jednu z vedlejších rolí, musel pokaždé dorazit o několik hodin dříve, protože mu maskérky a kostymérky na hlavu naplétaly umělé dredy. (rakovnik)
  • „Kvůli nabitému natáčecímu plánu bylo nutné natočit některé podzimní scény v létě, a naopak letní v listopadu. Produkce tedy na konci srpna svážela ze širokého okolí všechny zežloutlé spadlé listy, které se aranžovaly na chodníky a do zelených stromů. V listopadu se zase suché listy na stromech přestříkávaly nazeleno. Pochopitelně ekologicky nezávadnou barvou,” vzpomíná na úskalí natáčení producentka a také scenáristka Zita Marinovová. (rakovnik)
  • Přestože natáčení filmu mělo původně odstartovat už na podzim roku 2020, tři dny před začátkem bylo zrušeno kvůli narůstající vlně pandemie covid-19. První klapka tak padla nakonec až o rok později. (rakovnik)

Reklama

Reklama