Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Zuřivý Opičák a protivný duch se spojí, aby zničili tokijské podsvětí. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Drsnej opičí mstitel a ukecanej duch bývalýho zabijáka, kterej se za ním táhne jako smrad z továrny na syrečky, je určitě zajímavej nápad, kterej se ale hůř realizuje. Bojové akce na deset dílů celkem málo, humor ducha zabijáka funguje jen velmi málo, animace je průměrná... ale na jedno odpoledne těch pár dílů zabaví. ()

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele

Pěkná řezničina, kde se tvůrci pořádně vyřádili na způsobu zabíjení a téměř pokaždé je tu jiný FINISH HIM! Vcelku zajímavý a vtipný koncept, skvělá dynamika ústředního dua a parádní poslední tři epizody. To nic nemění na tom, že po pár prvních dílech jakoby opičákovi došel dech a začalo to trošku nudit stereotypem. Ale ve finále je to opravdu fajn podívaná. ()

Reklama

PISTA226 

všechny recenze uživatele

7/10 Upřímě sem se na tento projekt celkem těšil a nápad s létejícím duchem, co komentuje zabijáckou opici mi přišel jako něco trošku novějšího a zajímavého. První díl byl super rozjížka a přišlo mi to fajn, ale popravdě většina dílů jsou podprůměrné, průměrné a snad jen na konci a začátku celkem nadprůměrné. Líbí se mi, že je to vlastně taková trochu detektivka, což je fajn. Jelikož je to Marvel, tak tu je samozdřejmě několik eastereggů a i né moc známých postav z komiksů. Je tu dostatek postav, kterým se tu celkem hezky rozvijí příběh a to je dobře. Po dlouhém čekání, se tu něco dozvíme i o hlavním duchovi. Fakt skvělá věc je, že tím, jak to není moc známé a očekávané, tak si nohli dovolit spoustu krve a to je bomba. Všechny ty vtipy které tu Bryce celý seriál dělá jsou naprosto boží a úplně zbožňuju celý jeho charakter pretty vtipného drsňáčka, podobně jako třeba Deadpool. Často i to zabíjení je celkem vtipně spracované a u některých smrtí se i člověk zasměje. Celé se to odehrává v Japonsku a myslím, že krom Wolverina jsme žádný Marvel v Japonsku ještě neviděli a to nový prostředí se do toho celkem i hodí. Celkem blbé je, že úplně hlavní postava, a to Monkey, tu má takový svůj origin, nebo prostě svoji linku s jeho rodinou a tajuplným dědkoduchem, co občas vyjde z mlhy a začne říkat moudra a témě všechny tyhle scény mi přišly hrozné a trochu takové nedokonalé. Chápu, že se snaží dát té opici nějaké pocity a emoce, ale nějak jsem to s tím opičím huhláním 15 minut v kuse neprocítil. Celkově tato postava pro mě není nijak více oblíbená, jako třeba detektiv, *spoiler* kterého se tu nebáli zabít. Zvrat je celkem nečekaný. Ta nejhlavnější chyba celého seriálu je ale přesto v animaci. Pozadí atd... je celkem i dobré, ale animace postav je taková ošklivá a opravdu působí levně a je ošklivá a celkem výrazně vystupuje z obrazu. Celkově to nebylo to, co jsem čekal a jaký potenciál to má, ale hezký průměr. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nikoho nepřekvapí fakt, že se jedná o celkem přímočarou akční jízdu a ono to opravdu v tomto ohledu funguje velmi zdařile. Akce je přehledná, brutální a různorodá. Postavy jsou spíše černobílé, avšak nějaké to příjemné překvapení se najde. Dynamika ústředního dua se s postupem času zlepšuje. Užijete si monology Jasona Sudeikise. Takovou řezničinu si zkrátka dokážete užít a krásně u toho zrelaxovat. Nehledejte tady nic světoborného či ohromujícího. Na to si musí najít nějakou asijskou šmakovinu. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže ano. Zajímavý animák z dílny Marvelu. Postavy v pohodě a Hit-Monkey se postupem času vyvine v celkem brutálního čističe. Vztah mezi opičákem a duchem Fowlera je taky celkem slušně načrtnut a docela mě zajímalo k čemu dospěje. Záporáci slušný a jejich úroveň stoupá každým dílem. Velmi mě zajímá jak bude tento příběh pokračovat a doufám že u Disneye odklepnou druhou řadu. Jsem fakt zvědav na další vývoj Akiko a jestli se Fowler někam dostane u Yuki. ()

Zajímavosti (1)

  • Druhá série byla oznámena 2. února 2023. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama