Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent Robert Sands ukradne v Hongkongu kufřík s důležitými dokumenty. Vrací se do Washingtonu, kde už ho čeká další práce: v Utahu někdo vyfotografoval létající talíře. Dva muži, kteří po nich pátrali, byli nalezeni mrtví. Sands se v Utahu vydává za bohatého playboye a seznamuje se s boháčem Horatiem Blackem, kterého doprovázejí půvabná dvojčata Holly a Ivy. Chrání ho muž jménem Benjamin, který má velice silnou umělou ruku. Sands se mu očividně nelíbí... Sands zjistí, že se nejednalo o létající předměty, ale o stříbřité kupole, přepravované vrtulníky k základně ukryté v poušti. Náhle je ale zajat Blackovými muži... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Bondovka bez Bonda. Televizní režisér Barry Shear si vystačil s rozpočtem, který Broccoli dává tak na úvodní titulky a natočil roztomile pitomoučkou parafrázi, která je skoro tak zábavná, jako některé slabší díly originální série. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavný krimi-dobrodružný film. Srovnání s bondovkami je rozhodně na místě: je zde nepřemožitelný agent, který má hračky, krásné ženy, všechno ví a zná, a proti němu stojí nejpadouchovatější padouch, co chce vydírat celý svět pomocí mocné zbraně. 67% hvězdiček ()

Reklama

Reklama