Reklama

Reklama

Ruslan je bývalý gangster, který se nyní živí psaním knih. Nyní jede do (pravděpodobně) New Yorku na svatbu své dcery. Tam se nejprve setká se starým známým, se kterým byl v Gulagu. V baru se o něj otřou dva rusové a chtějí se prát. Ruslan je vyřídí a jde dál. Poté jede za svou dcerou. Ta se bude vdávat za Stefana, syna ruského mafiána Michaila. Ruslan s ním (Stefanem) chvíli mluví a poté řekne dceři, že se svatbou souhlasí, protože jí věří. Ruslan jde pak na hotel, ale druhý den, když volá do domu, tak se ozve policie. Jeho bývalá manželka je mrtvá a dcera v kritickém stavu. Někdo se vloupal do bytu a obě dvě ženy chtěl zabít. Ruslan se dohodne s policií, že zatím nikomu neřeknou, že jeho dcera přežila. Pak se vydá po stopách vrahů. Manžel jeho bývalé ženy mu nabídne kontakt na překupníka zbraní, který by mu mohl nějakou prodat. Ruslan jde k němu, ale překupníkovi se moc nelíbí a nakonec ho napadne se svými kumpány. Ruslan všechny zabije. Poté se v baru setká se Stefanem. Tam přijde i Stefanův otec Michail a později další mafián Ilja, který Ruslanovi, říká, že se neměl vracet. Michail se Ruslana zastane a nechá svého syna, aby pátral s Ruslanem po vrazích. Když Ruslan odejde, řekne ale Michail překvapivě Iljovi, že chce Ruslana zabít. Ruslan jde do zastavárny, kde hledá prsten své dcery, který byl ukraden. Člověk mu nejdřív nechce nic říct, ale Ruslan ho zmlátí a on pak vyklopí adresu. Na adrese najde lidi, kteří zabili jeho manželku a pokusili se zabít i jeho dceru. Ruslan jednoho zneškodní, ale zbytek uteče. V kapse gangstera najde kartičku nočního klubu, kam chodí. Michail. Gangster, který unikl, jde za Michailem. Michail mu řekne, že Ruslan za nimi přijde do klubu a že ho tam musí vyřídit. Michail chtěl, aby se z jeho syna stal taky gangster a toho mohl docílit pomocí pomsty. Michail je také spojen s manželem Ruslanovy bývalé ženy Terrym. Ten měl dluhy a nechal zabít svou ženu, protože uzavřel velkou životní pojistku. Navíc ho chtěla udat za podvody, které dělal. Ruslan jde pak za Stefanem do klubu. Tam přijdou gangsteři a dojde k rvačce. Ruslan všechny vyřídí až na jednoho, který opět uteče. Do klubu pak přijede policie a Ruslana zatkne. Nemá ale důkazy a tak ho musí pustit... (TV Prima)

(více)

Diskuze

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

MEDIALNE.SK - V sobotu Joj nevyšla intenzívne propagovaná premiéra kinohitu James Bond: Quantum of Solace (336-tisíc, 18,5 % v 12+ a 22,9 % v 12-54), v oboch hlavných cieľových skupinách ho výrazne porazila Markíza so snímkou Pomstiteľ (RUSLAN) (641-tisíc, 33,0 % v 12+ a 37,2 % v 12-54) so Stevenom Seagalom v hlavnej úlohe. Na svoju stranu si získal takmer dvojnásobný počet divákov. Markíza počas filmu nasadila iba dva reklamné brejky, Joj až štyri. Obľúbenosť Seagala je zdá sa dosť vysoká.

Tony-Z

Tony-Z (hodnocení, recenze)

Konečně někdo začal počítat ve filmu náboje. Konečně má zbraní neznalý divák šanci vytvořit si představu, na jak dlouho vydrží zásobník v automatické zbrani nebo pistoli a kolik je potřeba jich s sebou tahat. A taky je na konci vidět, že neprůstřelná vesta nerovná se tank!

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Andersis: Aj na Markíze. A tí blbci ho pomenovali ako Pomstiteľ. Som zvedavý, ako potom pomenujú skutočného Pomstiteľa.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Možná, že to někteří z vás postřehli, ale teto měsíc bude hrát Ruslan na TV Nova :)

Dawe_Holi

Dawe_Holi (hodnocení, recenze)

Čtyři hvězdy za to že se snad konečně blýska u Stevna na lepší časy. Možná bys se brzy mohl podívat jako hlavní hrdina v nějakém filmu zase do kin. ( Pokud to ovšem zase nějakým pochybným, Béčkovým dílkem neposere. Držim palce.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Jo já vim,jenom jsem napsal jak filmy či režie hodnotim já,....

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Ved´ to isté robím aj ja, ale ty si sa ma predsa pýtal na réžiu a nie na film a preto som ti povedal, ktorú mám radšej.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

To já spíš posuzuju film jak se mě líbí. Režii soudim až pak když se mi film nelíbí,nebo mi nafilmu něco vadí.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Ale samozrejm bavíme sa o režijnej stránke a nie o film ako celku. Mňa Smrtiaca zbraň až tak moc nebavila, ale réžia tam bola výborná.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

To jo Keoni Waxman je schopnej a Roel Reine je ještě lepší,protože Smrtící zbran se mi líbila opravdu hodně,...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Dobrú réžiu majú podľa mňa filmy Beštia, Krajina krvavého slnka, Smrtiaca zbraň alebo Strážca.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18: Jmenuj mi režiséra,který se ti líbí - myslím režiséra,který točí Seagalovi filmy. A nemyslím tim jeho staré filmy z 90.let. Myslim novější filmy od roku 2003.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

mzss1: Ved´ to sa tu už predsa riešilo, ja Kinga nemám rád a dúfam, že sa od neho už bude držať Seagal čo najdalej. Nikto nehovorí, že ked´ nemám rád režiséra, tak nemám rád ani film, Ruslan bol perfektný a Kód smrti bol dosť dobrý, ale Kingov štýl mi vadil v oboch filmoch, aj ked´ samozrejme hlavne v Kóde smrti.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

No uvažovalo se o režisérech Andrew Davis a Richard Donner....

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Tak na třetí přepadení bych asi možná viděl radši jiného režiséra. Spíš Johna Woo.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

King je doopravdy o něco schopnější než Keusch. Nevadilo by mi,kdyby režíroval třetí přepadení,které ale asi nebude,...

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

No, popravdě sem si na Kinga stěžoval v Kodu smrti za ty střihy při rvačkách nebo opakované záběry. Jinak se mi líbil. Je rozhodně lepší než Keusuch. Ale kdyby Ruslana nebo Kod smrti dostal do ruky Roel Reiné tak by to mohla být teprve pařba.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

No A Jeff King se vám taky nelíbil ?? Někteří jste ho kritizovali za Kod smrti. Ten film se dle mě opravdu povedl.... A pak přišel Ruslan , taky od Kinga a to už se vám některým film Ruslan líbil a nestěžovali jste si na Kinga ne ??

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

sniper18: Však ano. Na filmech s Keuschem se mi prostě nelíbil jeho styl. A já doufám, že Born to raise hell nebude na urovni tohoto režiséra.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Andersis: To by som povedal, že je typické pre rumunskú produkciu, nielen pre Keuscha, ale tiež dúfam, že s ním už Seagal točiť nebude. V Lietajúcom zabijakovi ma tie scény vo vzduchu tiež až tak moc nebavili, ale Seagal tam bol perfektný, akcia ma dosť bavila a celkovo sa mi ten film páčil. Tiene minulosti sa mi až na réžiu veľmi páčili, hlavne akcia bola na dosť dobrej úrovni. A na Silu úderu má asi každý Seagalov fanúšik rovnaký názor, pre každého je to jeden zo Seagalových najhorších filmov.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Já nevím Létajicí zabiják mě prostě nák nechytil. Vadili mi tam i scény které byly ve vzduch. Prostě sebrané z jiných filmů a taky ten styl točení se mi vůbec nelíbil vypadalo to jako TV film. Stíny minulosti mě i přes celkem slušně natočenou akci přišli nudné a hlavně tak trochu nesmyslné (trhání trubek ze zdi jako by byli z papíru) A Síla úderu, no o tom nebudu ani psát. Proto ho nemám rád, protože jeho filmy se vyznačujou ultralevností a špatně natočených věcí. Já nejsem náročný divák, ale ho prostě nemusím.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

No tak ked´ sa zameriam práve na réžiu, tak je Keusch určite slabý režisér, ale inak sa mi tiež Tiene minulosti a Lietajúci zabijak veľmi páčili, len tá Sila úderu bola na tom zo Seagalových filmov dosť biedne. Najlepšiu réžiu z novodobých seagaloviek má podľa mńa Beštia a Krajina krvavého slnka.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Andersis: Ok je to každýho věc a za co ?? Stíny minulosti a Létající zabiják byly super filmy až na Síla úderu - to přiznávám....

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tak třeba hodně lidem nesedl režisér Michael Keusch. Ale natočil tři dobrý filmy se Seagalem. Hodnotil bych je takhle. Na prvnim místě Stíny minulosti,který byly opravdu povedený a na druhým Létající zabiják,což se taky dle mě povedlo a pak síla úderu - což bylo místy nudný,ale ušlo to,...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Ved´ aj mńa tie filmy bavili, to je samozrejmé a hlavne Ruslan, ale s réžiou som nebol spokojný, niekedy tam Jeff King robil veci, ktoré mi prekážali. Ale to je len môj názor, každému vyhovuje iný štýl réžie.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

No mě Kod smrti velmi zaujmul. Taková nabitá akce,... Zato Ruslan byl normální film,... Ale přesto dobrý..

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak v prvom rade Jeff King podľa mńa vôbec nevie točiť akciu a taktiež vôbec nevie, čo má robiť, ked´ sa v nejakom zábere nedeje nič dôležité. Ale pokiaľ sa jedná o nejaké scény ako dialógy a podobne, tak tam už nemá problém, ale to je na schopnejšieho režiséra málo.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Kdyby měl Kod smrti lepší střih u rvaček, tak by byl podle mě lepší. Atmosféra tam byla a brutálnost nechyběla.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Hodně lidí říká jak je Jeff King neschopný režisér. Podle mě je dobrej. Kod smrti byl vynikající,fakt nabitá akce tam byla. A Ruslan taky skvělej. Je jen otázkou zda byl lepší ruslan nebo kod smrti...

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

obrouske sklamanie slabota ani neviem co povedat hrat sa na nejaku mafiju ani nachvilu som im neuveril katastrofa nisko rospoctovak:((((((((((((

Smok

Smok (hodnocení, recenze)

LastWalk: To určite nie si jediný, ono je to taká všeobecne rozšírená fáma, že má indiánske korene, ale veď aj íri sú v pohode ;-)

LastWalk

LastWalk (hodnocení, recenze)

2Smok: :) Matka Irka, otec Žid. No zvláštní a já si pořád myslel že má za příbuzné indiány :)

chosan

chosan (hodnocení, recenze)

Pod dlouhý době film na který se dá koukat v hlavní roli se Stevenem Seagalem opravdu velké překvapení jen tak dál.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tenhle film byl skvělej,ale nechápu jak ostatné hned říkají,že to jeSeagalův nový objev. Je to suprověj film jako každej jinej co má,můj názor.

petrskuta

petrskuta (hodnocení, recenze)

Náhodou v celku pěkný film po dlouhé době se Segalem. Velice mě překvapil. Je vidět že se dáva trošku do kupy. Zhubnul a je na tom o něco líp. Fakt pěkné

LakYy

LakYy (hodnocení, recenze)

Hodně pekný film, bitky byli hodně solidní, steven zahral fakt skvele a ani me to moc neprekvapuje seagal se dava hodne do sebe a pokad the keeper bude aspon podobne tomuhle tak si myslim, ze ma steven nakroceno z5 jako kdyz zacinal ....Jen ubozaci davaji odpad ....

 (hodnocení, recenze)

načo pozerate seagalove filmy,ked sa vam nepacia,kokoti, cesky blby.to hovorim vam komentarom uzivatelu.ved vsetky jeho filmy su uplne to iste .

RelaxMan

RelaxMan (hodnocení, recenze)

Po velké sérii Seagal shitů je tady konečně film , který stojí za to ! Steven Seagal konečně nehraje slušňáckého poldu , naopak hraje ruského zábijáka , který nemá slitování . Jeho repliky mně , až šokovaly ! Takhle vulgárního Stevea jste ještě neviděli ! Pro mně je film velká a příjemná změna od jeho posledních těžce nepovedených filmů .

Reklama

Reklama