Reklama

Reklama

Ruslan je bývalý gangster, který se nyní živí psaním knih. Nyní jede do (pravděpodobně) New Yorku na svatbu své dcery. Tam se nejprve setká se starým známým, se kterým byl v Gulagu. V baru se o něj otřou dva rusové a chtějí se prát. Ruslan je vyřídí a jde dál. Poté jede za svou dcerou. Ta se bude vdávat za Stefana, syna ruského mafiána Michaila. Ruslan s ním (Stefanem) chvíli mluví a poté řekne dceři, že se svatbou souhlasí, protože jí věří. Ruslan jde pak na hotel, ale druhý den, když volá do domu, tak se ozve policie. Jeho bývalá manželka je mrtvá a dcera v kritickém stavu. Někdo se vloupal do bytu a obě dvě ženy chtěl zabít. Ruslan se dohodne s policií, že zatím nikomu neřeknou, že jeho dcera přežila. Pak se vydá po stopách vrahů. Manžel jeho bývalé ženy mu nabídne kontakt na překupníka zbraní, který by mu mohl nějakou prodat. Ruslan jde k němu, ale překupníkovi se moc nelíbí a nakonec ho napadne se svými kumpány. Ruslan všechny zabije. Poté se v baru setká se Stefanem. Tam přijde i Stefanův otec Michail a později další mafián Ilja, který Ruslanovi, říká, že se neměl vracet. Michail se Ruslana zastane a nechá svého syna, aby pátral s Ruslanem po vrazích. Když Ruslan odejde, řekne ale Michail překvapivě Iljovi, že chce Ruslana zabít. Ruslan jde do zastavárny, kde hledá prsten své dcery, který byl ukraden. Člověk mu nejdřív nechce nic říct, ale Ruslan ho zmlátí a on pak vyklopí adresu. Na adrese najde lidi, kteří zabili jeho manželku a pokusili se zabít i jeho dceru. Ruslan jednoho zneškodní, ale zbytek uteče. V kapse gangstera najde kartičku nočního klubu, kam chodí. Michail. Gangster, který unikl, jde za Michailem. Michail mu řekne, že Ruslan za nimi přijde do klubu a že ho tam musí vyřídit. Michail chtěl, aby se z jeho syna stal taky gangster a toho mohl docílit pomocí pomsty. Michail je také spojen s manželem Ruslanovy bývalé ženy Terrym. Ten měl dluhy a nechal zabít svou ženu, protože uzavřel velkou životní pojistku. Navíc ho chtěla udat za podvody, které dělal. Ruslan jde pak za Stefanem do klubu. Tam přijdou gangsteři a dojde k rvačce. Ruslan všechny vyřídí až na jednoho, který opět uteče. Do klubu pak přijede policie a Ruslana zatkne. Nemá ale důkazy a tak ho musí pustit... (TV Prima)

(více)

Recenze (151)

bourec 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal točí ročně pět filmů,a jeden horší jak druhej.Poslední dobrej byl Lovec poldů a předtim Tajnej agent Jack T.Mimochodem ,u tohodle filmu jsem nikdy nepochopil nížší hodnocení než má Bestie a některý další novější perly Stevena.Ale co,každej hodnotí jak umí.Pro Seagala bych měl jeden návrh.Přestat mermomocí používat bojový umění.Ty záběry na záda pohyblivějšího dvojníka jsou trapný.Pak bych svlíknul ty debilní dlouhý pláště a rozměrný kvádra a navlíkl bych se do něčeho civilního.Žánrově bych to viděl tak na drsnou krimi,režisér pak musí vyřešit hereckou prkennost Seagala,a pak by to mohlo jít.Vše,co jsem předtim napsal,se týká i tohodle filmu.Dvojník snad i při rychlejší chůzi,jeden zamračenej obličej.Druhá věc je to,že tenhle film neni úplně špatnej a hrát v něm lepší herci,tak by to možná byla i bomba.Seagala mám hrozně rád a jeho první desítku filmů mám doma ve sbírce a rád se k nim vracim.Tenhle si k nim nezařadim,ale 50% musim dát. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

A cenu za největší zbytečnost získává ... film Ruslan a Steven Seagal. Ano, vím Stevene, není to Oscar. Ale aspoň něco, když ne nic. Ano, přesně to jsem chtěl říct ... nic. Nic k tomuto filmu nejde říct, a proto se raději pozdržím poznámek, protože bych musel být sprostý. Jedna hvězda pro Seagalovu neutuchající vášeň v natáčení dalších a dalších blbostí tohoto typu. Doufám v to, že alespoň jednou natočíš něco, co by mělo úroveň tvých slavných filmů, ale asi se toho nedožiju. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil, že se mi od dob v plamenech se zmítající Aljašky podaří vidět nějaký kousek s mistrem béčkových mlátiček Stevenem Seagalem, ale když už někdo (jako néé já) zabrousí mezi regály videopůjčovny a půjčí zbrusu novou seagalovku, tak si říkám proč ne, i když bez jisté dávky slivovice bych to nedával. Ale jo, Steven formu ještě má, bylo to prostě béčko jemu vlastní, které si cestu k fanouškovi vždycky najde, já jen doufám, že si mi Steven na příštích 10 let zase vyhne:) AR: 1,85:1 - sférický objektiv ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Segal síce nie je moja šálka kávy ale toto bola pekná akčná mastenica s pár naozaj dobrými hláškami. Určite jeho jeden z najlepších filmov. A tých je ako šafranu :) (75%) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě není úplně špatný, ale se Seagalovou dřívější tvorbou nejde srovnávat. Hraje si na strašně drsného týpka s plnou hubou keců, jak přežil gulag a že chlap není pořádky chlap, když si tam aspoň na pár (desítek) let neodskočí na dovolenou. Mám pocit, jakoby si tímto filmem připravoval půdu na to, co je z něj teď a vážně netuším jak může někomu tak jebnout. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

OOOuuu chlapy, Seagala uvidime behať celeeho v zaabere.. Ale nie len 3 sekundy ale celuu akciu.... S toho som bol hotovyyy........ No, tak po poriadku.......... Najväčším pozitivom filmu je brutálnosť. Seagal má tam velmi peknee momenty ( rozbitie uust pohárom, umláátenie tyčou, zapíchnutie zbrani do oka, rozrezanie protivníka na rezne). Seagal sa musel asi drtiť ruštinu, lebo štvrtinu filmu prekecáá rusky. Bohužiaľ, dockaame sa tu aj tyych strihačských kixov s filmu Kill Switch. Samozrejme vobec to nie je takee tragickeeee :). Len s časti.. Prestrelka na konci filmu je velmi dobre zvlaadnutaa. Seagal sam tam hraje na Counter-Strike lebo takto šuťiť som ho ešte nevidel. Co mi však prišlo komickee je ruskaa hudba pri bitkaach. Ale to je len taaa prkotina. Film celkovo by som odnotil dosť slušne. Nieco na urovni Pistol whipped alebo zakon ulice, ale toto ma o nieco väčší šmrnc. tak 63 % určite. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený béčko. Seagal opět v roli nelítostnýho řezníka, kterej nemá čas na zbytečný hovadiny a jde rovnou na věc. Dokonce v několika scénách i běhal a to už je rozhodně co říct :-) Jinak pár dobrých hlášek ve filmu taky zaznělo a "hřebíková ruleta" je fakt originální, to se musí nechat...... ()

Googlak 

všechny recenze uživatele

Konečne poriadný film so Seagalom v hlavnej úlohe od filmu Lovec policajtov v novom tisicročí, ... Vítam ťa späť Steven - BRAVO!! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tentokrát pěji chválu (i když samozřejmě béčkovou) na Seagalova Ruslana. Ano, mistr nám zde předvedl po dlouhé době to, zač ho máme všichni rádi. Pořádné akce se dočkáme sice po vlažném a nudném úvodu, ale až do konce to opravdu fičí. Ne, nezbláznil jsem se. Starý akční děda se tentokrát pochlapil a v hodně záběrech ukazuje, že chlapa povalil on, že běhá on, že bojuje on. Občas ze zadu je jasné, že si pravý Seagal odskočil pro trochu toho kyslíku, ale přece po něm toho nemůžeme tolik chtít. I když je kamera roztřesená a záběry často míří na nohy či tělo, přeci jen je dostatek kvalitního materiálu pro studium Stevena aikida. A jím nešetří, stejně jako náboji, noži a drsnými pohledy (už dlouho se takto zaujatě netvářil). Dovolil bych si tvrdit, že tentokrát dostaneme něco jako bylo ve své době Přepadení 2, jen s poněkud starším a tlustším Seagalem. Ale máme ho i takového rádi a tentokrát si na oslavu dobré seagalovky dám pořádného hambáče. Dokonce i hudba výborně podtrhuje zaujatost všech zúčastněných a několik nepodařených záběrů rádi odpustíme. A příběh? Nepodstatně prostý. Seagal hraje muže jménem Ruslan, přičemž nevíme, proč ho skoro nikdo nemá rád a přece se jej všichni bojí (holt je to borec). Zabijí mu jeho bývalou ženu, přizabijí dceru v den její svatby, a tak je načase najít viníky a pořádně jejich krví nechat nasáknout zem. Tradičně skvělý dabing jen podtrhuje to, že se letos se Seagalem ještě rádi uvidíme. A pište si, že v Machete si ho opravdu (báječně béčkově) vychutnáte. Hudba: Peter Allen ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

odpadni film do tv..otresna kamera,akce,fighty,dialogy,hudba...uplne vsechno je tu vprdeli.. 😃 strih je uplna sracka, kdy pri fightu neni videt ani hovno..u akce tez otresny..zvukove efekty dno...uplna sracka a ten segal je fakt strasnej..nejvetsi highlight filmu je kdyz segal bezi a macha rukama a je u toho zvuk vetru 😂 chcipsem, uz to nikdy nepotrebuju videt 😃 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Filmům se Seagalem se vyhýbám jako čet kříži a vím proč. Jen výjimečně jsem svolil se podívat na tento počin a ano, rozhodně jsem se dobře pobavil. Děj o pomstě typický, klišovitý a jakékoliv překvapení je eliminováno vyzrazením, kdo je ten zlý (defakto hned ze začátku). A pak přichází na scénu Seagal s neměnným výrazem a pro něj ikonické akční scény. Přestřelky trapné - hrdina nesmrtelný, i kulce se vyhne a své nepřátele drtí na jeden zásah holýma rukama. A souboje na nože neskutečně vtipné - to měl být tanec? Zkrátka, akční blivajz s možná příjemným vyvrbením, ale nenabízející nic, co by za to opravu stálo. Plus ty protahované záběry, kdy třeba hrdina šel a šel a šel... Ne, opravdu ne. 20% ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Lepší než obvykle?? Určitě!! Ale v globálu se jedná o šílenej brak a céčkovou produkcí jako vždy!! Tentokrát budu hodnotit opět nelítostně a tvrdě, i když je vidět zlepšení ( ono je to pořád bohužel nahoru dolu ) o proti dvěma předchozím filmům, ano Seagal ve filmu běhá a se zbraní vypadá pořád skvěle, jeho chůze a pohyby jsou nezaměnitelný a pro fanouška ( tedy také pro mě ) potřebný, jenomže normální divák to nevidí, hodnotí dílo jako celek a to je opět těžce nekoukatelný:(!! Mínus: Seagalovi neni rozumět, jenom huhlá a neotvírá pusu, Seagal nezhubnul, naopak podle mě přibral, Seagal tentokrát je v souboji vidět, ale bohužel soupeř neni vidět, tohle je opravdu podivné a nepochopitelné, přesto pochválim jeden souboj a to ten s noži, určitě šel natočit líp, ale taky mnohem hůř, Seagal je několikrát při snímání zezadu nepochopitelně nahrazen dvojníkem o několik kilogramů lehčím, proto je do očí bijící jejich nepodoba neuvěřitelná, dál je bohužel špatně nasnímáná i střelná akce a jen místy je kamera postavena tak aby něco divák z akce měl!! Plusy: Seagal se pořád umí hýbat slušně, pořád vypadá jako zabiják, pořád má charizma, pořád má dobře napsané hlášky, v akci mu to prostě sluší!! Uvidíme v dalších filmech, jen mě mrzí, že nečekaně opustil projekt Weapon:(!! Jednou větou: Pokud rozlišujete kategorii filmů A a B ( já už ne ), přičtěte si k mému hodnocení jednu hvězdu, co je totiž dneska áčko nebo béčko v akčním žánru??!! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tradičná Seagalova blbosť. Ale občas ma ten face, ktorý hádže dostal do výbuchu smiechu. A občas ma tá fušerina prinútila ku aktívnemu komentáru. Hlášky sú miestami husté. Jeho veličenstvo obezita ich šepká ako keby hulil 100 cigariet denne už od 8 rokov. Seagal už ale nie ten martial artist ako voľakedy. Do súper len pláca rukami. Každá aspoň minimálne náročnejšia scéna vyžadujie dabléra, alebo kamufláž strihu respektíve zrýchlenia. Prestrelky sú stále o tom istom. Jeden striela a potom sa skryje a strieľa druhý. A tak dookola až je nažive iba Steven. Pobavil aj jeho beh. Môže ešte Steven Seagal niekoho dobehnúť? Odpoveď je netreba. Kamera ho aj tak prestrihá kam potrebuje. Nebyť občasnej vaty, ale ultravaty mohol to byť zábavný film. A ocenil by som keby Seagal začal predvádzať aj nejaké aikido. To že bude nepriateľov kopať do hlavy (myslím on! nie dublér) asi nemôže čakať nikto. Film ma svojským spôsobom bavil na 3*, ale reálna cena je tak jedna. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bývalý člen ruské mafie Ruslan (Steven Seagal) se po letech vrací do rodného Ruska, aby dovedl svoji dceru k oltáři. Až zde ale zjišťuje, že si jeho dcera má brát syna šéfa této mafie, což nikomu není po chuti, a navíc přítomnost Ruslana vyvolává nelibé pocity. Když je ale těsně před svatbou jeho rodina napadena a dcera málem zabita, vydává se Ruslan i se svým budoucím zeťěm na cestu pomsty... Zhruba po půl hodince filmu jsem si začínal libovat, že se Seagalovi konečně podařilo natočit koukatelný film. Jenže Steven se nedal, a během následující hodiny dokázal zbytek filmu (opět) tak zprznit, že se na víc než na jednu hvězdičku nevyhrabe. Jak už to u těchto filmů bývá, na jakoukoliv blbost si vzpomenete, určitě ji zde uvidíte - nekonečné zásobníky v pistolích, v jedné chvíli přeborník ve střelbě, ve druhé chvíli dlouhé minuty trvající přestřelka kdy se nikdo není schopen trefit, a navíc souboj (pěstní) s hlavním záporákem (proč někdy nemůže jen tak toho hlavního záporáka odprásknout?). Takže snad jediné (i když diskutabilní) plus - Steven Seagal se zde i trochu proběhl - a to jsem už hóódně dlouho neviděl.. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je velké dilema, a to mezi dvěma nebo třemi hvězdičkami. Pro dvě hovoří nejasné záběry při akčních scénách, závěrečná béčková akce v nemocnici, akční scény navržené tak, aby je celkem pomalý Steven zvládl. Pro tři hovoří atmosféra filmu a dá se říci, že i děj, ve kterém Steven jakoby se vracel ke svým pradávným filmům. Jsou tam některé "frajerské" scény typu: tři kelímky, nebo úvodní velice krátká bitka v baru. Já dám tři, třebaže vím, že starý Steven snad už nikdy nepůjde oživit, nostalgie mě ale nutí se takto rozhodnout. Myslím, že v novém tisíciletí je to Stevenův rozhodně lepší film. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Klasika, ''někdo ublížil mé rodině a já si ho najdu a cestou pobiju 100 lidí. A to zcela sám'' :-D Snad všechny Seagalovy filmy jsou stejné. V poslední době už nejsou co bývali a stále se opakujou. Kamera v bitkách a akčních scénách je nesnesitelně roztřepaná a diváka ochudí o skvělou podívanou a tím sráži celý film ke dnu. 40% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Kdyby to Seagal natočil před takovými deseti roky, bylo by to lepší. Není to sice špatný, akce je dost, scénář obvyklej, ale Steven je nějakej nateklej,špatně dejchá a sotva chodí. No jo, šedesátka na krku, to už by chtělo změnit žánr ()

NoFiction 

všechny recenze uživatele

Další docela levně natočený akční film, bohužel opět se S. Segalem. Tento herec by už měl opravdu odejít do důchodu, své nejlepší už má dávno za sebou. ()

Reklama

Reklama