Reklama

Reklama

Ruslan je bývalý gangster, který se nyní živí psaním knih. Nyní jede do (pravděpodobně) New Yorku na svatbu své dcery. Tam se nejprve setká se starým známým, se kterým byl v Gulagu. V baru se o něj otřou dva rusové a chtějí se prát. Ruslan je vyřídí a jde dál. Poté jede za svou dcerou. Ta se bude vdávat za Stefana, syna ruského mafiána Michaila. Ruslan s ním (Stefanem) chvíli mluví a poté řekne dceři, že se svatbou souhlasí, protože jí věří. Ruslan jde pak na hotel, ale druhý den, když volá do domu, tak se ozve policie. Jeho bývalá manželka je mrtvá a dcera v kritickém stavu. Někdo se vloupal do bytu a obě dvě ženy chtěl zabít. Ruslan se dohodne s policií, že zatím nikomu neřeknou, že jeho dcera přežila. Pak se vydá po stopách vrahů. Manžel jeho bývalé ženy mu nabídne kontakt na překupníka zbraní, který by mu mohl nějakou prodat. Ruslan jde k němu, ale překupníkovi se moc nelíbí a nakonec ho napadne se svými kumpány. Ruslan všechny zabije. Poté se v baru setká se Stefanem. Tam přijde i Stefanův otec Michail a později další mafián Ilja, který Ruslanovi, říká, že se neměl vracet. Michail se Ruslana zastane a nechá svého syna, aby pátral s Ruslanem po vrazích. Když Ruslan odejde, řekne ale Michail překvapivě Iljovi, že chce Ruslana zabít. Ruslan jde do zastavárny, kde hledá prsten své dcery, který byl ukraden. Člověk mu nejdřív nechce nic říct, ale Ruslan ho zmlátí a on pak vyklopí adresu. Na adrese najde lidi, kteří zabili jeho manželku a pokusili se zabít i jeho dceru. Ruslan jednoho zneškodní, ale zbytek uteče. V kapse gangstera najde kartičku nočního klubu, kam chodí. Michail. Gangster, který unikl, jde za Michailem. Michail mu řekne, že Ruslan za nimi přijde do klubu a že ho tam musí vyřídit. Michail chtěl, aby se z jeho syna stal taky gangster a toho mohl docílit pomocí pomsty. Michail je také spojen s manželem Ruslanovy bývalé ženy Terrym. Ten měl dluhy a nechal zabít svou ženu, protože uzavřel velkou životní pojistku. Navíc ho chtěla udat za podvody, které dělal. Ruslan jde pak za Stefanem do klubu. Tam přijdou gangsteři a dojde k rvačce. Ruslan všechny vyřídí až na jednoho, který opět uteče. Do klubu pak přijede policie a Ruslana zatkne. Nemá ale důkazy a tak ho musí pustit... (TV Prima)

(více)

Recenze (151)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony nic moc. Hudba super. Akce je hodně. Příběh je založený na pomstě. Souboje jsou velmi tvrdé, a občas není ani Steven Seagal vidět. Poznámka: Pozor spoiler! Střílečka v nemocnici není tímto způsobem možná. Už aby tam dávno byla jednotka rychlého nasazení. 🤔 Hvězdiček 3 ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Slušný film, který neurazí, ale i moc neoslní... Prostě normální akční film plný rvaček, soubojů, přestřelek i slušného děje ()

DeZy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době koukatelnej akčňák se Stevem sice moc nezchudol ale akcí se to hemží běhajcí Steve neuvěřitelnej zážitek i dubl na akční scény měl větší oraz než ve filmech co měl Steve v roce 2008 od kterých kjsem po 20 minutách zhnusen a znuděn odešěl...Tohle je překvapení roku že by Steve šel do sebe??4 Dávám za to že se Seagal nenechá po těch propadech co natočil jen tak hodit do železa....je to akční,dravý,brutální...tak uvidíme s čím přijde dál.. ()

Ankroth 

všechny recenze uživatele

Solidní kousek. Nechci to zakřiknout, ale že by se na stará kolena Seagal vzchopil a začal točit průměrné (někdy i lehce nadprůměrné) filmy? Ruslan sice není tak zábavný jako Kód smrti, ovšem na druhou stranu ukazuje dost ačkních scén se samotným Seagalem - bez dabléra! A pozor, Steven tu cca 10 metrů běží! ()

Mirik81 

všechny recenze uživatele

Slušná Seagalovka. Zařadil bych to k jeho lepším filmům. Děj je sice celkem čitelný, ale u Seagala nikdy nejde o překvapení a zvraty, ale spíš o to jak zrovna komu nakope prdél nebo jinou část těla zlomí... ;-) ()

Randall 

všechny recenze uživatele

Střihači se po několika ne příliš úspěšných pokusech naučili sestříhat akci tak, aby to vypadalo, jako když Seagal stále máršl-ártuje, což je zajisté pokrok. Stále je to sice jednoduchoučká Seagalovka se slaboučkým scénářem, ale dívat se na to dá celkem pohodlně. ()

Martyjoker 

všechny recenze uživatele

Filmy se Seagalem mám obecně celkem rád, ale tohle je opravdu kravina. Na jeho filmy z osmdesátých a devadesátých let to nemá ani zdaleka..... ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Tak jak se k tomu postavit.... Pokud by byly na světě filmy jen Seagala a ještě jen ty z poslední doby, dalo by se tohle označit za skvost. Po megadebilitách je tohle jen pitomost, ale vyniká nad ostatní z poslední doby. A jelikož jsem nevěřil svým očím, ale Seagal opravdu "běžel". Pravda, podezřívám ho, že když lezl přes plot, byl to dublér, ale on se opravdu rychleji hýbnul, to je bez debat. Takže za to bych dal klidně i 7 hvězd. Z většiny filmu jsem sice málem dostal mořskou nemoc, jak se kamera hýbala, aby zakryla fakt, že to všechno bylo extrémně pomalé, či blbli se střihem, že se jim málem roztavily nůžky. Ale jelikož není na světě pouze jen Seagal z poslední doby, tak je třeba si přiznat, že to byla kravina. Scénář slabomyslný a navíc od samotného začátku jsem věděl, co se bude dít, ale na to člověk vlastně čekal. Jelikož to podstatné vlastně už přede mnou shrnuli ostatní, tak to zakončím tím, že jsem se přes to všechno docela bavil, takže dávám 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama