Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance

  • USA The Princess Switch 3: Romancing the Star (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po krádeži cenné vánoční relikvie poprosí královna Margaret a princezna Stacy, které jako by si z oka vypadly, o pomoc odvážnou dvojnici Fionu a jejího sexy expřítele. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Hvězda dolů za bruslení s pádem- tohle klišé je tak otřepané, jak nic. Jinak zápletka s předvídatelným koncem, což je u vánočních filmů obvyklé. Hlavní hrdinka vydala vše a trojroli zvládla (za dvě hvězdy) a nezkazily to ani ty přehnané líbačky a významné pohledy. Protože byla snaha i o humor, aby se ten patos velkoleposti přeci jen zmírnil, tak ještě jedna hvězda. Ale ani vánoční filmy by neměly působit, že jsou určeny pro horních 10 000. Ohňostroj ke stromku je zvěrstvo. Dá se to vidět dvakrát 50% ()

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

Třetí díl americké romantické komedie Princezna z cukrárny z roku 2021 jsme si z nabídky společnosti NETFLIX nemohli nechat ujít, protože jsme předtím viděli předchozí dva díly. Zatímco první díl byl slušný a ohodnotil jsem jej třemi cípatými, druhý díl o jednu hvězdičku klesl, takže jsem byl zvědavý, jestli buder sestupný trend pokračovat. Nakonec se nám všem tohle ohrané filmové klišé s dvojníky respektive trojníky, princeznou a princem docela líbilo a přesně splnilo svůj účel po náročném dni. Opět jsme se setkali pekařkou Stacy DeNovo (Vanessa Hudgens), jejím celoživotním kamarádem Kevinem (Nick Sagar), lady Margaret Delacourtovou (Vanessa Hudgens), králem Edwardem z Belgravie (Sam Palladio) a nesmím zapomenout na zlobivou sestřenici obou dvojnic Fionu, která pykala za své provinění v druhém díle a byla zavřena do kláštera. Právě posledně jmenovaná žena, která jakoby z oka vypadla Stacy a Margaret, dostala ve třetím díle největší prostor, přičemž to vůbec nebylo na škodu. Vše začalo přípravami na pořádání mezinárodního vánočního festivalu v Montenaru, jehož středobodem je „Hvězda míru“, posvátná relikvie zapůjčená Vatikánem. Krátce po příchodu Hvězdy se do paláce vloupali zloději a hvězdu ukradli. Stacy a Margaret se rozhodli oslovit lady Fionu Pembroke, aby jim pomohla klenot najít, s čímž hříšnice souhlasila. Fiona pak zašla za bývalým přítelem z dětství a současným milionářem Peterem Maxwellem (Remy Hii), který rychle přišel na to, že Hvězdu ukradl Hunter Cunard (Will Kemp), miliardář posedlý krádežemi cenných uměleckých děl pro svou osobní sbírku. Pak se Fiona vtipně dostala na zlodějův vánoční večírek v jeho sídle, během něhož se s partou bývalých parťáků Mindy a Reggieho pokusila klenot vrátit zpět. Mozkem celé operace byl ovšem Maxwell, který opravdu Hvězdu dokázal získat, přičemž jsme se během akce i po ní několikrát vrátili do minulosti lady Fiony a jejím komplikované vztahu s matkou, což se na konci vyřešilo. Vše tedy bez nějakého velkého překvapení dobře dopadlo a dokonce na závěr 106 minutového filmu proběhlo jedno setkání po letech. Během závěrečných titulků jsem si uvědomil, že mi ten jednoduchý děj nevadil a třetí díl se mi líbil víc, než ten předchozí. Byl plný akcí a znatelně ubylo sladkých úsměvů, pusinek a dortů, takže jsem byl spokojen a dokonce jsem přemýšlel o vyšším hodnocení. Suma sumárum, komedie Princezna z cukrárny 3 ode mne získala tři ukradené hvězdy ***. ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Jednička je relativně koukatelný film. Dvojka je i na Netflix hodně podprůměr a trojku jsem vlastně ani neměla v plánu vidět. Ovšem přesvědčil mě k tomu trailer a neodradilo mě ani prvních pět extrémně přeslazených a přezdobených minut a nakonec jsem si to i celkem užila a musím říci že ze všech tří dílů je asi nejlepší, protože je zábavný a hlavní hrdinka je opravdu dobrá (jen těch vánočních ozdob by sakra mohli ubrat, protože tolik jich není snad ani na všech Vánočních trzích v celé Evropě dohromady). ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Princess Switch 3: Romancing The Star" je podľa mňa lepším filmom než bolo "The Princess Switch 2: Switched Again". A je to z jednoduchého dôvodu. Tentokrát sa tvorcovia rozhodli pre oveľa jednoduchší a uchopiteľnejší príbeh, ktorý sa dá ľahko sledovať, nemá v sebe žiadne komplikované zvraty a nepotrebuje preháňať. Je síce pravda, že vymenenie rolí je tu teraz vyslovene vo veľmi malom zastúpení a skôr sa film sústredí na blonďavú Vanessu Hudgens (alias Fionu) a jej príbeh. A myslím si, že to bol dobrý nápad. Pretože to v prvom rade dáva viac priestoru postave, ktorá potrebovala nejaký zaujímavejší smer a ponúknuť niečo, čo by viac stálo za to. Je vidieť, že Vanessa Hudgens si túto rolu užíva absolútne najviac. Je to taká instagramová kráľovná Vanessa Hudgens. Kým v prípade Stacey dokopy hrá Gabriellu z "High School Musical" a Margaret je v podstate len trošku noblesnejšia verzia jej samotnej. Takže tam nemá moc čo herecky ponúknuť. Tu sa však môže zabávať ako len chce. Ale je fajn, že jej dali aj celkom dobre spracovaný životný príbeh, ktorému som nemal problém uveriť. Jediné čo musím ozaj skritizovať, že výkon detských hercov, ktorí majú predstavovať mladú ju a Petera sú hrozní. To sú fakt príšerné výkony. Inak si myslím, že je to neškodný Netflix film pre celú rodinu. A ak ste videli minulé 2 filmy a páčili sa vám, čeknite si pokojne aj tento. Myslím si, že budete v pohode. Pre mňa sú to ničím výnimočné pohodové rozprávky. Hodnotenie: C+ ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílené, ale řekla bych, že 3. díl je nejlepší ze všech :D To neznamená, že to není vánoční chujovina, ale oproti většině ostatních chujovin k vidění na Netflixu, je koukatelná. Proč se na to vůbec dívám? Mám ráda Vánoce, sue me :D A vánoční filmy, ať jsou sebetrapnější, mi alespoň trochu navozují atmosféru a hlavně nikdy nevíte, který z těch vánočních braků bude nakonec obstojný snímek. A proč jsem se podívala už na třetí princess switch? Protože tam hraje skvělá Vanessa Hudgens. No a trojka přinesla kromě stravitelnějšího příběhu hlavně docela dost vtipu a méně patosu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu se princ zmiňuje o tom, že přijede celá delegace z Penglie. Jedná se o odkaz na film Vánoční princ: Královské dítě (2019), kdy do království přijede delegace z této fiktivní země. (Ganka)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku. (Ganka)

Reklama

Reklama