Reklama

Reklama

Recenze (8)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkně natočená věc, která jako režijní indie prvotina zaujme a rozhodně je příslibem pro případné další filmy. Bohužel se to odvíjí poměrně čitelnými cestami a nedospěje to k ničemu vyloženě objevnému. Přitlačil bych, a to buďto co do exploatace, anebo co do morálního dopadu. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Značně nevyrovnaná režie Johna Carchietta jistě pramení z jeho nezkušenosti. Nehodlám nad ním tedy lámat hůl, ale faktem zůstává, že se ve svém celovečerním debutu dopustil několika zcela zbytečných pochybení. Hned úvodní anachronická scéna odhaluje divákovi událost, která se znovu odehraje těsně před koncem snímku. Přemýšlel vůbec režisér nad jejím smyslem a způsobem, jakým ovlivní divákovo očekávání? Nebo se mu tento postup zkrátka zalíbil v nějakém jiném filmu, a tak ho pouze mechanicky okopíroval? Obávám se druhé možnosti. Scénáristé zde rozhodně nezazářili, jelikož předvídatelnost děje musí diváka v závěru až mírně iritovat. Největší kritiku však směřuji ke snaze o thrillerové zakončení. Je patrné, že režisér John Carchietta danému žánru nerozumí a neví, jak správně napětí budovat a dále s ním pracovat. Přesto Teenage Cocktail úplně neodstřelím. Snímek diváka určitě zabaví a potěší například fungující vztahovou chemií mezi ústřední dvojicí postav. Ale především dokáže velmi dobře namotivovat. Když si půjdete tvrdě za svým snem, změní se v realitu. Jakožto zdejší hororový expert mluvím z vlastní zkušenosti. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi originálny námet. Snímku som si pozrel kvôli mojej milovanej Nichole Bloom, známej z videohry Until Dawn. Je to síce dráma ako vyšitá a to určite mnohým nebude sedieť, ale má to svoj šmrnc. Najlepšie kamošky si začnú privyrábať "livestream" bozkávačkou a masturbačkou. A to až do chvíle, kedy ich obe aj pod maskami všetci spoznajú. Je to aj depresívne a také drámy ja mám rád. Ak dráma tak nech je poriadna. Veľká škoda malej propagácie tejto snímky, ako pozerám, tak nik ani nevie že existuje a to je chyba. Je to snímka aj poučná, pretože takto sa zabávať môžu aj vaše deti, ak to už aj nezačali robiť. Rozhodne odporúčam. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Teenage Cocktail" je zaujímavým snímkom a má mnohé veci, ktoré na ňom dokážem oceniť, no jednoznačne to malo mať nejaké vyvrcholenie a k niečomu sme mali dospieť. To je najväčší problém tohto filmu, mimo jednej ďalšej veci, ku ktorej sa dostaneme. Ale aby som najprv povedal svoje pozitíva, tak natočené je to schopne, obe hlavné hrdinky sú celkom dobré a obdivujem ich, že do tohto filmu šli. Predvedú tu skutočne odvážne momentky a sú veľmi sexy a pekné na pozeranie, no rozhodne si myslím, že človek musí nabrať určitú dávku odvahy, aby išiel do tohto. A najlepšie je, že nie sú otravné a preafektované. Po tom, čo som videl minulý rok "Knock Knock", tieto baby sú oveľa uveriteľnejšie a reálne v nich vidíme aj reálne osoby. Nie scenárom vyprodukované postavy, ktoré majú za úlohu mučiť svojich divákov absolútnym afektom. Je to režírované celkom schopne, no potom tu na konci máme scénku v supermarkete, kde dokopy nie je absolútne nikto. Žiadny zamestnanec ani zákazník. Len naše dve hrdinky a muž, čo ich prenasleduje. Trošku divné, nie? Okrem toho v záverečnej časti to všetko pôsobí neskutočne umelo a hrano. Neveril som skoro žiadne scénke zo záverečnej časti. Ako keby nevedeli ako to celé má pôsobiť. A je to veľmi zle zahrané. Zvyšok celkom funguje. Ale ako som už povedal, najväčší problém tohto filmu je, že by som rád videl nejaký dopad všetkého na naše dve hlavné hrdinky. Nejaký záverečný morálny alebo osobný dopad. Nejaké ukázanie vzťahu rodičov a podobne. No nedočkáme sa. Inak si myslím, že film má svoje momentky, má dobrý nápad a ako celok to celkom vychádza. Uvidíme s čím príde režisér nabudúce. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dve kravy sa rozhodnú zahúliť si, ukradnúť cukríky v obchode, aby prešli k vzájomnému lesbeniu a predávaniu sa na internete. Prvých 40 minút teda vyzerá celkom odpadovo, až kým konečne nepríde celkom fajn thrillerová zápletka. Teenage cocktail je svedectvom o tom, ako môžu nekontrolované puberťácke hormóny nejednému človeku skomplikovať život. Nízkonákladový nezávislý film, pri ktorom nie je nuda, ale chýbajú mu trochu lepší herci i prepracovanejší koniec. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to přímočaré a je to dobré. Není to skvělé, ale je zde takový průběh, z něhož vás dovede docela mrazit. Třeba to, jak si dívky s někým píší na netu a pak nejednou toho člověka vidíte. Jednoduchá scéna, ale efekt je skutečně výborný. Víte, že přijde něco zlého. To zlé je pak celkem rychle utnuté, ale účel to plní. ()

Reklama

Reklama