Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale tenhle film má tak podivnou logiku, že se mi prostě nemůže líbit. Poslat skupinu lidí do kosmu jen proto, aby se tam narodilo dítě, které pak po návratu bude hledat svého otce, to mi přijde jako moc humbuku pro nic, protože to, co následuje, moc nedává smysl. Není využit vůbec potenciál toho, že je poprvé na Zemi. A navíc je to celé takové srdcebolné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $7,885,294Tržby Celosvetovo $14,793,385Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Určite zaujímavý projekt. Herci snaživý, niektoré momenty v skutku veľmi citlivé a dramatické. Škoda že ako celok to nie úplne úderné. Má to úseky, keď to chce byť uvoľnené, zábavné ale chýba tomu lepšia vyváženosť. U takého Marťana to Scott vystihol ukážkovo. /60%/ ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit velmi dobrý nápad na zfilmování. Značná část filmu je takové sci-fi dramíčko, u kterého mi po čase začala chybět trochu nějaká akce. Jenže pak se film ztočí úplně jiným směrem, než předpokládáte. A to k romantice. A to byl velmi dobrý krok, protože od toho momentu je ten film TOPový. Asa Butterfield a Britt Robertson jsou skvělá dvojice a naprosto jsem je žral. Bylo to hrozně krásné a dojemné, moc hezky se na to dívalo. Objektivně bych za celý film měl dát 4*, ale ta romantičnost byla tak skvělá, že dávám 5*. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Krásné, krásné, krásné. Film má strhující tempo, výborné obsazení, ale hlavně má ve výsledku hrozně velké srdce jako Gardener. Miluju představitele hlavního hrdiny. Je to hrozně skvělý herec a celé to jeho zmatení z Marsu mu prostě sežerete i navijákem. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje naprosto dokonale a vy se nepřestanete usmívat až do samotného konce. A pokud sdílíte stejný názor jako já, určitě se podívejte na seriál Sex Education. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo, je tam plno "blbostí", ale je to safra film :D :D Plno nejasností a nesrovnalostí, ale Asa je prostě Božský :) :) Bavil mě svým výkonem a tou myšlenkou, že letí na Zemi a není si jist, co tam bude a nebude...Samotný film mě zaujal již před rokem, ale mít na to více času a prostoru, myslím si, že by tam nebyla potřeba "kopírovat" tolik co již známe. Bylo to příjemné, předvídatelné a takové miloučké :) :) Čtvrtá * je jen pro Asu, jinak by to byla "trojka" jak vyšitá :) :) Ta myšlenka - Mars - Země - dítě - super nápad :) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)
  • Videohovor mezi Zemí a Marsem není možné uskutečnit v reálném čase podobně jako ve filmu. Pokud je Země s Marsem v minimální vzdálenosti, zpoždění signálu by bylo 6 minut. Maximální vzdálenost by pak trvala kolem 40 minut, bereme-li v úvahu, že rychlost signálu je stejná jako rychlost světla. (vojacekr)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama