Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Recenze (224)

Paja1215 

všechny recenze uživatele

I když se ve filmu objevuje mnoho nesmyslných scén a filmy o vesmíru moc nemusím, tak jsem si ho i přesto zamilovala. Romantička jsem,takže jsem prostě ty čtyři hvězdičky musela dát. Hlavní hrdinové do svých rolí krásně zapadali,takže pro mě další krásný romantický film :) ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Taková milá záležitost pro teenagery, která se moc neohlíží na fyzikální zákony. Nebe nad Berlínem zakomponované hezky, ale co mládeži sdělí, když 95 % z nich určitě ani netuší, o jaký film jde? Vykostit jej na jednu větu o andělovi, co se zamiloval a dorazil na Zemi, je hanba. ()

hooofi 

všechny recenze uživatele

No, I am your father. Takových dílek dokáže americká produkce nasrat deset kýblů a všechny vydělají. Proč? Protože kombinace pár hezkých ksichtíků se scénářem co má spád a zápletkou dvou co si skypujou z Marsu má prostě šťávu. Párkrát se i zasmějete. Ten konec jsem ovšem z fyzikálního ani fyziologického hlediska nepochopil. Už jenom proto, že atmosféra ho zabíjí ??? co asi celý život dýchal, xenon? ()

marra82 

všechny recenze uživatele

Na filmy s Britt Robertson se dívám kvůli Britt Robertson a vždycky mám trochu obavu že to bude pitomost...a pak si pokaždý říkám že za tu mojí obavu může nějakej můj hloupej předsudek. ...Je to něco jako Tomorrowland- film s hodnocením kolem 60pr. a přitom- proč.? mně tam (v danym žánru) nic nechybělo, naopak. Kluk, kterej se rozhodl poznat místa odkud pochází a bylo by na pováženou, kdyby se "nepolidštil" láskou (víme že každýmu, kdo se ocitne na Zemi, se to stane). Film má svoje slabší místa, ale myšlenka pořád zůstává jasná...vůbec si nemyslim, že by to byl promrhanej nápad a materiál, naopak. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sci-fi a ono prd. Nečekejte od toho sci-fi. Není tam například vůbec zmíněna technologie, jaká by se měla k letům na Mars používat. Dokonce tam není o letu nic. Prostě se přiletí. Odmyslete si to obohacení s Marsem a dostanete jen další tuctovou teenagerskou romanci, kde je sice velice přitažlivá herečka, která umí zahrát dívku, co přiroste divákovi k srdci, ale na druho stranu to vyvažuje k horšímu nesympatický Marťan, který působí proti své partnerce jako děcko nedůvěryhodné jejího zájmu. Chemie veškerá naprosto žádná. Kvality Garyho Oldmana a nestárnoucí sexy maminy Gugínové snad ani netřeba zmiňovat - držely to celé nade dnem. ()

Koral11 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý nápad na film, ale slabé zpracování. :/ Film mě moc nebavil, zapůsobil na mě jen jako jednohubka, na kterou se už asi znovu nepodívám. Myslím, že příběh se dal rozhodně vymyslet mnohem lépe. :) ()

breebee 

všechny recenze uživatele

Nelogický to bylo hrozně moc a první polovina filmu byla dost o ničem. Ale ta druhá byla fajn, škoda, že to celý nebylo pojatý víc jako road trip movie. "What's your favorite thing about Earth?" ()

Petro 

všechny recenze uživatele

Jó, jo. Dlouho jsem nenapsal žádnej komentář, milé děti. Mě to bavilo. Je to taková romantická, jak se to píše, road movie? S přídavkem špetky Marsu. Asi proto, že je ve mě hodně romantika. Rozhodně mě to vzalo u srdce více než Atila bojový anděl. Ta byla asi počítačově a technicky výborná, ale jinat citově rozhodně divná. ()

Verdolin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů, co jsem měla příležitost zkouknout v poslední době. Hned si člověk začne zase vážit některých věcí, který má za samozřejmost nebo na který má pořád "času dost". Najednou si uvědomíte, že máte spoustu věcí, jakých si vážit a užívat z plna hrdla. Na to, kolik je hlavnímu hrdinovi, respektive představiteli, dobrý výkon, film mě zaujal hned na začátku a nepustilo mě to až do úplného konce, tzn. závěrečných titulků, určitě pět hvězdiček, protože víc to nejde. ()

Mejkveli 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se dost těšil, takže rychle a stručně. Obsadit Asu Butterfield do hlavní role byl podle mě největší průser. Nevím jestli je to jen mnou, ale byl mi nesympatický a netvárný už i v Ender’s game a s Britt Robertson zde tvoří kvůli odlištnosem věku herců a vzhledu spíše takový pár typu kráska a zvíře. Děj vtáhne diváka jen na začátku a pak ho pomalu opouští, kvůli bizardnostem a nereálným situacím. Najde se pár vtipných scén a naprosto nečekaná erotická scéna (asi joke). Závěr: Obsadit jinak hlavní postavu a necpat tam tolik romantických scén, mohl by se film s tak skvělým nápadem vyšplhat i do vyšších červených příček. 65% ()

BStone 

všechny recenze uživatele

Podivuhodná lovestory mezi náctiletými a mezi Marsem a Zemí? Těžko se při hodnocení tohoto filmu hledají slova. Snad jen to jednoduché - neuvěřitelné. Proč se herec, jakým Gary Oldman bezesporu je, nechal naverbovat do této mimořádně ukrutné krávoviny? Britt Robertson, která je jinak výborná, hraje v této nechtěné taškařici ve svých dvaceti sedmi letech sedmnáctiletou! teenagerku. Děj je tak hloupý, že ani záměrné záběry úchvatné přírody, které měly evidentně tuto noční můru trochu zachránit, nefungují...Rádoby dramatické scény za podpory přiměřeně dramatické hudby působí jako scény z nějaké tvshow. 10% ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Nesourodá dvojice rozdílného věku /7 let je dost velký rozdíl/, on jako puberťák, ona jako mladá žena, děj se pokazil koncem, romantika nulová, komedie to taky nebyla .... ()

Gmisiycs odpad!

všechny recenze uživatele

Za originalitu bych dal bez keců 5*. Za nelogičnosti -1, za chyby v příběhu -1, za chyby v provedení -1 ... a jestli ještě něco zbývá tak to odečítám taky za zhovadilost tvůrců, kdy za neuvěřidelné miliony dolarů, s neplagiovaným příběhem, což se dnes asi vidělo naposled, vytvořili selanku, sračku, patosový hnus atd. Uvažoval jsem o jedné *, ale za to, že příběh úmyslně zmršili, aby ho mohli plagiovat ještě pětkrát, pokaždé v o něco lepší kvalitě a pokaždé znovu vydělali, odmítám dát jediný mizernů půlbod! Je to odpad jak vyšitý a lituji dnešní autory, že musí koukat, co s jejich dílem dělá byznys. Tfuj Velebnosti! ()

Reklama

Reklama