Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Recenze (224)

r3musko 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná blbosť. Čím viac nad tým budete rozmýšľať, tým menej to bude dávať zmysel - či už hlavný príbeh, alebo detaily. Na druhej strane sa na to príjemne pozerá, námet je zaujímavý a aj dobre spracovaný. ()

Sof Raven 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane povezme, že v určitých momentoch to bolo dosť nedomyslené. A tým myslím DOSŤ. Niektoré pasáže mali väčšie trhliny a keďže nechcem použiť slovo "nemožné", tak radšej použijem slovíčko nepravdepodobné. Dej bol pre mňa dosť predvídateľný a film mi niekedy svojou absurditou pripomínal skôr fantasy ako sci-fi, určené pre teenegerov. Na strane druhej musím uznať, že sa jedná o fakt zaujímavý námet (prvý počatý marťan.. atď). Každopádne musím uznať, že ma ako diváka fakt upútali do kresla a aj napriek všetkému sa mi film páčil. Myslím, že si zaslúži aj keď slabé ⭐⭐⭐⭐. ()

XminerCZ 

všechny recenze uživatele

Velmi doporučuji tento film pro každého milovníka sci-fi a zároveň tak trochu romantiky. Ze začátku jsem byl trochu zmatený a rozhodně jsem nedokázal předpovídat co se mohlo dít. Atmosféra filmu byla velmi klidná a příjemná, k tomu se zde vyskytlo několik tradičních zápletek, které tomuto filmu dodaly ten báječný dojem a požitek. Příběh byl promyšlený od začátku až do konce, nikde nic nechybělo ani nepřebývalo. Film jak má být. ()

pravda1 

všechny recenze uživatele

No čo na to povedať - taký Forrest Gump niekde na Marse v budúcnosti v tele puberťáka.Po príchode na zem je zo všetkého v prdeli a samozrejme sa o neho stará mladá pekná kočka.Jediná vec boli aké také efekty ostatné stálo za hovno.Príbeh banálny,koniec predvídateľný proste blbosť natočená pre zamilovaných tinedžerov. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Velmi slibný začátek je zabit příliš silnou romantickou linkou.Pak už vše spěje k tušenému konci a logika nemá moc šanci., ()

brosky 

všechny recenze uživatele

Prijemna oddychovka, nic narocne. Vdaka sympatickym hercom a netradicnemu nametu sa na to dalo raz pozerat. Kto bol otcom bolo jasne uz od zaciatku, ale nevadilo, bavilo ma to, lebo malo to spad a dynamiku. ()

pornohavo 

všechny recenze uživatele

Pekný a milý film s dosť dlhou stopažou. Zaujímavý scenár, aj keď bez väčších prekvapení, neurazí, trochu dojímavý ale naozaj príjemný filmik. Za mňa tak 66% ()

atakua 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto náhodou ve vlaku. Cesta trvala kratší dobu, než film, takže jsem dost přeskakovala kupředu ve chvílích, kdy to bylo nudné, což bylo často. Konec byl prima. Vědecké prvky v filmu byly spíš nevědecké - byla tam spousta naprostých nesmyslů, včetně okamžité komunikace mezi Zemí a Marsem - dokonce přenosu videa v reálném čase. ()

Majo.evans 

všechny recenze uživatele

Vesmír,Mars milujem.Milujem filmy s touto tématikou.Gary Oldman sa hodí do takýchto filmov.To bolo fajn.Ale to,že sa tehotná astronautka dostane do vesmíru?WTF?Astronauti majú také zdravotné,že to by si všimli.To prepískli.A to,že si chalanisko z Marsu píše v pohode s dievčaťom zo Zeme?Komunikácia v reálnom čase,aj videá?Ako viem,že to bola pointa filmu,ale tieto dve veci úplná blbosť pre blbých.Potom taká rozprávočka.1 hviezda za Mars a Garyho Oldmana.... ()

Leonnor 

všechny recenze uživatele

Jezisi. Tak dobry namet a takhle toho nevyuzit. Nejvetsi nonsens byl, jak stali ve vlnach a Elliot, ztracejici posledni sily kvuli gravitaci, a drzel tu holku, ktera nemohla ustat vlnu. OMG. ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, ale tohle je nádherná originální romance, při kterém jsem uronil i slzu. Takovouhle zápletku jsem dlouho nezažil!!! Skvělý Gary Oldman a mladý pár hrdinů hraje prostě skvěle. Vynikající hudba! Bral bych i pokračování :-))) ()

Benoit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě nečekaně velké překvapení. Bylo v něm všechno, co od filmového zážitku čekám. Scifi pozadí hraje příběhu do karet. Přestože se nejedná o žádné herecké hvězdy, pocity a emoce jsem jim věřil. Zkrátka krásná kombinace scifi a romance v jednom balíčku. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele

Asa Butterfield se opět představil na filmových plátnech se svým skvělým hereckým výkonem. Jako roli si vybral kluka narozeného na marsu, který má na život na zemi příliš slabé kosti. Jelikož se ale jedná o sci-fi film, nemá problém komunikovat se svojí dívkou žijící na zemi, kterou ztvárňuje Britt Robertson (film Země zítřka). Ta žije v chudých podmínkách a touží po lepším životě. Schodou okolností a vědy se tento kluk dostane na zem, kde svoji milovanou najde. Spolu prožijí na útěku před vědci spousty dobrodružství, ale i smrtelných nebezpečí, když se ukáže, že kluk umírá na nevhodné prostředí. Konec je otevřený, ale stačí si jen domyslet pár souvislostí. Film doporučuji! ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Uživatel castor píše "Dobře na to nejdou ani tvůrci, kteří zajímavé linie poměrně rychle odbydou a víc sází na romantiku se zbytečnými náhodami a nezvládnutými skoky v ději. Věkový rozdíl mezi půvabnou Britt Robertson a rachitikem Asou Butterfieldem je výrazný, takže citovému vzplanutí divák dvakrát nevěří. Gary Oldman tradičně na jedničku. Horkou jehlou šitá pohádka, která měla na víc." Já mám tedy větší slabost pro Britt Robertson, ale sedmiletý věkový rozdíl je fakt moc (i když je jí jen cca 25, nikoliv však 18 , jako její hrdince). ()

Sofius 

všechny recenze uživatele

Film se slušným potenciálem, který byl převálcován neslušnou mírou patosu, idealistické naivity a nedostatkem smyslu pro realitu uvnitř filmařské bubliny. Škoda. ()

ancak 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě většinu situací, které se dějí na Marsu, na Zemi i mezi nimi, nelze brát vážně, ale tento film se o to ani nesnaží. Jeho cílem není podat dokonalé vědecké a lékařské informace, ale potěšit diváka. A u mě se mu to podařilo :) Má originální myšlenku, je milý, dojemný, veselý, odpočinkový s nádechem road-movie... A také maličké připomenutí toho, jak je Země krásná, ale my jsme na ni tak zvyklí, že vše bereme jako samozřejmost a nevážíme si toho, co máme. Ať už jde o déšť, housenky či lidi kolem nás :) ()

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatá teenagerovská romance. Trocha kýče, trocha patosu, předvídatelný děj, sympatičtí hlavní hrdinové. Nenáročná oddechovka. ()

Punki_MeT 

všechny recenze uživatele

Hold se tento film u diváku HODNĚ názorově mění. Někomu se to trefí do noty a někomu ne. Někdo ho velice rád a někdo zase úplný opak. Já ani nevím pořádný a konkrétní důvod proč se to mě osobně tolik líbilo. Prostě krásné romantické zpracování, ostatní tvrdí, že se nudily, ale já tvrdím opak, já to hltal. Jsem asi hold slaďoch a medík, ale určitě tento film bude patřit mezi jedny z mých oblíbených kousků už jen díky hereckému obsazení, nápadu, provedení a konci který mě osobně překvapil a došlo mi to až prakticky ke konci (což se mi nestává, většinou ty hlavní inf., vím hned a ještě se směji jak to je prokouknuté, ale tady mě to dostalo) 9/10 ()

Reklama

Reklama