Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Recenze (224)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

O nějakém sci-fi jsem si mohl nechat leda tak zdát. Je to blbý slaďák dvou puberťáků. Nudný, nezáživný a moc dlouhý. 2-* ()

curil 

všechny recenze uživatele

První půlhodina příběhu ujde, ale další pokračování s přihlédnutím k dvouhodinové stopáži je nudné. Pár akčních scén stačí tak na tříminutový trailer. Mně to chvílemi připomínalo dávného Starmana až na to, že hlavní hrdinové jsou dospívající děti. Část filmu postrádá logiku: útěky Marťana Gardnera, cestování vesmírem, vrcholem je dopisování si na počítači v reálném čase. Kluk ví vše o Modré planetě a když zahlédne koně, může se zvencnout. Nebyl by to americký film, kdyby sedmnáctiletou hrdinku nehrála o deset let starší herečka. Pro mě byl film zklamáním, jméno režiséra a dobří herci by měli přinést alespoň průměrnou zábavu. ()

Merlinousek 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý. Mise na Mars. Pilotka porodí až na Marsu dítě. To dospěje a touží se podívat na Zemi. Panují však obavy, jak to přijme jeho tělo zvyklé na jiné podmínky. Napoprvé se mu to podaří a dostane se na Zemi, kde vyhledá dívku, s kterou si chatovali Země-Mars. Vydají se spolu hledat jeho otce. Hlavní hrdina pomalu umírá, neboť jeho tělo opravdu nezvládá zemské podmínky. Dál už bych spoileroval. |_|***|_ Ale k samotnému hodnocení. Filmu se vážně nedařilo mě vtáhnout do děje. Mnoho scén působí uměle, herci jsou s výjimkou Gardy Oldmana nesympatičtí a hrají nic moc. Dialogy ani neurazí, ale ani nenadchnou. Několikrát jsem posunul děj a několikrát přemýšlel, že to vypnu. Avšak zvědavost, zda mě film dokáže ještě nějak překvapit vyhrála. No a nedokázal. Celkem mi vadil věk hrdiny, jeho slečny a násilné zařazení romantické sexy scény. Brrrr. Vlastně mi až moc věcí přišlo dost nepravděpodobných. Takže pořádně nevím co ocenit. Bod za nápad a bod za Garyho. Za mne 2 hvězdy. Ale na Mars se těším!! ** ()

DanielP. 

všechny recenze uživatele

+1 Spiker01 Dost podobne to vidim i ja. Mozna ne uplne becko. Scenar ohrany i kdyz posunuty trochu vyse a dal.... o planetu dal. Ten film ma ale neco co jine podobneho razeni zcela postradaji a to je umeni vtahnout do deje a dotknout se. Myslim, ze kvalitni hudebni podklad, velmi dobra kamera a v neposledni rade herci a rezie ktera dokazala tenhle scenar tak nejak udelat lepsim. Vyrazne lepsim. Tleskam za 4 hvezdy ktere si tento film zaslouzi pravem. ()

Stauff 

všechny recenze uživatele

Film, který potěšil. Spoustu věcí z něj bych chtěl zažít sám. Odpouštím i nelogičnosti, jako je on-line komunikace mezi Marsem a Zemí, to že se dostala na palubu těhotná astronautka .... Ale jak píšu vždy, jsem ovlivněn tím, že mám rád sci-fi. Takže nemůžu jinak...5* ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

You know, right and wrong seem to change, when you really need something - You know, when ppl talk to me that way, they get theeir ass kicked - Chivalrys not dead - Moving aimlessly - You are beautiful - And then you blurt that out, just like that? - Bcs you may wanna just play it cool, you know? Ease yourself into the love game - Slow your roll, kid - Im not upset. Im unconfortable, theres different - Ppl dont go around saying what they feel whenever they feel it - They have guards and shields and other metaphors - Bcs we are all messed up (rotože je to složitější – určitej druh námluv) and scared and trying to be something that we are not (těsně vedle) - If we all went around just declaring our innermost desires to the exact ppl we felt them for, well, then we would all end up happy, or something - You are blushing - WTF! - On jí ted sáhl na stehno - To je dobrej zvrat - Takovej podvraták. Vyloženě je na ni znát, jak ji irituje - What is happening? Exactly! - Euphoria - Má krásný šaty (hned v obchodě) - Tvl, ona s ním vleze do spacáku ted, nadržená děvka - Právě se naučil líbat a rovnou zaskoruje - Dělá pokroky - Jo voni si už psali. Tak to jooo… - This isnt real (Vegas) - How you badly want to go there - Co to je , tvl? To má nos jako Tom Cruise a pohled nájemnýho vraha - Ted se ten psychouš jde utopit - Motherfucker. I didnt get to choose where I was born. But I get to choose where I die - Tak to je na mě silná káva - WTF! - Sanitka ho odvezla k miniraketoplánu - Todle je strašný - Už se nemužu koukat ani na Britt - Tak tady se musela hodně přemáhat, aby to ustála - To je nějaká adaptace knížky? - No to byla blbost. Ještě, že jsem to neviděl celý ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Super překvapení, naprostá paráda. Dvojice Asa Butterfield a Britt Robertson tady kupodivu funguje strašně příjemně, Carla Gugino a Gary Oldman tomu z vedlejších rolí dodávají šmrnc. Příběh je famózní a zajímavý. Romantika mezi hlavními postavami se kříží s tématem najít otce kluka z Marsu. Zkrátka nádhera. Jediné co mi nejde do hlavy je fakt, jak je sakra možný že nikdo nezjistil, že ta ženská byla těhotná? to mi moc nejde do hlavy, ale věřím že se ve světě dějí různé podivnosti, takže to ve skutečnosti asi tak překvapující být nemusí. Super film. ()

Ghoroth 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že se režisér snažil nacpat do jednoho filmu celou knihu a proto některé scény nepůsobí úplně přesvědčivě, každopádně nápad super, hlavní hrdinové skvělí a dokonce i to CGI bylo oku lahodící! Proto 4*. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Britt už se na hraní sedmnáctileté přeci jen trochu nehodí, oproti Asovi je to znát. Ale ději to nijak nevadilo, jen bych vynechal ve filmu tu pasáž o tom, že jí bude brzy 18. Z hereckých výkonů bych vyzdvihl Garyho Oldmana, ten byl výborný. Na film se hezky koukalo, asi bych si některé věci přestavoval i jinak, lépe, něco ale fungovalo dobře, možná by to bylo i na 3,5* ale 4 nedám. Romanticky založeným duším doporučuji, pořádnou scifi ale čekat nemůžete. Je to více romantické, leckdy naivní než scifi a chybí tomu více děje na danou stopáž. Ale nudit jsem se nenudil. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Lehká teenagerská romance ze světa sci-fi. První třetina navozuje příjemnou atmosféru očekávání, co se všechno ještě stane. Bohužel dále už není co sledovat, protože přichází na řadu velmi nudná pasáž, která toho nikomu moc neřekne. V poslední třetině se to zase trochu srovná, ale začne to být až moc hra na city a boj o divákovy slzy. I když místo slz se nakonec objeví kroucení hlavou, protože ten konec je opravdu nějak divnej... Ale dívat se na to s trochou vůle dá... 2+ ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Scifi ľúbim, to som tu už veľakrát, ale toto bolo pre mňa utrpenie, ja si tento žáner spájam s výpravnosťou, alebo akciou, alebo strašidelnosťou, alebo mystériom, prehltnem aj nadprirodzenú myšlienku, toto ide poloromantickým, plazivým a neoriginálnym tempom, z ktorého nevyplývajú žiadne hlbšie pocity a unášajú celý príbeh do nekonečne vzdialeného zabudnutia, takže 35%. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

TAK to bychom měli opět něco z Marsu . Život je tam určitě fajn , něco tomu ovšem chybí . Nějaká změna . A tak klučina letí za kamarádkou na Zemi . Tady se pomalu skamarádí a jedou hledat tatu . Jenže tata z fotky je strejda , a jejda . Nakonec ovšem dopadne vše dobře a letí s pravým tatou zpět dom , kde je kluk zvyklý . A Tulsa pracuje na tom , aby se štastně setkali a žili spolu až do smrti . A zazvonil zvonec a pohádky je kooonec . ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je nejlepší pouze první třetina. Té bych se nebál napálit rovnou ****. Ale pak se toto dílko přerodí v nevěrohodnou Young Adult Road movie, která velice brzy začne lézt na nervy. Nemám rád situace, když si děti hrají na dospěláky (letiště, autoservisy...) a jejich okolí jim to baští. A při tom spacákovém pettingu jsem se cítil vysloveně trapně. Takže suma sumárum: něco na pomezí dvou až tří hvězdiček. ()

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nezáživné. Velmi předvídatelné. Absolutně nelogické, odporuje základům fyziky a logiky. Takhle fakt ne... ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá myšlenka, takovýho "trosečníka" s úplně jinou pointou. Celkově to působí tak nějak načnutě, ale nerozjetě. Neni to marný, je to romantický, je to zajímavý, ale na víc, jak 3* to nemá. To by se muselo drobet upustit, od očekávaných klišé. Ale jinak je to fajn film, kterej si člověk s klidem pustí i víckrát. Za mě 3* a DOPORUČUJU ()

Reklama

Reklama