Reklama

Reklama

Bude líp

(seriál)
  • USA Better Things
Trailer
USA, (2016–2022), 23 h 13 min (Minutáž: 22–36 min)

Hudba:

Jay Gruska

Hrají:

Pamela Adlon, Mikey Madison, Dale Dickey, Andrea Gabriel, Lachlan Watson, Michael Hyatt, Celia Imrie, Julie Bowen, Bradley Whitford, Mather Zickel (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Komediální seriál Bude líp se soustředí na Sam Foxovou (Pamela Adlonová), svobodnou pracující herečku bez zábran, která v Los Angeles vychovává své tři dcery – Max, Frankie a Duke. Musí zastat roli matky, otce, soudce i policajta. A také dohlíží na svoji matku Phil, přistěhovanou z Anglie a žijící naproti přes ulici. Sam dělá spoustu chyb, ovšem své děti i matku bezmezně miluje a občas, když se vůči nim cítí provinile, je svou láskou doslova zahrnuje. V podstatě se jen snaží vydělat si na živobytí, vychovat své dcery, odreagovat se s přáteli, a také si sem tam ušetřit chvilku jen sama pro sebe. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (1)

Bude líp (2016) 

Vyprávění tohoto sitcomu není špatné, ale nijak mě to nezaujalo. Bodavý jazyk a klepy. Ale žádné jiné rodinné dílo diváka tak nepřiblíží ke svým postavám. Seriál Bude líp, jehož třetí řadu právě vysílá stanice HBO, přitom není o ničem neobyčejném. Nikdo tu není mafián nebo drogový boss, důležité je, kdo vynesl odpadky nebo si tajně půjčil auto.Každý díl přináší komické svědectví o tom, že děti považují vše, co pro ně rodiče dělají, za samozřejmé, a svou vypočítavostí a manipulacemi dokážou rodičům znepříjemnit den ze všech nejvíc.Tendence neřídit se pravidly, ale logikou toho, co se skutečně stalo, ještě zesílila poté, co musel tvůrčí tým kvůli nařčením ze sexuálního obtěžování opustit americký komik Louis C. K. Adlonová ztratila spoluautora námětu i scénářů a následovalo období nejistoty, zda vůbec pokračovat. Nakonec sestavila tvůrčí tým ze samých žen. A vyšlo to. Třetí řada Bude líp má úspěch nejen díky tomu, že je vtipná. Scény jsou napsané podle prožitých událostí, i repliky. Není to tedy o ničem neobyčejném. ()

Reklama

Reklama