Reklama

Reklama

Bude líp

(seriál)
  • USA Better Things
Trailer
USA, (2016–2022), 23 h 13 min (Minutáž: 22–36 min)

Hudba:

Jay Gruska

Hrají:

Pamela Adlon, Mikey Madison, Dale Dickey, Andrea Gabriel, Lachlan Watson, Michael Hyatt, Celia Imrie, Julie Bowen, Bradley Whitford, Mather Zickel (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Komediální seriál Bude líp se soustředí na Sam Foxovou (Pamela Adlonová), svobodnou pracující herečku bez zábran, která v Los Angeles vychovává své tři dcery – Max, Frankie a Duke. Musí zastat roli matky, otce, soudce i policajta. A také dohlíží na svoji matku Phil, přistěhovanou z Anglie a žijící naproti přes ulici. Sam dělá spoustu chyb, ovšem své děti i matku bezmezně miluje a občas, když se vůči nim cítí provinile, je svou láskou doslova zahrnuje. V podstatě se jen snaží vydělat si na živobytí, vychovat své dcery, odreagovat se s přáteli, a také si sem tam ušetřit chvilku jen sama pro sebe. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Marze 

všechny recenze uživatele

Vyprávění tohoto sitcomu není špatné, ale nijak mě to nezaujalo. Bodavý jazyk a klepy. Ale žádné jiné rodinné dílo diváka tak nepřiblíží ke svým postavám. Seriál Bude líp, jehož třetí řadu právě vysílá stanice HBO, přitom není o ničem neobyčejném. Nikdo tu není mafián nebo drogový boss, důležité je, kdo vynesl odpadky nebo si tajně půjčil auto.Každý díl přináší komické svědectví o tom, že děti považují vše, co pro ně rodiče dělají, za samozřejmé, a svou vypočítavostí a manipulacemi dokážou rodičům znepříjemnit den ze všech nejvíc.Tendence neřídit se pravidly, ale logikou toho, co se skutečně stalo, ještě zesílila poté, co musel tvůrčí tým kvůli nařčením ze sexuálního obtěžování opustit americký komik Louis C. K. Adlonová ztratila spoluautora námětu i scénářů a následovalo období nejistoty, zda vůbec pokračovat. Nakonec sestavila tvůrčí tým ze samých žen. A vyšlo to. Třetí řada Bude líp má úspěch nejen díky tomu, že je vtipná. Scény jsou napsané podle prožitých událostí, i repliky. Není to tedy o ničem neobyčejném. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Libiotizmus v praxi alebo ako z celkom milého, vtipného seriálu urobiť nástroj špinavej propagandy. Pamela Adlon vyzerá na svoj vek naozaj skvele, o tom žiadna, ale s pokračujúcim dejom v prvej sérii začal seriál chytať také nánosy libtardstva, že sa to už nedalo vydržať. Prečo päťdesiatnička chodí na diskotéky so svojou mladistvou dcérou a jej kamoškami a rozpráva sa s nimi, ktorá komu vyfajčila? To je akože nová výchova? Aj to by sa dalo ešte vydržať, ale samozrejme na konci sa objaví nový problém, ktorý tento svet objavil - jej ja neviem či dvanásťročná dcéra si chce zmeniť pohlavie. Svet sa v prdel obracia vďaka týmto psychopatom, ktorý chytili do rúk médiá a kinematografiu. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte seriál Louie, tak tohle je to samé, akorát z ženské perspektivy. Asi to není pro každého, nebudete se u toho řezat každých 5 vteřin jako u sitcomů, ale zase na druhou stranu když už se zasmějete, bude to od srdce, protože situace v tomto seriálu jsou založeny na realitě, narozdíl od drtivé většiny dnešních vyumělkovaných komediálních seriálů. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně Pamela a Louis se znají léta, takže se máme na co těšit. První díl není špatnej, ale ani skvělej. I druhej, třetí a čtvrtej je jen trochu zábavnej. Je tu určitý riziko vyčpělosti. Že si Pamela nenajde svůj autorskej rukopis a bude to jen podruhý vylouhovaná verze seriálu Louie. Tak uvidíme, jak se s tím poperou. Každopádně cokoliv, co píše a režíruje Louis CK, stojí za to. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Jediné čo mi v seriály vadí, je najstaršia dcéra (ktorá vypadla z reklamy na American Apparel), ktorej by som v každej časti prijebal za jej správanie. ()

Denny23 

všechny recenze uživatele

Musím dát plný počet. Po dlouhé době komediální seriál, který mě baví pp všech stránkách. Za mě skvělý! Není díl u kterého bych se nezasmála. ()

Reklama

Reklama