Reklama

Reklama

Totems

(seriál)
Trailer
Francie, 2022, 6 h 50 min (Minutáž: 44–55 min)

Tvůrci:

Olivier Dujols

Hrají:

Niels Schneider, José Garcia, Lambert Wilson, Ana Girardot, Alexej Guskov, Michail Gorevoj, Tim Ahern, Daniela Hirsh, Elizaveta Maximová, Surho Sugaipov (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V roce 1965, uprostřed studené války, je francouzský raketový inženýr vržen do vysoké hry špionů a patriotů – ocitne se na začátku téměř nesplnitelné špionážní mise, a co víc, zamiluje se do jedné ruské krásky, která pracuje tajně pro KGB. (kriplozoik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

slušná studeně válečná retro atmosféra a pro našince jako bonus účast českých herců (mluvících česky), Prahy a taky Kladna hrajícího Moskvu. Bohužel se ale nemůžu zbavit dojmu, že tomuhle příběhu by klidně stačil celovečerní formát a vůbec nic by se nestalo. Takhle je to chvílemi až moc zdlouhavé a smrdí to nudou...50% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Námět je zajímavý. Bohužel ten výsledný produkt je dosti zmatený. Mnoho postav, mnoho míst, prostě guláš. Nezbytně nechyběly zbytečné rodinné a osobní linky a co mě zvlášť vytáčí, tak dlouhé detailní záběry do obličeje na někoho, kdo kouká a jako se mu něco honí v hlavě. Jako celovečerák pod nějakou konzistenčnější režií by to asi bylo dobré. (23%) ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Lokace, na kterých se v ČR natáčelo, zahrnují Hradec Králové, Mělník, Air Park Zruč u Plzně, Letiště Panenský Týnec, bývalou raketovou základnu Klondajk, Dolní Lhotu, Olešnou, Načeradec, Březovou, Kouřim, Dobříš, Nižbor, Bušohrad, Kladno a v Praze pak Stodůlky, Běchovice, Dejvice, Vršovice, Žižkov, Smíchov, Malou Stranu, filmová studia na Zličíně a Barrandově a Novou budovu Národního muzea. (Ganglion)

Reklama

Reklama