Reklama

Reklama

Ovečka Shaun: Vánoční příběh

  • Velká Británie Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas (více)
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
Velká Británie, 2021, 30 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Shaunovi se nedaří sehnat větší punčochu, a tak se celá farma vydá na pěkně divokou vánoční výpravu. A dokonce na saních! (Netflix)

Recenze (25)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nový eskapády ovečky Shaun, natožpak animovaný stop-motion kraťasy od Aardmanu, mě nikdy neomrzí. Příště vánoční speciál s Wallacem a Gromitem, prosím! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Netflix mi dal šanci se po dlouhé době podívat na nějaký animák z produkce Aardman a musím s lítostí říct, že už mě to nebavilo jako ty z jejich počátku. Chápu, že Ovečka Shaun je mířená spíš na nezletilé publikum a mě je tak desetkrát tolik ;-) Přesto Wallace a Gromit mají pro mě stále své kouzlo. Animace je kvalitnější, ale zase o to víc umělejší. Humoru spoustu, ale takový moc jednoduchý a líbivý..... Ale co mám co kritizovat a navíc na Vánoce se mají rozdávat radosti a já dám tři hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu novému a omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

povedená vánoční ovčí jednohubka od Aardmanovců.Opět je tu dost svěžích nápadů a celé je to tak hezky Shaunovsky zábavné...70% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

VÁNOČNÍ TRIO 3/3 - Nic naplat, Aardman prostě nezklame. Přinejhorším přijdou s něčím průměrným, ale nezklame nikdy, nebo aspoň teda mě ne. Nebylo to sice úplně dokonalé, něco šlo víc dotáhnout a reálného Santa Clause bych z toho škrtnul úplně, jak se tam nehodil a jako jediné působil nahodilé zjevení, ale jinak jsem dost spokojený. Na 30 minut to obstojně rozehraje víc, než kdejaká jiná pohádka, přijde to se spousty nápaditými a vtipnými scénami, dokonce i ta zápletka má něco do sebe a bavilo mě sledovat její vyvíjení. Takže jo, fajn to je a z toho mého dnešního výběru vánočních filmů to určitě dopadlo nejlépe. 4* ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Fórů nebylo až tolik, kolik by člověk od Aardmanů čekal, ale tady se jelo především na roztomilost, vánoční atmosféru a příběh, což se zase všechno povedlo. Takže klasicky fajn záležitost, moc příjemná stopáž, a tohle malé dobrodružství si klidně brzy zopakuji. 80% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Kam na to pořád chodí? První polovina byla za pět, pak už to bylo moc zběsilé. Ale děti tím jistě pobavíte. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nemůžu porovnávat se seriálem, ale tento vánoční speciál mi přišel opravdu hodně dětský. Což samozřejmě neznamená, že se několik bezmála geniálních fórků neurodilo a sváteční nálada nedostavila. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Jedna hviezdička strhnutá iba pre slabé spracovanie celého konceptu ,,osamoteného" dieťaťa, ktorého rodičia sa viac zaujímajú o prezentáciu svojej osoby a počet likov a zhliadnutí na internete ako o vlastného potomka - veľmi pekný a aktuálny motív, ale v závere vlastne viac-menej stroskotáva a celá pointa (hlbšieho zblíženia, pochopenia, komu venovať svoj čas) zostáva nenaplnená, urýchlená na jedno záverečné objatie, ktorým sa celý problém rodičia-dieťa vyrieši. (aj keď, vtesnať do polhodiny nejaký hlbší charakterový vývin postavy asi tvorcovi ani neplánovali.) Dejová linka oviec je však klasicky veľmi vtipná, trefná, v mnohom odkazuje i na známe popkultúrne motívy, vtípky pobavia starších i mladších, za najinovatívnejší prvok ale považujem scénu, kedy sa psovi zahrnuté elfie papuče vystrú a zmenia na lyže, niečo takto nápadite inteligentne vtipné som v animáku nevidela už dlhú dobu. Pre Shaun vkusné zakončenie roku 2021⚪ ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Fajn minipříběh, který má pár dobrých nápadů, ale celkově to žádný odvaz není. Shaun má i lepší momenty. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem úžasné! Krásný příběh, hezké zakomponování prvků z různých jiných vánočních filmů (třeba Sám doma). 30minutový film je nabitý vtipem a skvělou atmosférou. Tvůrci si dali záležet na každém detailu a vážně vás mile o Vánocích potěší Ovečka Shaun. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Ďalší príbeh, tentokrát vianočný, s už známymi obľúbenými ovečkami, vhodný pre celú rodinu, hodnotím rovnako ako aj seriál. Vôbec nemieri vysoko, ale načo, veď to tým Aardmanom takto dobre vychádza. Pozreté s dvojročným bratom, no on sa bavil maximálne. Ďakujeme za rok 2021, ktorý bol, po filmovej stránke, minimálne pre mňa lepší ako ten predchádzajúci. Neprekonalo legendárny 2019, bude sa ale spomínať v dobrom. Veselé Vianoce! Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Typická Shaun the Sheep. Veselá, vtipná, šialená a decká ju milujú. Pekný diel plný gegov, vtipov a klasickej ovečkovskej animácie. Deti spokojné ako lečo a mňa to tiež bavilo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

V životě jsem neviděl ani jeden díl a musím se přiznat, že jsem jen věděl, že nějaký takový seriál existuje. Tím pádem jsem měl za to, že se jedná o epizody v nichž hraje hlavní roli ovce. Tady se objevil i pes a farmář, jistě také hrdinové seriálu. A po tomto filmu mě to i motivuje se podívat na seriál, jelikož vtipných nápadů se tu objevila řada. Pravda je, že jakmile se stádo dostane do domu, dají jejich eskapády rozpomenout na Sám doma protože některé scénky jsou zde parodovány. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Ovečka Shaun je moje krevní skupina. Syn se hodně zasměje a já taky, ale zase na jiných místech. Tentokrát parodované Sám doma, plno skvělých vtipů, úžasné. ()

Reklama

Reklama