Reklama

Reklama

Hon na vrahy - Série 1

(série)
USA, 2021, 2 h 29 min (Minutáž: 32–42 min)

Režie:

Simon Dekker

Scénář:

Simon Dekker

Hrají:

JJ Holoubek (vypravěč), Dan Rather (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z dokumentů o sériových vrazích, které nabízí Netflix. Tentokrát letem světem v poměrně krátkém čase. Nejlepší se mi zdál první díl,  druhý je o poměrně známější vražedkyni a chtělo by to ho víc časově natáhnout, třetí je bizár, u kterého budete kroutit hlavou. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Cinemě měl Hon na vrahy dost nízké hodnocení, ale ve skutečnosti šlo o průměrný dokument, který Vám rozšíří povědomí o třech případech vražd. Nemám s tím žádný problém. Jen v posledním případu jsem nechápal motivaci paní k tomu, proč uváděla křivá svědectví. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu jsem rád, že Netflix konečně zkusil kratší formáty true crime dokumentů, oproti těm mnohahodinovým natahovaným nudám je to vcelku příjemné osvěžení, nicméně mám pocit, že v tomto případě se to tak úplně nepovedlo. Zvolená témata jsou sice dostatečně poutavá, problém však nastává v jejich zpracování. To je šíleně odfláknuté, k mému velkému překvapení místy i trochu nezáživné, divák se nedozví téměř nic nového, dobových materiálů je použito minimum, vlastně vůbec nechápu, co má tohle dílo za smysl, když si lze, třeba zrovna na Netflixu, dohledat několik podrobnějších a především kvalitnějších filmů či dokumentů. Pro mě celkem zklamání, čistý průměr. 5/10. ()

Reklama

Reklama