Reklama

Reklama

Hon na vrahy

(seriál)
  • USA Catching Killers
USA, (2021–2023), 7 h 54 min (Minutáž: 32–46 min)

Režie:

Simon Dekker

Scénář:

Simon Dekker

Hrají:

JJ Holoubek (vypravěč), Dan Rather (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (Netflix)

Recenze (24)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti slušné, ďalšie dve už nie toľko. Nemá to grády a postupne sa z toho stane hypnotikum. https://dokumenty.tv/hon-na-vrahy-komplet-1-4-dokument/ ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokument sa zameriava na konkrétnych páchateľov a skutkom ktoré spáchali, pričom pokiaľ dúfate v autentické zábery z miesta činu či z vyšetrovania - zabudnite. Celý dokument sú poväčšine monológové výpovede vyšetrovateľov či ľudí, ktorí sa podieľali na odhalení identity vraha, s prebleskom inscenačných scén či zvukových záznamov výpovedí páchateľov. Prvá časť materiálovo odfláknutá, druhá lepšia v závere kvôli autentickým záberom zo zatýkania a výsluchu, tretia a štvrtá epizóda sa zaoberajú jedným prípadom, pričom kvalitatívne ťahá dokument nahor z dôvodu priebehu vyšetrovania. Lepší priemer .. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento druh dokumentu o skutečné zločinu mám rád. Zvláště o sériových vrazích. Tento má celkem všechno. První série pojednává o třech různých zabijácích.   Ale fiktivní seriál MINDHUNTER: Lovci myšlenek má mnohem kousavější a ironičtější vhled. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Poutavé kriminální příběhy s přidanou hodnotou v podobně autentických záběrů a výpovědí kriminalistů, kterým ale podráží nohy poměrně krátká stopáž jednotlivých epizod a uměle vytvářená atmosféra, jež mnohdy až moc “tlačí na pilu”. Škoda. (Netflix) ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Slušný true crime seriál, soustředící se na pátrání po vrazích z pohledu policistů. Plus je, že se soustředí na méně známe kauzy, které jsou ale často děsivější, než ty nejznámější případy. Mohlo by víc zaměřit i na pachatele, jejich motivaci, rozhovor s nimi atd. Tak je tam málo autentických záběrů, je to dost soft. 3,5* ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Zajímavá forma, ale provedení mě lehce iritovalo. Světle modrá toyota je světle modrej ford, ženu, o které všichni mluví coby o babičce, představuje čtyřicátnice a takhle by bylo možný pokračovat. Po skončení většiny dílů jsem si taky pokládal otázky, který jsem si podle mě pokládat nemusel, kdyby to bylo k divákům o něco vstřícnější, kdyby se tvůrci zamysleli nad tím, co zůstalo nevyřčeno a přitom by to diváky mohlo zajímat. Ještě mám jeden postřeh, a sice že si někteří detektivové i poplakali, ale beru to už jako součást jejich show, založené na tom, že se nachomýtli k případům, ze kterých se staly legendy. Nechyběl jedinej z nich, všichni se rádi nechají znovu vidět. Tahle neštěstí pro ně ve skutečnosti mají příchuť regulérní slávy. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

1. díl Ridgway. 2. díl Wuornos. Celkem rychlý průběh událostí zaměřený na diváky, kteří o sériových vrazích třeba doposud neslyšeli. Pro nezasvěcené určitě zajímavá podívaná. Pro ty, co mají už něco nakoukáno tak to bude sloužit spíš jako taková rekapitulace. Osobně mě překvapilo pár záběrů z místa činu, které jsem v předchozích dokumentech neviděl ale nic navíc tady prostě není. Oproti dokumentům z Investigation Discovery je to zde hodně osekané. Co dodat ke zbylým dvoum dílům ? Nechápu, proč má jedna vražda nejdelší stopáž a je rozprostřena do dvou epizod. Tohle bylo nezajímavé a unavující. Měli tam vecpat klidně Ramirese, Gaceyho. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

nevim nevim, typek co zabiji ilegalně přistěhovale buziky tmavší pleti a pak je sežere, prostě neni zločinec :D ()

ShiShinka 

všechny recenze uživatele

Dokument zachycující okolnosti a způsob polapení těch nejnebezpečnějších a nejzvrácenějších. To vše se dozvídáme přímo z úst vyšetřovatelů. Podkresleno autentickými nahrávkami z výslechů a návraty na inkriminovaná místa, kde vyšetřovatelé popisují poslední okamžiky těchhle monster na svobodě. PS: Pokud požadujete psychologickou sondu do duše každého sériového vraha, existují několikahodinové dokumenty věnující se těmto rozborům. Například o BTK jich bude zhruba tak miliarda. Nechápu co čekáte, že se dozvíte za necelých 40 minut o člověku, který vraždil desítky let. Ještě v dokumentu soustředícím se na jeden konkrétní úsek vyšetřování daných případů. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání... Krátká stopáž formátu vůbec nesvědčí. Nedozvíte se a vlastně ani neuvidíte nic než nabubřelé detektivy, kteří podělali, co mohli, a tak se půl hodiny obhajují a vytáčí. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Ehm jako jo, jak se do toho dostaneš a že jsem si musel dávat 3x rozběh, tak to frčí. Že bych z toho 2 dny nespal nebo mě to jinak odpálilo v křesle, to ne. Na Netflix dobrý. Jinak nevím jestli bych do toho šel. Na další řadu se asi podívám. Připomínalo mi to seriál o nespravedlivých odsouzeních taky z Netflixu. Hlavně ten dvoudíl nakonec první série. ()

Tr0nic 

všechny recenze uživatele

Toto bolo riadne soft. Teda ten štýl akým to je natočené, nie príbehy samotné, tie sú riadne drsné. Neukážu nám žiadne telo, ani pozostatky ? Toto by kľudne mohol byť nejaký podcast bez obrazu a malo by to rovnakú výpovednú hodnotu. ()

Lesazrk 

všechny recenze uživatele

kde je necenzurované telo, tam je aj hviezdička navyše....v tomto prípade by si to nezaslúžilo ani tú jednu hviezdičku, keďže nevedia ukázať ani len obyčajné kosti ()

Reklama

Reklama