Reklama

Reklama

Tichá svoboda

  • Německo Ein großes Versprechen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Erik nedávno odešel do důchodu a těší se nové zážitky a volné chvíle s rodinou. Tyto plány však zmaří krutá nemoc Erikovy ženy Judithy, která ohrožuje jeho vlastního zdraví. Juditha odmítá přijmout pomoc zvenčí a Erik se pod obrovským tlakem hroutí. Film zkoumá obtížná rozhodnutí dlouholetých manželů a potřebu oprášit základy jejich skomírajícího vztahu, aby znovu našli jeden druhého. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

rigby 

všechny recenze uživatele

Německou filmovou tvorbu poslední doby mám rád. Ale tady bylo očekávání až moc vysoké, takže přišlo o to hlubší zklamání. Čekal jsem něco trochu jiného. Nestravné, nezábavné, procházelo to kolem mě. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Silná nemecká dráma o postupnom rozklade na prvý dojem silných základov manželstva kvôli zhoršujúcej sa choroby manželky. Ona nedokáže spracovať a priať to, že kvôli zhoršujúcemu zdravotnému stavu už nikdy nebude schopná zvládať veci sama. On nedokáže zmieriť so zatvorenosťou a pasivitou manželky. Herecky dobre a prirodzene zvládnutý film, ktorému však chýba ráznejší a emotívnejší záver, niečo také, čo mal The Father. Osobné hodnotenie: 86% (****) ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Starí ľudia sú fakt ako deti. Lenže deti zbijete jak hadov a budú vás počúvať. Geriatrikom spravíte čo? Vypnete im Šláger a Lux? Nevytvoril som si vzťah ani k jednému, len za to ich správanie a zmýšľanie. Pre mňa nudná stráta času, ktorá sa dá veľmi jednoducho vyriešiť. ODPAD! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama