Reklama

Reklama

Jen počkej...!


Pervyj vypusk (E01)

(epizoda)
  • Sovětský svaz Первый выпуск (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Sovětský svaz / Rusko, 1969, 10 min

Obsahy(1)

Na scéně se objevuje vlk, oblečený jako chuligán, s cigaretou na rtu a bříškem z příliš velkého množství piva. Na balkóně si v klidu zalévá květiny malý zajíček. Vlku se při jeho spatření značnou sbíhat sliny, a tak neváhá a po prádelní šnůře začne šplhat za představou voňavého oběda. (sator)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Na pláži" Na scéně se objevují vlk, oblečení jako chuligán, s cigaretou na rtu a bříškem z příliš velkého množství piva. Na balkoně si v klidu zalévá květiny malý zajíček. Vlku se při jeho spatření značnou zbíhat sliny, a tak neváhá, a po prádelní šnůře začne šplhat za představou voňavého oběda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již úvodní přestřihnutí provazu bylo předzvěstí, že zajíc s vlkem (kuřákem) určitě moc velcí kámoši nebudou. I zvířata mají rády pláž, opalování a vodní sporty, nicméně náš vlk se tu nepřišel bavit. Přišel si pro otravného ale hlavně mazaného zajíce a jak už to tak bývá, dostane pořádnou lekci… ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Vlkov hlas mal pôvodne dabovať Vladimír Vysockij, ale sovietske úrady to neschválili. Napriek zákazu sa však režisérovi Kotěnočkinovi podarilo zakomponovať jeho pesničku "Pieseň o priateľovi" v scéne, keď vlk šplhá na lane. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama