Reklama

Reklama

Jen počkej...!


Děsjatyj vypusk (E10)

(epizoda)
  • Sovětský svaz Десятый выпуск (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Sovětský svaz / Rusko, 1976, 10 min

Obsahy(1)

Obě kočkující se zvířátka tentokrát zastihneme na stavbě, kde se bourá stará výstavba a zároveň staví nová. Vždy, když to už vypadá, že vlk tentokrát již zajíčka dostal, objevuje se stavbyvedoucí hroch a naloží mu práci. Vlk má pracovní úraz a končí v nemocnici, kde jej navštěvuje zajíček, ale k usmíření nedochází. (sator)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková demoliční koule dokáže udělat pěknou paseku a tentokrát půjde vlkovi opravdu o kejhák. Následná pasáž na stavbě sebou přinese i nezapomenutelnou hudební vložku, která mi utkvěla v hlavě i po tolika letech. Alespoň si vlk pořádně zamakal, několikrát změnil barvu a pak sám sebe doslova zazdil. Načeš, skončil v nemocnici – a to milé děti určitě nezkoušejte! ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obě kočkující se zvířátka tentokrát zastihneme na stavbě, kde se bourá stará výstavba a zároveň staví nová. Vždy když to už vypadá že vlk tentokrát již zajíčka dostal, objevuje se stavbyvedoucí hroch a naloží mu práci. Vlk má pracovní úraz a končí v nemocnici kde jej navštěvuje zajíček, ale k usmíření nedochází. Vlk má pracovní úraz a končí v nemocnici, kde se mu v kómatu zdá stejná scéna kterou zažil v prvním díle, ale v obrácených rolích. Na balkóně si v klidu zalévá květiny nic netušící vlk. Zajíčkovi se při jeho spatření značnou sbíhat sliny, a tak neváhá a po prádelní šnůře začne šplhat za představou voňavého oběda za ním. ()

Reklama

Reklama