Reklama

Reklama

Jen počkej...!


Odinnadcatyj vypusk (E11)

(epizoda)
  • Sovětský svaz Одиннадцатый выпуск (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Sovětský svaz / Rusko, 1977, 10 min

Obsahy(1)

Vlk se jde pobavit do cirkusu, dokonce má vlastní vstupenku, a to, že je s číslem 13, napovídá, že se nebude jednat o šťastné vystoupení. Když spatří zajíce, náhodu sedět vedle něj, rozehrají cirkusové akrobatické vystoupení, ve kterém je zajíc vždy o krok před vlkem. Když nakonec vlka zamkne do lví klece, začne jít do tuhého. (sator)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je libo trochu artistických čísel na začátek? Tak to jste tady správně milé děti. Budeme zaříkávat hady, když se jim to tak líbí…Lézt do klece za lvem, je hodně špatný nápad – sami to rozhodně nezkoušejte! A když už, bude potřeba přátelské pomoci i od toho, koho zrovna moc nemusíte, jinak to špatně dopadne…Jízda na koni však byla excelentní i ty artistické kousky k tomu. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlk se jde pobavit do cirkusu, dokonce má vlastní vstupenku a to že je s číslem 13 napovídá, že se nebude jednat o šťastné vystoupení. Když spatří zajíce, náhodu sedět vedle něj, rozehrají cirkusové akrobatické vystoupení v kterém je zajíc vždy o krok před vlkem. Když nakonec vlka zamkne do lví klece, začne jít do tuhého. ()

Reklama

Reklama