Reklama

Reklama

Jen počkej...!


Vosemnadcatyj vypusk (E18)

(epizoda)
  • Rusko Восемнадцатый выпуск (více)

Obsahy(1)

Vlk změnil image a začal nosit copánek. Vlk, který kráčí po ulici, nemůže otevřít láhev piva, tak to zkusí o dveře auta, do kterého se neplánovaně dostane a začne bláznivá jízda. Další nesourodé scénky se odehrávají v marketu, kdy si vlk kupuje nádobí a kuchyňské ingredience, protože se chystá poobědvat zajíce, kterého právě ulovil. (sator)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se mi vždycky zdál být slabší, než ty ostatní. Neměl jsem ho rád už ani coby malý a nelíbil se mi ani teď po tolika letech. Návštěva obchoďáku mi utkvěla v paměti jen scénou, kdy je vlk uvězněn v trezoru a zajíc ho nemůže dostat ven. Ještě možná tak ty společné fotečky s Hrochem dokáží rozesmát, ale závěrečný souboj robotů už byl o ničem a ani mi nepřišel vtipný… ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlk změnil image a začal nosit copánek. Vlk, který kráčí po ulici, nemůže otevřít láhev piva tak to zkusí o dveře auta do kterého se neplánovaně dostane a začne bláznivá jízda. Další nesourodé scénky se odehrávají v marketu, kdy si vlk kupuje nádobí a kuchyňské ingredience, protože se chystá poobědvat zajíce, kterého právě ulovil. ()

Reklama

Reklama