Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (475)

golfista 

všechny recenze uživatele

Dobře nakreslené, dobře napsané příhody sovětských "Toma a Jerryho". Sovětská hra na kreslenou produkci "made in USA" se kupodivu podařila a nejen "Rákosník" na ni chodil do kina :) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

V dobách totáče velmi zdařilá sovětská náhražka za Disneyho. Dávám 5* - dílem z nostalgie, dílem za to, že jde opravdu o vtipný seriál nabitý nápady. I Tom s Jerrym by mohli blednout závistí. A nevěřili byste, že i takováto nevinná zábava byla u sovětských papalášů chvíli považována za POLITICKY ZÁVADNOU!!! Kotěnočkinovi v Rusku moc pšenka nekvetla. To jsou absurdity... ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Už si nevzpomínám na detaily tohohle seriálu, protože když jsem se na něj naposledy dívala, bylo mi maximálně tak 8 let, ale vím, že se mi tehdy líbil. A to je hlavní, protože by se dílko mělo líbit cílové skupině, což tady asi funguje. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nejnenáviděnější zajíc na obrazovce , co ten chudák vlk kvůli němu musel vytrpět . Naprostá klasika mého dětsví,ale stejně jako já vůbec nestárně.Tohle strčí do kapsy lecjaké kreslené věci z USA ! nevěříš?? Nu pogodi !!! ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Extra klasa světové animace... Výtečný hudební doprovod, který to umí rozpumpovat, klasická groteska, která se sice v zásadě od amerických animáků moc neliší, ale svým šaramantním způsobem zůstává velice svojská... a typicky "sovětská". Není to jen nostalgie, "Jen počkej, zajíci" je imunní vůči času i změně politických systémů. ()

woody 

všechny recenze uživatele

No jo!Vlk s cigárkem v tlamě a v plandavých kalhotech a proti němu zajíček s překrásným kukučem ve slušivých trenýrkách.U scény kdy ho vlk zavře v telefoní budce a zapálí ho jsem jako capart řval hrůzou. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sovětská odpověď na americké animované seriály, zvláště asi pak přímý konkurent Toma a Jerryho, se neobyčejně vydařil a vyvrací předsudek, že vše sovětské musí být automaticky špatné... Dílo patřící do zlatého fondu světového animovaného filmu. A obrovská poklona panu Kotěnočkinovi! Děkuji, zkrášlil jste mi svou imaginací dětství... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kultový, slávny, legendárny... to sú prívlastky, voči ktorým nikto svojprávny nemôže namietať. A práve týmito slovami pomenujme ruský kreselný seriál "No počkaj!". Je pravda, že americký spriaznenec "Tom a Jerry" tu bol už o štyri roky skôr, ale atmosféra a scenáre sú napriek všetkému úplne iné. Ostatne, ktorý iný národ sa môže pochváliť TAKOUTO mentalitou?! Cigaretou vo vlkovej papuli to len začína. Tak si teda vyberte strany. Ja som si vybral dávno. Zasraný zajac. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Přijde vlk do porodnice a sestra mu ukazuje jeho nové mládě. Vlk se celý rozplývá a říká: "No to jsem celý já... ty oči, ty zuby, ty uši... TY UŠI...JEN POČKEJ, ZAJÍCI!!!" 100 % ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch mých TOP 10 Večerníčkových seriálů. Kotěnočkin+Rusakov= 100% kult, nejen pro děti ale téměř pro všechny generace! Jedinečné, neopakovatelné, záživné, legrační, nezapomenutelné, s přehledem strčící všechny ty dnešní hemerické hovadiny pro slabomyslné do kapsy ! Navíc podtrženo opravdu skvělou-legendární hudbou..Známé pápápá, papapapá páá nemělo na konci, nebo na začátku chybu.. Pochopitelně jsem vždy fandil zákeřnějšímu vykořisťovateli vlkovi, bohužel neúspěšně.. Jak já jsem vždy toho vychytralého králíka s veselým kukučem proklínal..bože..to snad nebylo ani možné? Nejlepší díly: Tak zajisté ten v tělocvičně poté ten na hřišti s hrochem ten také nebyl vůbec špatný alespoň co se týkalo toho neustálého boření figurek, a také ten na splašeném válci ty byli opravdu "The Best Of" ostatně vlastně jako celý tento moderní post-sovětský seriál stále bavící celé ty dlouhé generace mládežníků a mládežnic.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdo neumí tahat za páky tak zběsile jako Vlk, nikdo neumí šplhat tak stylově jako Vlk, nikdo nemá růžovější kraťasy než Vlk a nikdo nepřispívá k rozvoji tabákového průmyslu tolika rubly jako Vlk. A jelikož unylý Zajíc je jen dráždidlem chuťových buněk Vlka, tak je jasné, kdo si za zvuků dokonalé hudby zabral všechny mé sympatie. Pápápá parapapapapápa pápápá parapapapa. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nu, tak málenko pokulhává za svými vzory zo Sajedínych štátof Améríky, takže pět zvjezd by bylo nefér třebas ku Tamů i Džérym. Četýry zvjezdy krásné a bez zrudnutí :-)) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle byl asi muj nejoblíbenější večerníček. Občas se i teď podívám na nějakej ten díl na youtube. Prostě vlk s tou zlomenou papiruskou v tlamě je borec. Jinak si dost lámu hlavu nad tim, jestli zajíc je ve skutečnosti zaječice nebo homokláda. Zajímavý je, že v seriálu je použitá imperialistická muzika (např. Hot butter nebo Herb Alpert). ()

Reklama

Reklama