Reklama

Reklama

Šesťdesiatnik Pierfrancesco je lekár, ktorý autom navštevuje pacientov v rámci nočnej služby, mladý Mario je poslíček, ktorý rozváža pizzu na bicykli. Ich cesty sa pretnú pri dopravnej nehode - Mariov bicykel je zničený a doktora sekne v krížoch tak, že sa nemôže hýbať. Práca oboch je v ohrození, Pierfrancesco však vymyslí odvážny plán, ak situáciu zachrániť... (RTVS)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na noc doktorom? Maximálne tak gynekológom, ale komediálne mi film nesadol. Mal totiž jednu zásadnú chybu. Nebol totiž vtipný. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Italská klasika,to můžu.Jednoduchý scénář a dost na něm ubrala práce herce Matana.Ten kluk se na tu roli vůbec nehodil.Vůbec kolegům nesekundoval.Dala jsem původně čtyři ale přidám ještě jednu hvězdu za to,že se tvůrcům povedlo mě několikrát rozesmát.Dobrá práce s kamerou.Klasicky dobrý slovenský dabing! ()

Reklama

Habanera 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka o náhodném setkání dvou nesourodých lidí. Přátelství se rodí zcela neobvyklým způsobem. Bavil mě hudební doprovod. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Život je veľmi krátky na to, aby som venoval plnú pozornosť talianským remakom zlých francúzskych filmov. Cením len to, že neboli zberači a bolo to viac belšie ako original. Dríst ale ten istý. 1 z 5 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama