Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Trojica detektívov sa snaží odhaliť identitu sériového sociopatického vraha, ktorý pozošíval zo šiestich rôznych ľudí a ich častí tiel jednu figurínu, zatiaľ čo sa medzi nimi začnú postupne vyhrocovať osobné a pracovné vzťahy. (sochoking)

Recenze (5)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Úlet nahovado! Raz som si dokonca myslel, že to natočila hudobná skupina pri výrobe nového videoklipu a len tak v medziprestávkach si natočili svoju vlastnú krimi mini sériu o sociopatickom sériovom vrahovi. Definitívne sa to oplatí vidieť! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

stylová a poměrně brutální kriminálka,kde není vůbec nikdo normální.Knížku sem nečetl,takže jsem nevěděl co čekat a i když to není bez chybičky a chvílemi je to takové divně rozhárané,tak právě i díky tomu a díky tomu,že je to úplně jiné než bývá u podobných seriálů zvykem mě to bavilo od začátku do konce.Knížky si píšu do pořadníku...70% ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Hrůza....... Tak hrozný anglický krimi seriál jsem už dlouho neviděl. Postavy nesympatické, otravné....... Je to tak zvláštně točené, střih katastrofa....... Na to že se tam řeší mrtvé tělo složené ze šesti lidí je to dost nudné, nezaživné a bez atmosféry....... Skončil jsem po druhém dílu, tak kdo má rád anglické, severské krimi thriller série........ Pryč od toho 👎 ()

Bakosik odpad!

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se velmi těšil. Nicméně znovu se mi potvrdilo, že pokud je knižní předloha, tak je zfilmování šílené. Nechopil jsem úplně změnu jména hlavní postavy. Ovšem překopat jeho charakter bylo už příliš šílené. Hlavní postavy jsou nesympatické a celkově je seriál natočen velmi zvláštně. Vydržel jsem díl a kus, ale už to dál nešlo... ()

Reklama

Reklama