Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na první pohled má Lyle Carter všechno. Milionář s krásnou manželkou vybudoval své impérium na chov koní a chystá se prodat svého šampióna Simpatica. Nečekaně se mu ale ozve přítel z minulosti Vinnie, a jistá událost z dávné minulosti hrozí zničit jeho kariéru. Vinnie potřebuje pomoci z vězení, jinak jejich společné tajemství prozradí. Když ho Lyle najde, zjistí, že všechno je jinak a minulost se opět vrací. Ze špatného svědomí teď mají šanci napravit křivdu, kterou spáchali a která kdysi zničila život nevinného - ale zvolí si Lyle nebezpečnou pravdu, anebo dá přednost svému bohatství? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

golfista 

všechny recenze uživatele

Můžu zaručit, že tahle slátanina se vám vypaří z hlavy ještě než dojdou titulky ! To nemohlo zachránit ani obsazení . ()

Stealth2 

všechny recenze uživatele

Ač výborné herecké obsazení dvou protagonistů příběhu, celkově dost slabé. Sharon opět toporná....jako ostatně ve většině svých filmů. Nicku Nolteovi tyhle role opravdu jdou na jedničku, ale celkový dojem nezachrání...velmi slabá režie...napětí se postupně vytrácí do ztracena a "rozbalení krabice od bot s tajemným obsahem" nakonec působí dost trapně. Zklamání. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Černou zástavu si ten film nezaslouží, ačkoli se jedná snad ve všech hlediscích o zmatený a nepodařený snímek. Pokud se nechcete nudit a dumat nad něčím, co mohlo být dobré, ale prostě nevyšlo, nechte si to ujít. Milionář absentuje v napětí a ani obsazení to zvlášť nevytrhne. Bridges a Nolte připomínají dvě vyhaslé trosky a Sharon Stone si plátno podmaní (myšleno ironicky) přesně 15 minut před koncem. Vskutku podprůměr. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v Santa Claritě. (Terva)

Reklama

Reklama