Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před 19 lety byl zavražděn prezident Kegan. Jeho bratr Nick (Jeff Bridges) se jednoho dne setká s umírajícím mužem, který tvrdí, že on byl vraždícím střelcem. Nick začíná sledovat stopy. Dostává se při tom do konfliktu se svým despotickým otcem a jeho snaha zjistit pravdu stále končí ve slepé uličce. Zjišťuje, že mu hrozí nebezpečí, kdo se ho to pokouší zastavit? (MI-380)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě dost rozporuplný. Měl celkem slušný spád, ale nebyl moc zajímavý a to byla škoda, protože natočený byl slušně. Ani solidní herecké obsazení nedokázala ze scénáře vymačkat víc než lehký podprůměr. ()

Reklama

Denny 

všechny recenze uživatele

Nepříliš úchvatný, ale přesto docela napínavý příběh s letmým vykreslením možného výkladu dosud neobjasněné vraždy prezidenta Kennedyho. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Predstavte si konšpiračný thriller z pera Richarda Condona (autora The Manchurian Candidate), zadaptovaný Thomasom Pynchonom v prevleku za Alana J. Pakulu a dostanete približnú ideu o čo sa tu zhruba jedná. Zcela pravdepodobne je to paródia na konšpiračné teórie okolo vraždy JFK, ale postavy recitujú svoje repliky s tak vážnym ksichtom, že ten dômyselný satirický rozmer nie je na prvé zhliadnutie ľahko uchopiteľný. Paranoidnú atmosféru striedajú komické či iné WTF momenty náhle a bez nejakého build-upu, takže motajú diváka podobne ako postavu Jeffa Bridgesa. Prepad hlavného hrdinu do konšpiračnej "rabbit hole" ukážkovo ilustruje pocity, aké som mal pri dešifrovaní prekombinovaného deja. Ako funkčná nadstavba celej tejto cirkusovej atrakcie pôsobí naprosto neuveriteľný herecký ansámbl, kedy sa na obrazovke striedajú legendy ako John Huston, Eli Wallach, Tony Perkins, Ralph Meeker či Toširo Mifune. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Financny ciry prepadak, cele mi to pripominalo vrazdu Kennedyho. Skoda ze hodne reci si herci len odkecali, strnulo, mrtvo, bez intonacie a bez zaujmu. Toto napokon strhlo film do tazkeho podpriemeru  : 19 % ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama