Reklama

Reklama

Láska přes okno

  • Španělsko A través de mi ventana (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Raquel je už dlouho tajně zamilovaná do sexy souseda Arese. Nespustí z něj oči, ale zatím nesebrala odvahu si s ním promluvit. Dokáže ho přimět, aby se do ní zakoukal? (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to vyzeralo na klasické klišé o Láske medzi susedmi, ktorí sa neustále doťahujú a pomedzi to vznikne medzi nimi iskra. Inštinktívne som nebol ďaleko od pravdy, ale kompozične to bolo ešte oveľa horšie ako som predpokladal. Ares aj s jeho nóbl famíliou mi išiel celý čas dosť na nervy, a vôbec nechápem, čo na ňom taká naivka Raquel mohla vidieť. Ale potom som to pochopil, však celé to bolo len o sexe a telesnej príťažlivosti. Tí dvaja v podstate medzi sebou nemali žiadne poriadne verbálne dialógy, zato tých sexuálnych tam bolo až-až. Nie som žiadny puritán, nejaký závan vzrušenia a erotiky mi vo filmoch neprekáža, ale aby bol takmer celý film len o tom? To nie... ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Chudá dívka se zamiluje do bohatého chlapce, který vyrůstá v rodině kde se láska považuje za slabost. Chápu, že tato Rosamunde Pilcher pro teenagery není určena pro mne, ale tohle byla fakt síla. Povrchní, prakticky bez děje kde šlo jen o to, kdy se prošukají k té lásce. Chtěl jsem dát aspoň jednu hvězdu, ale kvůli neuvěřitelně přeslazenému závěru to házím do odpadu. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Španělský romantický film o holce,  která  stalkuje  fešáka v protějším okně a ten začne  používat její  wifi.  Působí to jako svěží oddechovka,  která  působí  inteligentně  a sexy a taky se musím pozastavit nad tím,  že  za hranicemi naší republiky je víc sexu v teenagerskych filmech než  když  u nás  točí  Hana Vagnerová (nar. 1983) něco o swingers a polyamorii. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Já moc po pravdě nechápu zdejší hodnocení. Jestli je z nás národ nových puritánů nebo co komu přesně vadí. Clara Galle je fakt krásná a líbí se mi, že je tu i dost odvážná a na teen filmík docela slušné soft porno i když to je opravdu okrajové. Film je ale pěkně rozjetý a dobře se na něj koukalo. Obě dvě hlavní postavy se k sobě hodí a když už je to love story tak mi ani nevadilo přirovnání "chudá kočka a bohotý idiot". ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Odpoveď“ Netflixu na After: Polibek. Aby sme boli presnejší, tak film od španielskych tvorcov ukazuje veľmi podobné prvky len v niektorých bodoch, predovšetkým v bode soft erotických scén. (Ale inšpiráciu zo spomínaného filmu nie je možné zakryť.) Dievča je z chudobnej rodiny, chlap z bohatej rodiny (tie mená bratov sú „fakt originálne“) a práve slečna ide za chlapom, do ktorého je zamilovaná až po uši. Celý príbeh „ani s tebou, ani bez teba“ je nafúknutý do takmer dvojhodinový runtime, kde tvorcovia sa snažia udržať pozornosť diváka s erotickejšími scénami. Z dvojici Clara Galle / Julio Peňa prím jednoznačne vedie debutujúca Clara. Len tá chémia medzi nimi má trhliny. Škoda, že ťažisko je viac kladený na divoký sex ako na hlbší rozbor a analýzu vzťahov a pocitov. Keby to aspoň bol trochu viac vyváženejší. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knihy „Through My Window“ od Ariany Godoy. (BMW12)

Reklama

Reklama