Reklama

Reklama

Láska přes okno

  • Španělsko A través de mi ventana (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Raquel je už dlouho tajně zamilovaná do sexy souseda Arese. Nespustí z něj oči, ale zatím nesebrala odvahu si s ním promluvit. Dokáže ho přimět, aby se do ní zakoukal? (Netflix)

Recenze (41)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Netflix sa už mení na erotický kanál pre mládež a ani tu neprekročil svoj tieň, okrem heteráckych náznakov je tu samozrejme každý druhý buzerant alebo lesba. Ani nie ako hlavné postavy, dôležité je ich ukázať, že sú všade. Niekto film porovnal s After, ale toto je ešte horšie. Hlavná hrdinka o štyri triedy špatnejšia a ten chlapec úplne arogantný chmuľo, ktorému máte chuť dať poriadne cez držku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to chyba mladeho a charismatickeho obsazeni, ale Laska pres okno neni originalni a zklamalo me to. Soulozi se tu zpusobem, jakym teenageri obvykle soulozi, kdyz mysli jen na sebe a ukazuji banalni hnev. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu má velice špatný scénář, avšak spoustu erotických scén. Druhá polovina filmu už je daleko lepší co se týče příběhové stránky. Ve výsledku je to však průměrný romantický film, s tím rozdílem, že to točili Španělé a je to více erotické než americké filmy. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mě to teda dostalo, první hodinu jsme si říkal kolik filmu dali dohromady a o co se vlastně snaží, ale potom příběh mě pohltil a do konce se mi víc libily herci a vše co film nabídl. I tak je to spojeno pro mě více filmu, hudba slušná, příběh hodně zajímavý a celkem nečekaně povedený. Romantická erotická malá bomba. Rozhodně bych pokračoval. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Podařená španělská variace na Padesát odstínů šedi či After: Polibek, zadaptovaná na motivy stejnojmenného románu Ariany Godoy. První díl plánované trilogie představuje divákovi tři ústřední postavy, Raquel (Clara Galle), Arese (Julio Peňa) a Yoshiho (Guillermo Lasheras), které spojuje láska. A právě láska je zde hlavním tématem a hybatelem děje. Láska přes okno patří jednoznačně mezi ty nejlepší evropské young adult (dále YA) filmy poslední dekády. V porovnání s výše zmíněnými obdobně zaměřenými snímky své poselství servíruje divákovi niterněji a hmatatelněji. Navíc casting je zde opravdu povedený. Příběhová linka je o něco málo horší než u Padesáti odstínů šedi, a stejně tak snímání jediné sexuálně explicitní scény mírně kazí použitý styl střihu a kamery, vyjma toho se ale jedná o nadstandardní filmový počin, který si zcela jistě zaslouží pozornost a příznivci tohoto subžánru si jej oblíbí, stejně tak jako já. Po Stánku s polibky tu tak máme další nadějnou sérii, u níž se nemůžu dočkat pokračování. Za myšlenkový přesah filmu a pohled na lásku, jakožto faktoru, který nás oslabuje, který nám dodává odvahu, a který nás učí nebýt sobeckými, nelze dát jinak než tři hvězdy. Bonusem snímku je otevření tématu anafylaxe. 🙂 (07.02.2022) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to vyzeralo na klasické klišé o Láske medzi susedmi, ktorí sa neustále doťahujú a pomedzi to vznikne medzi nimi iskra. Inštinktívne som nebol ďaleko od pravdy, ale kompozične to bolo ešte oveľa horšie ako som predpokladal. Ares aj s jeho nóbl famíliou mi išiel celý čas dosť na nervy, a vôbec nechápem, čo na ňom taká naivka Raquel mohla vidieť. Ale potom som to pochopil, však celé to bolo len o sexe a telesnej príťažlivosti. Tí dvaja v podstate medzi sebou nemali žiadne poriadne verbálne dialógy, zato tých sexuálnych tam bolo až-až. Nie som žiadny puritán, nejaký závan vzrušenia a erotiky mi vo filmoch neprekáža, ale aby bol takmer celý film len o tom? To nie... ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Já moc po pravdě nechápu zdejší hodnocení. Jestli je z nás národ nových puritánů nebo co komu přesně vadí. Clara Galle je fakt krásná a líbí se mi, že je tu i dost odvážná a na teen filmík docela slušné soft porno i když to je opravdu okrajové. Film je ale pěkně rozjetý a dobře se na něj koukalo. Obě dvě hlavní postavy se k sobě hodí a když už je to love story tak mi ani nevadilo přirovnání "chudá kočka a bohotý idiot". ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu myšlení ženských v 50 odstínech se holka nechala mlátit při sado maso hrátkách a líbilo se jí to v Afterech se kluk k holce chová jako úchyl a líbí se jí to a tady jí vleze do pokoje a spí tam nebo jí hackne notebook a jí se to líbí.    Holka je tajně zamilovaná do souseda , který je z prachaté rodiny jednou se jí posere wifina a on se připojí přes ni a zjistí, že je do něho zabouchnutá. A to je v podstatě celý film ona ho nabaluje on nabaluje ji (nemusí s ani moc snažit, když je do něho udělaná) jeho rodiče  to neschvalují pak změní názor a máme konec.  Hlavní herečka je pěkná v té scéně na té diskotéce má pěknou sukni v té scéně jak je ožralá je pěkně oblečená chlapa  neposuzuji nejsem teplej lesbickou scénu (která tam ani není)  neřeším jelikož ta ženská střídá ženskou s chlapy. Spíše mě vadí to, že to ukazuje jak díky vychcanosti můžete něco dokázat díky tomu, že spí s učitelkou projde ročníkem  a na konci sbalí prachatého kluka. Dále pak je zvláštní, že jejich starší syn chodí s chudou holkou, ale u mladšího syna to nevadí.  Uvidíme co další díl/y 80 procent ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Opět velmi pěkná ukázka choré love story o nadržených puberťácích, co jsou nespokojení se svými životy a hlavně sami se sebou. A hlavně nezapomenout znázornit, že dva mladí lidé šu*ají jako králíci téměř všude. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Tohle, že je pro děti? Vzrušilo to i mne - starou rašpli :-D Ti Španělé umí ty studenty vždy zapojit to pěkně zvrhlých scén, viz například i Elita a jiné. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪O tom, ako sa raz Španielom zachcelo nakrútiť si španielsky After, kde cudnú (aj čudnú) introvertku, ktorá rada píše (hmm, aké nečakané) privedie k poznávaniu samej seba a svojej sexuality sad bad boy od vedľa, teda syn milionárov, ktorý nemá na vlastnú wifi, ale zároveň skrz heslo k wifi dokáže hacknúť celý počítač, čiže je aj kúzelník. A vlastne ani ona nie je introvertka, lebo potom po ňom vždy sama vyštartuje. Čiže každý je všetko a zároveň nič.⚪Keby mám znova 12 rokov, chodím do 7.triedy a toto je jeden z prvých romanticko-erotických filmov pre mládež, ktoré vidím, snáď by sa mi aj zdalo, že je na celom príbehu niečo vzrušujúce. Každá bytosť (všimnite si, aká som progresívna týmto oslovením, ako aj celý film, kde je každý druhý lesba a gay) nad 15 rokov ale už nemôže nič z toho, čo sa vo filme objaví, brať vážne. Všetko je archetyp - narácia, postavy, ich charaktery, všetko sa deje rýchlo a bezo zmyslu, len aby sme sa nejako dostali k tým ,,strašne žiadaným" erotickým scénam.⚪Záver už je paródiou aj v rámci žánru, scéna, v ktorej hrdinka číta knihu, ktorú napísala o svojom vzťahu (čiže klasickú červenú knižnicu) akoby čítala dielo ocenené Nobelovou cenou a všetci jej tlieskajú a plačú je zatiaľ najlepšou komediálnou scénou roku 2022. A ten odperoxidovaný kamarát, čo celý dej pobehuje na plátne a reálne nemá žiadne využitie (v polovici som ešte mala pocit, že aspoň jeden inovatívny motív bude, že hrdinka sa vykašle na pána Chuja a skončí so svojím kamarátom) mi až nápadne pripomínal všetkých tých peroxidových Japoncov, a to nie je nikdy dobre. Verte mi.⚪ Inak, v dnešnom svete už vôbec nechápem potrebu erotického filmu ako žánru pre mladých, veď aj ten blbý dorast si radšej nájde na internete bambilión porna a už aj malí dávno vedia, ako sex vyzerá, tak načo nejakú ,,zvedavosť" takto maskovať za pseudosenzuálne erotické filmy pre mládež? Veď ani dievčatá to už nebaví.⚪PS.: Hlavná dvojica je tak nesympatická a herecky slabá, že predčila aj dvojicu z originálneho After. A to som myslela, že niečo škaredšie a menej talentované ako mladý Fiennes sa ťažko nájde.⚪ ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Zase jednou se mi vymstila má mizerná znalost španělštiny, protože název A través de mi ventana jsem přeložil jako Soulož skrz plot. Kromě toho tu jedna uživatelka psala, že ten film je docela rajcovní. No nepusťte si to, když se to jeví tak slibně! Ukázalo se, že je to dost kýčovitý romantický příběh, tedy film, do jehož cílové skupiny diváků nespadám. Jedna hvězdička za půvabné soft erotické výjevy. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Španělský romantický film o holce,  která  stalkuje  fešáka v protějším okně a ten začne  používat její  wifi.  Působí to jako svěží oddechovka,  která  působí  inteligentně  a sexy a taky se musím pozastavit nad tím,  že  za hranicemi naší republiky je víc sexu v teenagerskych filmech než  když  u nás  točí  Hana Vagnerová (nar. 1983) něco o swingers a polyamorii. ()

Ingtar2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takto vyzerajú večery na intráku, keď momentálne neriešim urbanistické koncepty, závesné alebo škrupinové konštrukcie, perspektívne kolinearity dvoch rovnobežných priamok alebo primrdané pavilóny. Mali sme na výber medzi týmto a 365 dní (ja viem, fasa výber, mal som ostať pri radových zástavbách), čiže netuším, či by to takto dopadlo rovnako aj pri druhom menovanom. Avšak tu môžem hodnotiť maximálne tak strašný scenár, nulový príbeh (nie, naozaj sa v tom nič nestalo. Práve som vám ušetril 2 hodiny času), otrasnú hudbu a asi rovnako kvalitný výber a výkon hercov. To, že budú prcať všade, všetkými možnými spôsobmi, frekvenciami a časovými dĺžkami som čakal, avšak to, že to bude až také strašné už nie. Jediné, čo tento paškvil držalo nad vodou bola podobnosť hlavnej hrdinky so Sobrancami (Fakt vyzerala ako Sobrance! ...keby Sobranciam niekto ubral z... ehm, topografickej časti) a občasný záber na architektúru Barcelony (už sa cítim ako v Casa de Papel). Takto to veru nepôjde. Je naozaj také ťažké nespraviť romantický trojuholník? Tl:dr; Strašná, ničím neprispievajúca a bohapustá nuda, ktorá neprichádza s ničím novým a neokukaným. Občasný záber dronom na školu alebo fascinujúci urbanizmus Barcelony tomu fakt nepomôže. 5% za Sobrance, ale aj tak stále Odpad!. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Odpoveď“ Netflixu na After: Polibek. Aby sme boli presnejší, tak film od španielskych tvorcov ukazuje veľmi podobné prvky len v niektorých bodoch, predovšetkým v bode soft erotických scén. (Ale inšpiráciu zo spomínaného filmu nie je možné zakryť.) Dievča je z chudobnej rodiny, chlap z bohatej rodiny (tie mená bratov sú „fakt originálne“) a práve slečna ide za chlapom, do ktorého je zamilovaná až po uši. Celý príbeh „ani s tebou, ani bez teba“ je nafúknutý do takmer dvojhodinový runtime, kde tvorcovia sa snažia udržať pozornosť diváka s erotickejšími scénami. Z dvojici Clara Galle / Julio Peňa prím jednoznačne vedie debutujúca Clara. Len tá chémia medzi nimi má trhliny. Škoda, že ťažisko je viac kladený na divoký sex ako na hlbší rozbor a analýzu vzťahov a pocitov. Keby to aspoň bol trochu viac vyváženejší. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Chudá dívka se zamiluje do bohatého chlapce, který vyrůstá v rodině kde se láska považuje za slabost. Chápu, že tato Rosamunde Pilcher pro teenagery není určena pro mne, ale tohle byla fakt síla. Povrchní, prakticky bez děje kde šlo jen o to, kdy se prošukají k té lásce. Chtěl jsem dát aspoň jednu hvězdu, ale kvůli neuvěřitelně přeslazenému závěru to házím do odpadu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Další film z edice vlhkých snů náctileté aneb jak bad boy k pravé víře přišel a otevřel své srdce prachobyčejné dívce. Uvidíte tu spoustu zadků, klišé a špatných hereckých výkonů. ()

Reklama

Reklama