Reklama

Reklama

Hell Hath No Fury

  • USA Ave Marie (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

II svetová vojna sa pomaly chýli k svojmu záveru, spojenci oslobodzujú Francúzsko a Francúzi si vybavujú účty s kolaborantmi vo vlastných radoch. Marie DuJardin (Nina Bergman) je jednou z mladých žien, ktoré sa rozhodli paktovať s Nacistami. Ostrihali ju preto dohola a držali vo väzení, až pokiaľ si ju stadiaľ nevyzdvihlo kvarteto amerických vojakov vedené majorom Maitlandom (Louis Mandylor). Nie je to však žiaden skutok milosrdenstva, Marie vie, kde sa skrýva zlato patriace esesákovi Von Brucknerovi (Daniel Bernhardt), s ktorým kedysi paktovala a Američania by sa radi na sklonku vojny finančne zabezpečili. Lenže na cintoríne, kde je zlato skryté, sa toho za posledné roky veľa zmenilo a navyše, nie sú sami, o žltý kov majú záujem aj chlapi z francúzskeho hnutia odporu. A navyše, k cintorínu sa blíži menšia nemecká vojenská jednotka... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Amíci, francouzští odbojáři a Němci se na sklonku II. SV potkají na hřbitově, kde je ukryté zlato. Základ pro slušnou rubačku tu tedy byl, ale bohužel to tak úplně nedopadlo. Nedostatek peněz je cítit a střílečky jsou spíš statické a na efektu jim mají přidat gejzíry krve, které jsou ale legračně přepálené. Film je tak z velké části o dialozích a co si budeme povídat, to zrovna není silná Johnsonova stránka. Na druhou stranu i když se nejedná o žádné vycizelované slovní cvičení, postavy nesklouzávají k blábolení a to mi vlastně stačilo. Vyšlo to i herecky a na té Nině Bergman něco prostě je. Za hodinu o tom nebudu vědět, ale i tak se jedná o celkem pohodový průměr. 50% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nuž musím povedať, že Johnson urobil chybu keď išiel viac na dialógy než akciu, pretože to prvé nevie tak super ako to druhé a v tomto filme to je kurevsky cítiť. Navyše na kerú riť sa tam jeden z partizánov vypráva s mrtvolou to už je fakt moc. Avšak stále relatívne fajn B-čko, kebyže to nemalo ten pojebaný amícky koniec. Takže iba slabšie 2*. ()

Reklama

Filmaris 

všechny recenze uživatele

Čistokrvné a obstojné béčko, ktoré sa odohráva počas druhej svetovej vojny. Jednoduchý no decentný príbeh, ktorý neurazí a zároveň ponúkne slušne natočené prestrelky. Herecké výkony miestami škrípu, a to platí aj pre niektoré dialógy, ktoré sú úsmevné no ako celok je to v rámci možností dobre. Najzaujímavejšími postavami sú ale rozhodne Daniel Bernhardt ako nácek Von Bruckner a Nina Bergman ako Marie. Technická stránka filmu je fajn len škoda tých smiešnych vizuálnych efektov. Oddychovka na jeden večer. Film je inšpirovaným historickou udalosťou. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nemohu dát více pro slušný počet hluchých míst. Nebyly sice dlouhé, ale byly. A nelezlo mi nervy jen to. Kecání s mrtvým bylo totéž. Ovšem jinak to vcelku ušlo. Bohužel jsem si to spletl s filmem, co má stejný název a myslel jsem, že to bude horor. Nevadí, času nelituji. Dá se mrknout i podruhé. Líbila se mi zápletka se zastřeleným Von Bruknerem. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Filmy z druhé světové se dají rozdělit do několika kategorií...epické, dobré, šokující, průměrné a hloupé...no a tento snímek patří do poslední jmenované kategorie. Filmaři si alespoň mohli vyzkoušet, co dokáže udělat kulomet MG z kamennných náhrobků, za které se vojáci schovávali....no škoda slov... Nelze si nevšimnout série naprosto stejných sádrových lebek vytvořených v jedné formě, které postupně vojáci vyndávají z různých hrobů, aby je mohli rozstřelit na hlavě francouzské holčiny...zápletka sama o sobě není špatná, ale to by se ve filmu museli vyskytovat herci a ne banda dřev, jejichž party by lépe odehrálo nějaké vesnické ochotnické divadlo... Film je v podstatě ztráta času, nedoporučuji. ()

Reklama

Reklama