Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel Stoneová (Gal Gadot) je nezkušená technička v elitní jednotce MI6, kterou vede hlavní agent Parker (Jamie Dornan). Její tým MI6 však netuší, že Stoneová ve skutečnosti pracuje pro Chartu – tajnou mírovou organizaci, utajenou i před ostatními špiony, která využívá špičkové technologie k neutralizaci globálních hrozeb. Rachel byla vycvičena jako dokonalá profesionálka, fenomenální agentka v terénu, která se drží mise, sleduje informace a nikomu nevěří. Když rutinní misi zmaří záhadná hackerka Keya Dhawan (Alia Bhatt), Racheliny dva životy se střetnou. Zatímco se žene za ochranou Charty a snaží se překonat nepřízeň osudu, zjistí, že lidský přístup může být její největší předností. (Netflix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (206)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Možná tomu pomohlo, že od Netflixových filmů čekám fakt málo, ale Rachel Stone se mi fakt líbila. Gal Gadot je nádherná a skvělá herečka, takže věřím, že za to může taky ona. Navíc tam byl jeden zvrat, který jsem nečekala a překvapil, za což klobouk dolů. Je to krásně vyvážené akce, dialogy, atmosféra, všechno dobře funguje. Klidně bych si to dokázala představit jako sérii. Každopádně si ale myslím, že pokud by se konceptu chytl někdo jiný než Netflix, tak by z filmu byla daleko, daleko větší bomba, třeba něco ve stylu James Bond nebo Mission Impossible. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zložitý dej, ale klišoidný scenár, veľa akcie, ktorá však zo stoličky vôbec nedvíha. Je to už na zívačku, že 50 kilová dcéra rabína zloží hlúpych až zaostalých 150 kilových mužov, ale nie jedného, rovno vždy desiatich. Pritom Gadot má charizmu len na kukanie ako na pekný obraz, ale ako herečka to je už skoro ako scény z Monty Pythona. Film plný agendy s obvyklými netflixovskými prvkami čierny šéf, zlí bieli mužskí heteráci a silné, nezávislé, nadpriemerne inteligentné a rasovo vyrovnané ženy. ()

Reklama

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Horko-ťažko preklikané do troch štvrtín, a koniec ma už vôbec nezaujímal. Na to, aby som to dopozerala, by som si musela dať spraviť lobotómiu, nechať sa prekliať, alebo sa nechať znásilniť celou armádou tajných, ešte tajnejších a najtajnejších špiónov. Neviem, ako mohol Boh dopustiť túto nudnú motanicu. Asi preto, že nijaký nie je. Bez ladu a skladu, väčšinou tam nejaký chlap iba šibrinkoval rukami pred scifi obrazovkou, Gal Gadot, ktorá sa tam iba pomaly už obstarožne škerila, a kopa nezmyslov, na ktoré sa mi ani nechce spomínať... Mám z toho taký pocit ako keď dáte na pizzu všetky ingrediencie a vajce navrch, a po šmarení do pece vám všetko vyletí do pece, ale cesto zostane na lopate. Proste prúser! ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Tady si někdo chtěl udělat svůj vlastní Mission Impossible Fallout a nevěděl jak na to. Příliš velké ambice a přitom drželi esa v rukávu, než je zahodili. Prvních 40 minut filmu je totiž vlastně velmi fajn a já si to užíval. Premisa agentky, která je zkušenější, ale v rámci infiltrace musí dělat že není, byla super. Stejně tak dynamika týmu, se kterými musí dělat že kamarádi, ale nesmí si to dovolit. To film ale zahodí proto, aby si hrál na něco víc, ale nemá na to. Téma chladné počitačové logiky proti lidské empatii prostě nefunguje, není dostatečně probádané a ani nijak nesouvisí s konfliktem s hlavním záporákem. Prostě bída. Přitom to mohla být super, akční, špionážní a zábavná jednohubka a to i přes nulové charisma a talent Gal Gadot. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nějak nerozumím tomu, proč se Netflix snaží tak urputně konkurovat velkým kino bijákům, když na to nemá rozpočet a asi ani dostatečně schopné tvůrce. Proč? Proč se nedržet při zemi a nevyprávět příběh tajné agentky z jiné perspektivy, neudělat ho komornější, ale dějově zajímavější? Tenhle film k tomu sice má nakročeno, ale té blockbusterové snahy se bohužel nezbavil, a tak vznikl (tradičně) příliš dlouhý kompromis, který mě sice neurazil, ale ani zvlášť neoslovil, a ve kterém Gal Gadot hraje úplně jako Arnold Schwarzenegger. Vážně. Jednou mě to napadlo, a do závěrečných titulků jsem se toho nezbavil. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (2)

  • Na pozici executive producer najdeme mmj. také Grega Rucku, komiksového autora sólové Wonder Woman. (NinadeL)
  • Natáčalo sa v južnom Tirolsku, Londýne, Reykjavíku a Lisabone. Natáčalo sa viac ako 5 mesiacov - od 26. januára do 28. júla 2022. (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

11.08.2023

Herečky Gal Gadot (Wonder Woman, Rychle a zběsile 5) byl v posledních dnech plný internet, což je dáno zejména tím, že má tento víkend na Netflixu premiéru její nový špionážní snímek Heart of Stone … (více)

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Reklama

Reklama