Reklama

Reklama

8bitové Vánoce

Trailer 1

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vcelku nápaditý příběh o skupině dětí z menšího městečka a jejich nekonečné snaze získat nové Nintendo na hraní. Celkem se mi začínají líbit komedie brané z dětské perspektivy aplikované na svět dospělých. Děj je sice spíše průměrný, ale jako komedie funguje perfektně! PS: Obloukem se vyhněte českému dabingu, to je vážně katastrofa. Všechny děti mluví dospělí dabéři hlubokými hlasy a téměř nikdy se nedokáží trefit do pusy. Hádám, že tím i zanikly mnohé vtipy, ale to se již asi nedozvím... 71% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Neurážajúca retro vianočná komédia z obdobia 80.rokov, ktorá okrem toho že je nenápadnou reklamou na jednu značku herných konzol súčasne zdôrazňuje, že materiálne veci nie sú na Vianociach ani zďaleka tak dôležité ako tie duchovné. Film vie pobaviť, má tempo pri ktorom nenudí a v rozumnom pomere dávkuje aj atmosféru čara Vianoc. Proste fajn oddychovka bez väčších chýb a jeden z tých lepších-  novších  filmov s vianočnou tématikou, ktorý ale rozhodne nie je tak kvalitný aby sa stal ďalšou vianočnou klasikou... PS: Neil Patrick Harris je skôr rozprávačom príbehu a celkovo v 8 bitových Vianociach vlastne ani nemusel hrať, keďže takmer celý príbeh je odohraný detskými hercami... 55-60% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Jake rozpráva svojej malej dcérke ako sa koncom 90-tych rokov snažil dostať k bájnej konzole Nintendo. Herecké obsadenie: Detský herci prešli úžasným kastingom a tak sa dokonalo hodina na svoje role. Už dlho som nezažil, že by mi postavy tak dobre sadli ako práve pri tomto filme. Či už detské ale aj tie dospelé. Prevedenie: Retro prenesenie do roku1988 je veľmi zaujímavé svieže a pútavo natočené. Samozrejme je to na Americkom kontinente tak, že to treba brať trocha s humorom. Pocity: Aj napriek tomu, že sa film prezentuje ako komédia, humor nie je jeho hlavnou devízou. Je to práve nostalgická atmosféra a príjemný rodinný príbeh na ktorý sa veľmi dobre pozerá. Pridaná hodnota: Veľmi dobre obsadená rodinná komédia, na ktorú sa aj veľmi dobre pozerá. Príbeh nie je žiadne inovatívne terno ale diváka pobaví. 80% ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Tieto retro vianočné filmy mám veľmi rád a napriek tomu, že film je súčasný, tak osemdesiatkovú atmosféru sa im podarilo dobre navodiť. Detskí herci sú fajn, síce hrajú také archetypy až karikatúry detských postáv, ale to nejak neprekáža. Divák už len čaká kedy to tvorcovia ukončia klišé, aby si to nintendo pod tým stromčekom našiel, no namiesto toho príde niečo nečakané, čím to výborne ukončia. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem zábavnou, Vánoční pecku, ale nic moc teda. Bylo to více trapný než vtipný, výběr dětských postav fakt děsný, Vánoční atmosféra téměř žádná, až na ten závěr no. První videohry jsem také vlastnil, ale nepamatuju si, že bych k vůli nim takhle vyváděl, hold tohle se děje asi jenom v Émerice :o) Btw, cz dabing katastrofální. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama